Hayatımı mahveden saplantılı aşk hikayem, bana akıl verin!

Aylardır Neler Çektiğimi Anlatacak Takatim Kalmadı. Ancak Şunu diyebilirim: Çok Zarar Gördüm. Saplantı düzeyinde ilişki yaşadım ve önce kazanımlarımı sonra sağlığımı milim milim kaybettim.

Sınava hazırlanıyordum:

Sınavlarımı kaybettim.

Hedeflerimi Kaybettim.

Onu bahane edip çok işten kaçtım o daha tatlı gelmişti.

Onun aşık olmamasına rağman onun peşinden gittim.

(O bu sürede hedeflerine ulaştı çok başarılı oldu bense başarısız)

Aylarca süründüm. Milyar tane sorunla karşılaştım

aşkım demem dedi

seviyorum da demem dedi

el ele de tutuşmadı

Çünkü muhafazakardı

ancak o kız benim dışımda erkeklerle gece yarılarına kadar gezdi tozdu dayandım. bunun gibi çok hırpa yedim dayandım.

Sonra o bana aşık oldu.

Hemde sırılsıklam.

Bende ona oldum. Ancak kavgalar bitmedi. Ben onu tanıdıkça onun karakterini gördükçe saçlarımı döktüm, okulumun en kötü öğrencisi oldum. (Başarılı olma takıntım vardı yerle bir oldu) Karakteri inanın bana göre hiç değil.

Çiçek alırsın hıı der

Go karta gittik çarpışan arabaya bindik: demediği eleştiri kalmadı

oysa ilk defa yaptığı şeylerde zevk alsın istedim almadı.

O da delirdi belki. O da gerçekten çok çekti.

Ben ona ailesine küfürler ettim.

Beni bu hale sen getirdin ben hayatımı sağlığımı (depresyon, opsesyon) senin yüzünden bozdum dedim. Ama ayrılamadım.

Dayanamadım. Unutamadım.

330 gündür kafam bir gün bile sağlam değil.

Ne git diyebiliyorum ne kal.

artık ben aşık olduğuma asla inanmıyorum.

sadece bir saplantıdan ibaret.

Bu saplantıdan kurtulmak için doktora gittim ama hiçbir fayda görmedim dostlar.

Beni Ona bağlayan bir kaç hususdan bahsedeyim. Bunlar duygunun dışında sadece maddi şeyler.

Aile yapısı bizimkilere uygun

Ben zengin biri değilim babamın belirgin bir işi yok. Hayatımı ben kazanacağım ama o zengin di ve beni kabul ediyordu.

Kendisi Hukuk fakültesinde. Bense sadece bir mühendis adayıyım.

Bana göre

bunun gibi maddi şeylere kanaat getirecek bir kız daha bulamam diye son bir kaç aydır ayrılmak istememe rağmen yapamadım.

Bundan sonra bir kişiyi tanımaya çalışmak benim için çok zor.

hele maddi durumum ortadayken bunu kabul edecek birini bulmam bence imkansız bir şey.

Ne halde olduğumu inanın bilmiyorum.

Ya delireceğim yada kanser olup öleceğim dostlar.

İmkanım elverdikçe her şeyi yapmaya çalıştım olmadı.

şimdi ondan nefret ediyorum benden çaldıklarından dolayı nefret ediyorum canıma okuyup rahat olmasından nefret ediyorum. bana akıl verin dostlar.

Güncellemeler
+1 yıl
İnternette araştırdım ben aşık değil mişim ben sadece saplantılı bir varlık olmuşum. onun iyiliğini bile dşünemiyorum. ona duygusal yaklaşamıyorum. ben bu kadar kıvranırken onun zevk-i sefa içinde yüzmesine dayanamıyorum. iki düşmenız biz. o bana şu an ne kadar aşık olsada ben daha yaptıklarına dayanamıyorum. her hareketi beni sinir ediyor. çünkü kendi kendime kaybettiklerimi ona yüklüyorum. senin yüzünden kaybettim deyip onada kendimede huzursuzluk oluşturuyorum. Yardım edin dostlar ne yapmalı
Güncellemeler
+1 yıl
Benim ondan başka sevgilim olmadı onuda nette tanımak en büyük hatam oldu ona dışarda bir kez internette 5 kez görüştüm. gerçek hayatta gözlerine ve netteki kişiliğine aşık oldum. zamanla oda aşık oldu: ve onu tanıdıkça karakterini davranışını gördükçe beni parça parça harcandım aşıktım terkedemedim. o benim ilk sevgilimdi bana kimse bakmazdı. yaşım 20. çirkin sayılmam ama sevgilim olabileceğine yada birini sevebileceğime inanamıyorum dostlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Dışarıda bir kez görüşmedim. Orantı kurmak istedim. Günde bir saat yüz yüze gelmişsek 5 saatte netten konuştuk demek istedim.
Hayatımı mahveden saplantılı aşk hikayem, bana akıl verin!