beğendim pardon beğendik arkadaş napıym ya:/
kaybedenler kulübü vol.548622
o mesaj diğere gitmiştir,hangimiz bakıyoruz ki diğere:(
:D o piti piti karemeli sepeti terazi lastik cim lastik , biz size geldik bitlendik , hamama gittik temizlen dik diye sayın , hanginiz de kalırsa o eklesin :D kendine gelene kadar sonda ki diki uzata bilirsin çaktırma .>)
Y . yedik bu güncellemeler hiç bitmez şimdi :D nerden yorum yaptım anasını satim ya :D :D
yaaa yarışı kaybettim kimse beni anlamıyo:(:D
Erkek mi bitti abi :D bak şimdi o kızın hep mutlu olcanı nerden biliyon , adam odunun biri çıkarsa , kelek çıkarsa , sende kenar dan kahkaha atarsın :D
__ sen ; noooldu lan yarışı kazan dın da , kına rengini sen seç bebem :D
erkek bitmedi de.ben zaten nadir beğeniyorum bizim kızın işi işte.neyse sonumuz hayır olsun valla:)
bol şans o zaman :>)
sen herangibi adamla görşmşsn durdk yre eklesem ne dşünür muhabbeti yapıosn arkdşm :)afsasad.zaten dşünecğni dşünmştr.ekle gitsn :))
sen ekleme adam diye bahttiğin kişi şayet senden hoşlandıysa ki senin istediğin sanırım bu zaten seni arkadaşından bulur ve ekler
Cevap
11Cevap
herşeyi oluruna bırak senin de arkadaş neymiş ya sen daha çok konuşmuşsun iki övdün diye hoşlanmış bu kızlat nedir ya
adamla ben kaç dk başbaşa konuştum bir de ya.facesini bulmaz olaydım.buldum aşık oldum diyip durdu.hey allahım.inanıyorum o da beni ekliycek:P
Yuh ama her hangi biriyle görüşmek istemek nedir ? Açar mısın biraz ? Ve devlet dairesinde..
kariyer meseleleri...maksat bilen biriyle konuşmaktı,konuştuk.
İyi kariyerler o halde.!
beraber tanısın,beraber gezin eğlenin üçünüz,hatta iş ciddiye binsin evleneceğinizde üçünüz girin yatağa ne bileyim =) öyle işmi olur ya danayamı griyosunuz
o kişinin arkadaşlarından birini eklediğinde,senin atacağn mesaj direk kutuya gider. acele et :)
ciddi misin.o zaman benim şansım hiç kalmadı.çünkü bir tane ortak arkadaş bile çıkmış onda.böyle bişey var mı
hırs yapıp o kuruma giricem nerdeyse ne diyosun:D
hiç sorma.ben hiç beceremem böyle şeyleri.kaybetmeye mahkumum heralde:)
hey allahım olaya bak:)
ama bizim adam hemen tavlanan kızdan hayır gelmez diye bir twit atmış.tek umudum bu:)
ben hoşlandığım kişiye aylarca face üzerinden merhaba bile yazamaan bir insanım:)
halbuki parfümüm de hiç eksik olmaz:p
günümüzde böyle tipler oldukça hiç farkedilmiyorsun bile...emin ol hanım hanımcık isteyen birini daha hiç görmedim
ya bilmiyorum bu işler tamamen şans:):)
teşekkürler destek oldun;)
Ya sizin yaşlar kaç 12-13 mü asfasdD:DD ? Yazı tura atın kim kazanırsa o eklesin ya da herif ikinizi birden idare etmesin hiiii :DD
Kankam önce etkilendi ise artık eniştemdir. :)) Hiç tartışmam bile :))
İyi şeyler düşünmeyeceğine eminim.
Senin düşündüklerini tahmin eder :)
ama ama kartını da verdi.gerçi iş maili ama olsun verdi işte.kalem yazsaydı numarayı da yazcaktı da yazmadı alçak kalem:)
yok yok yok.elinde bişeylcikler yok yüzük namına:)
Ayy kıyamam desene boşa hayaller (:
ya bir sus yeter ya sdfsd:/
yuh ya bu kadarda olmaz :D kafana göre
ekle gıtsı şampıyon yoksa kapacak kankan )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar