Genelde pek istemezler biraz sıkıntılı bir meslek görüşlerinizi merak ettim. 🙂
Yaşım doğru değil.😂
Yaşım doğru değil.😂
Savcı bir kadınla evlensem sanırım çıtım çıkmaz evin bütün temizliğini yaparım hemen yaparım çocuk dışında bütün ihale bana kalır ama ben bir avukata aşığım oda savcı olacak büyük ihtimalle evlilik düşünmüyoruz da kendisi İsviçre’de yaşıyor bakalım nasıl olacak
Avukat olmak kolay ama hakim/savcı olabilmek herkesin başarabileceği birşey değil zor olur biraz yani hukuk okuyanların en az %95'i avukat oluyor öyle düşün.😂
Ay egom tavan yaptı. 😂😂
Umarım hakkınız da hayırlısı olur.🙂
Saolun ama bu arada sizden ricam mülteci kaçakçılarına ceza vermeyin ülke için yararlı bir iş 😊😉🙏🙌
Ben onun kişiliğini güzelliğine aşık olmuşum kalbine tutulmuşum gözüm ondan başkasını görmüyor sizde savcı olabilirsiniz ama sizin ayda kazandığınız parayı ben bir gecede kazanıyordum bu egoyu yaşamadım yani bu arada lütfen peşime düşmeyin bıraktım o işleri cezaevine girmemem lazım yoksa sevgilim ayrılır benden.😂😂
Jdisbcaijcsj para konusuna girme ben iki dükkanımdan 20-25 arası alıyorum bir de 14 ekle jshxishxis 😂
Neyse ama o benimle ciddi düşünmüyor demişsin bu nasıl sevmek anlamadım.🙂
Yazım yanlışı olmuş yeni fark ettim düşünüyoruz, Allah daha çok versin para ikinci plan dilerim her zaman iktidarın ve üstlerinizin lafına bakmadan Atatürk’ün yasalarının dışına çıkmazsınız🙂 sizin ayda aldığınız o kiraların 4 katını 1 gecede kazandığımı biliyorum ben yedim gençliğimi yaşadım valla mükemmel bir hayat yaşadım lakin 1 senedir bu kadın hayatıma girdiğinden beri kimseyle muhatap olmuyorum bu arada. Lütfen peşime düşmeyin rica ediyorum bu sitede sizden korktum valla 😂
Kardeşim peşine neden düşim delirdin mi?😂
Bundan sonra sitede fazla dolaşmam narkotik kom avkat hakim hepsini görmüştüm savcıyı da gördüm ya hesabı kapatayım ben 😂😂
Ay tamam sus yeter. 😂
Geçen sene Bornova’dayım arkadaşım ev boyayacak söylemedi bana meğer savcıların kaldığı siteymiş neyse gittik 35 yaşlarında bir kadın çıktı kimsiniz dedi ev dekorasyon işi için geldik dedim kimlikleri çıkartın kimden izin aldınız dedi abla polis misin yahu ne kimliği dedim güvenlik dedi koşa koşa geldiler ne oluyor dedim arkadan 4 polis geldi sivil enteresan dedim bu kim yahu meğer kadın savcı kocası da cumhuriyet savcısı imiş o gün bugün korkuyorum sizden 😂😂
Kadın fenaymış😂😂😂
Ama şüpehelenmiş herhalde
Haklı olarak şüphelenmiştir bencede ülke normal değil ki beni tanısan dışarda tam bir beyefendi kaç üniversite bitirdin dersin ama işim farklı ve okumadım 😊
Anlıyorum.
Cevap
46Cevap
İstemem onun bunun hakkına girmiştir jsjs
Hakimlik düşünüyorum ve olacağım umarım inşallah akjfcjfchjfc isterler
Edepsiz kızdan hakim olmaz edepli kız ol.😂
Sn savcısın haddini bil aljakfhcjfchf
Ne alaka😒
Uf şakadan da anlamıyorrrr
Farketmez ya en önemli şey sevgi saygı his olması bence kadının güçlü olması erkeği daha güçlü eder 😉
hayır istemem ben o kadar sabırlı bir insan değilim
adaletli bir ülkede yaşamıyoruz bu işin birde tenhası var ülke de böyle
Ben hayatta istemem. Hayatım mahkemelerde geçti. Savcı eşim olacak, bir kere sesimi yukseltsem, kızsa bana, direk cezaevine attırır. Korkarım savcı dan, değil sevgili, eş , arkadaş bile istemem.
Ya senin dediklerin görevi kötüye kullanmak.😂
Kadın milletinden korkarım. Nelerin gördüm. Yeter ki imkanı olsun. Kızdığı zaman , her şeyi yapıyorlar. Savcı olmasa bile iftira atıp. Paket etmeye çalışanı bile gördüm.
Savci olsam meslege gore es secimi yapan andavallarla takilmazdim.
Evet isterdim riskli bir hayatı olmayan kim var ki yarının bize ne getireceğini bilemeyiz asla
Valla hemen isterdim. Hatta hem koruması hem de eşi olarak yanında olmak isterdim.😀🙏
Mesleğe takılmam karsılıklı uyum olduktan sonra mesleğin bir önemi yok bence
Saklayacak bir şeyim olmadiği için sorun olmazdi ne olacak 😂
evde savcı kimliğini kullanmasın isteriz
Tarhana çorbası pişirsin ıslak kek yapsın 😳
Yaşa göre değişir, toşaklı kadınlar iyidir diye düşünüyorum
Tanıdıklarım var ve çoğu çok mutsuzlar. Sebep olsrak iş yoğunluğu diyorlar.
Yoo isterim ondan mutlu olacaksam uzaylı bile isterim. Ama salak olacaksa kalsin bir zahmet
Evliliğin meslekle ilgisi yok. İnşallah mutlu olursun savcı hanım.
İsterdim severim valla. Neler yazıcam da ceza yerim 🤣🤣🤣🤣
Ben isterdim neden olmasın doktor savcı ikilisi iyi gider
İnsanın vicdani kalbi kadar yumuşaktır sevdikten sonra kimin hanqi meslek ile ilgilendiğinin pek fazla önemi yok
Harika bir meslek bende ileride olmayı düşünüyorum savcı oldum diye beni istemeyeni ben hiç istemem 😂
Sende o kapasite var
Eyvallah
Ne demek ben görüşümü söyledim sadece
İstemem bi hata yapmaya gelmez bence hata anında Seni suçlu yerine koyar yargılar
jandarma astsubay var lazimsa.
Ciddi misiniz?😅
İstemem , her olay müdahil olur
Olabilir ama takıntılı olmasın
Beni ihmal etmesin işi onu ilgilendirir.
cok isterim valla ilgim var savciliga
ben isterdim de o beni istemez
Niye sıkıntılı? Niye istemesinler?
yok kardeşim teşekkür ederiz
Behzat ç nin esrasi gibi bir savcı olurdu 😀
Yasin keşke doğru ola
hoşlandığım bir savcı var onunla evlenmek isterdim
Sayın savcım sayglar
😂✋
Ne alakası var?🙂
Ben hukukçu bir eşim olsun istemem yani zaten benim işim stresli bari o rahat olsun.
Olur ama parayı bana vericek ya da hiç çalışmasın ev işleri yapsın ama düzgün yemekler yapsın temizliği düzgün yapsın😂
_altrein. Sen misin la?
Anlayamadım?
Şu an savcıyım.
Savcı mısınız
Evet
Bu işin torpille alakası olduğunu düşünmüyorum.🙂
Emek gösterirseniz başarırsınız.
Yanlış konuşmuşlar, onları dinlemeyin.
Canı sıkıldıkça hakkında iddianame düzenler 😅😅
iyi yalamazsam 40 gün zindana atar istemem
cdkcjfhcjfhfchhfhchhfcfc
Hayır tabiki ezilirim