Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın daha çok küçük sevebilirsin ama bahsettiğin erkek 45 yaşında. Yani kötü biriyse bile hazır 18 yaşındakini bulmuşken kaçırmamak için her türlü iyi görünecektir. Sen şu anki haliyle tam olarak nasıl biri olduğunu bilemezsin. Önüne daha çok kişi çıkacak sana tavsiyem önce eğitimini tamamla.
Çok istiyorsun evlenirsiniz ama önce eğitimini tamamla. İlerde başına bir şey gelse ne olacak?
boşansan ya da kocan çalışamasa kim bakacak?
18 yaşında ne evlenmesi... emin ol ilerde bana hak vereceksin. Çok erken daha sakın evlenme baban haklı
45 yaşındaki bir erkek seni kaybetmemek için her şeyi yapabilir öyle bakıp -iyiymiş-dersin tabi02 Yorumla
Soran+1 yılBir yandandan haklısınız ama korkuyorum onu kaybetmekten
- +1 yıl
Sen iyi cesaret etmissin ben 30 yasindayim konustugum kisi 45 ben babama diyemedim henuz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. kardeşim çok büyük hem senin yaşın ne 18 çok küçüksün o sana eş değil abilik yapmaya çalışcak herşeyini eleştiricek ben biliyorum havalarına girecek zor bence baban haklı
020 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç öyle biri değil ya gerçekten çok seviyorum onu
Soran+1 yılBeni hiç üzmüyor bir kere bile bana kötü davranmadı 1 hafta aynı evde yaşadık ve bir kere bile problem çıkmadı
Soran+1 yılNormalde başka sevgililer aynı evde kalsa neler yaparlar odamız da ayrıydı beni çok düşünüyor
- +1 yıl
kuzum bak aklını karıştırmak istmem ama o seni kaptımı değişicek devir artık eşi olduğu zaman seni istediği gibi kullanma hakkına sahip gibi düşüncek Şu an rol yapabilir çok örnek var kuzenim sevdiği çocuğa kaçtı evlenmeden önce çocuğu bende çok severdim saygılı efendi gezmeyi seven sahiplici kıyamayan biriydi düşün bide 24 yaşında bunlar evlendi kızı affersin sürekli sks için kullanıyormuş iş yaptırıyormuş dövüyormuş değişiyorlar anla bide seninki çok büyük yapma etme sen çok küçüksün okudum durumunuz varmış git oku kimler çıkacak karşına
Soran+1 yılDediklerin beni çok korkuttu
Soran+1 yılZaten okuyorum oda oku diyor
Soran+1 yılOkumam için çok diretiyor babamın ona karşı tavırlarını anlayışla karşılıyor dün akşam burda yazılan yorumların benzerlerini bana söyledi ben senden erken yaşlanıyorum ölücem felan hep beni düşünüyor ve böyle yaptıkça kopamıyorum
Soran+1 yılEvet öyle malesef sizede çok teşekkür ederim siz çok iyi bir insansınız
Soran+1 yılAyrılmaya karar verdik bir mektup bıraktı hatıra arada hatırlıyayım diye inşallah benden daha genç benden daha iyilerini bulursun felan yazmış baya uzun birşey çok ağladım ama galiba doğrusu bu
Soran+1 yılÖzdemir asaf şiiri yazmış sonuna ne zaman imkansızı seversen ozaman gerçekten seversin diye ama bitti herşey artık
Soran+1 yılBiz tekrar barıştık ve ailem de ikna oldu ekim de nikah kıyacağız
+1 yılIki kisi anlasmissa diğerlerine afedersin bok yemek duser ama o yastaki birinin kandirma kendi kisiligini gizleme ve seni cezbetme yetenegi cok yuksektir bunu unutma. ayrica ileride pisman olabilirsin. sizin yasinizdaki kizlara buyuk adamlar cok ilgi cekici geliyor. buyuk biriyle beraber olma fikri bile sizi (o yas grubunu ) orgazm etmeye yeterli bana kalirsa ancak sen 28 o 55 oldugunda da ayni gozlerle ona bakicak misin o 65 sen 35 oldugunda ne olacak? Sen bihter olacaksin kendine bir behlul bulacaksin o zaman. akilli ol iyi dusunerek karar ver
00 Yorumla
hayilrsi
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılÇıldırır mantıklı ol biraz. Çocuğunun dedesi mi sansınlar? Yanında baban zannedecekler zaten baban yaşında adam. Memlekette erkek kıtlığı mı var? Evlensen bile daha 30 demeden boşanacaksın. Bile isteye böyle hatalar yapılır mı? Kesin bu adamın maddi durumu iyi annen de ondan onay veriyor başka mantıklı açıklaması yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumumuz çok iyi onunda çok iyi annem tanıdığımız iyi bit insan olduğu için kabul etti
- +1 yıl
Mantıklı değil hangi anne gencecik kızını yaşlı bir adama vermek ister ki
+1 yılYuh gidip evlenseniz 10 sene sonra o dede olucak sen daha gençliğini bitirip olgunluğa geçeceksinç. Valla çokda aşıksan biraz mantığını konuştur olmaz o iş akıl var mantık var daha gencecik kızsın 45 ne ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama onla tanıştıktan sonra düşüncelerim tamamen değişti bambaşka biri oldum aşık oldum ona
- +1 yıl
Aşktan daha önemli şeyler var gelip geçicidir bu mantıklı düşün biraz olcak iş değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBak benim gözümde sizin travestiden farkınız yok öyle bir sapıklık olabilir mi ya biraz daha açsanız dede yaşına kadar ilerleyeceksiniz çok sinir oluyorum şu doğu filmlerinde de oluyor ve oldukça normal karşılanıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya aşkın yaşı mı olur
- +1 yıl
Zihniyet buysa sıkıntı düşündüğümden de kötü
Soran+1 yılSen kimsin de kimin zihniyetini eleştiriyorsun ya
- +1 yıl
Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun
Soran+1 yılSende benim kim olduğumu bilmeden çirkin yorumlar yapıyorsun
+1 yıl3 yasa daha fazla olsa , adam 3 katın yasında olcak.. cocugu yasındasın..
ikinizinde böyle bir ilişkiden memnun olması üstüne de evlilik.. pek tutarlıı bir durum degil.. saglıklı da degil.. her iki tarafa problemleri olan insanlar bence..00 YorumlaLa benden kücüksün manyak msıın bu sitedede insanalr ne tuhaf nirvanaya varmak istiyor. hangi rüzgar esiyor sizin oralardan. d
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim yerimde olsaydınız sizde aynı şeyleri düşünürdünüz
+1 yılİnternette yaş farkı matematik sorusu cevabı ararken 1-2 yıl önceki soruya denk geldim, hesap hala aktifse başın sağ olsun Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılsen daha 25 ken adam 52 yaşında olucak adam 45 inde nirvanaya ulaşmak istiyor aptalll 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle düşünüyorsunuz hayata başka bir pencereden bakın
- +1 yıl
bu işin önünü görmek çokta zor değil . daha yaşın 18 acele etme evlenmek için en azından 21 22 falan ol daha iyi düşunüceksin 18 yaş çok erken kişisel gelişimin için 22 yaşlarında bir çok şeyi anlayamayıp düşunemediğini fark ediceksin önündeki 3 yılın çok onemli
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmuş geberdigi sübyancı itin. İyi insan falan maval okumayın o yaşta 18lik birine bakana iyi demem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. sen yaşama öl yaşama yaşamanın bir anlamı yok artık senin için aşkın yaşı yok lafını yerle bir atmişsin
00 YorumlaAkıl sağlığın yerinde mi senin muayene oldun mu bu konuda
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki aşkın yaşı mı olur
Soran+1 yılMaddi durumumuz gayet iyi annem de bu duruma denk birini istiyordu tanıdık olunca onay verdi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBabanın askerlik arkadaşı gibi amca damat mı alacak kanka mı... haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam 60 yaşında
- +1 yıl
Benim de babamla aramda 27 yaş var. Babanın 60 olması sevgilin olan bey amcanın baban yaşında olduğu geeçeğini değiştirmez
+1 yılnesini sevdin ki a q babanla yaşıt belki de daha büyük
09 Yorumla
Soran+1 yılBabam 60 yaşında sevgilim hiç yaşını göstermiyor çok genç gösteriyor ve bakımlı aşrıı derecede ve müthiş bir insan kapı kapı arasam bulamam
- +1 yıl
yapma allah aşkına ya çocuğunuz olduğunu düşünsene abi facia dedesiyle babası arasında 15 yaş var kendine gel bro tama muhabbeti hoştur bilmem ne falan filan ama bir mantıklı düşün
- +1 yıl
yapma allah aşkına ya çocuğunuz olduğunu düşünsene abi facia dedesiyle babası arasında 15 yaş var kendine gel bro tama muhabbeti hoştur bilmem ne falan filan ama bir mantıklı düşün
- +1 yıl
2 defa gitti pardon
Soran+1 yılÇocuk istemiyor zaten bende istemiyorum
- +1 yıl
genç yaşta dul kalma ihtimalini düşündün mü
- +1 yıl
ayrıca biliyosun bir yaştan sonra erkeklerde elvis binayı terk eder o ayrı bir sorun yani neresinden tutsan elinde kalıyor bu ne saçma bir konu. d
Soran+1 yılAllah korusun ama genç biriyle evlensemde ömrü uzun diye birşey yok ki
- +1 yıl
zaten o ayrı bir konu ihtimal dedim farkettiysen kimsenin ömrünü bilemeyiz birisi 80 yaşında ölür birisi gülmeyi öğrenmeden
bu ailelerde her boka problem cikartiyo seviyorsaniz yasin ne onemi varya
03 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı düşündeyim ve çok genç gösteriyor duyanlar inanmıyor yaşına
Soran+1 yılOf evet ya aşık oldum diyorum daha ne diyim
Uzun bir zaman geçmiş ama başın sağ olsun daha çok gençsin tekrar seversin.
00 YorumlaEvlendiniz diyelim ilk yılınızda çocuğunuz oldu. Çocuk 10-15 yaşlarına geldiğinde babasıyla ne kadar şey paylaşabilir acaba?
00 YorumlaBabam 45 yasinda ben 19,
10a kadar anlarimda bu sacmalik, subyanci herifin tekidir buyuk ihtimalle21 Yorumla
Soran+1 yılYa çok iyi bir insan üstüme titriyor ben konuşmak için zorladım ben yaşıma göre çok olgunum kafalarımız çok uyuştu ve oda benden hoşlandı
bu hayatının akışına uygun değil ilerde üzüleceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 30 yasindayim ben bile 45 yaşında birini istemem yuh yaa. kafami buluyon bizle
30 Yorumla
+1 yılYurdum gençlerine ne olduda..
Sen? 45 yaşında ki adamı buldun..
Pess00 Yorumla
+1 yılHakli adam sacmalama yahu benim bile babamla aramda o kadar yaş yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen 45 o 18 olsayfı evlenirmiydi sanyrsn kafanı kullan biraz toz pembe değil hayat
10 Yorumlakızım naptın sen ya saygı duyar geçerim ama yaşını göstermese bile çok fazla yani
00 YorumlaSen 35 oldun mi o 62 olur tam senin istekli zamanlarin o sana yetemez ne bok yicen canım ?
02 Yorumla- +1 yıl
aldatır artık
- +1 yıl
@nediyorsun1 e yani sonu onu gosteriyor tatmin edilmedimi napicak demi😏
Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. Bence tekrar düşün bundan birkaç sene sonrasını düşün pişman olma
00 Yorumla
+1 yılEvlen adam 10 seneye emekli 20 seneye olur ne güzel :D
00 Yorumla
+1 yılSen 38 yasina geldiğinde o 65 yasina gelecek biraz mantik vardir deden yasinda adam
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşününce haklısınız ama anı yaşamak var kim bilir o yaşa kadar yaşayacağım
Benim kızım olsaydın bende izin vermezdim yaşı çok büyük çok
01 Yorumla
Soran+1 yılAma görseniz çok genç duruyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı önemli evlenince bir çok şey de sorun olur
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk felan da istemiyor ne sorun olsun ki
+1 yılyaş farkı fazlaymış ama ruh yaşıda önemli tabi aileler uygun görüyosa sen bilirsin derim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlatlıktan reddederdim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. babandan büyük adama sevgili diyorsun :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBabam 60 yaşında
dalga geçiyorsun galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
Bende 18 yaşındayım canım yapma derim ya
04 Yorumla
Soran+1 yılAma çok iyi bir insan ve ben ona aşık oldum
Soran+1 yılCeo
- +1 yıl
Tugba yaz bir bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona direk babacim de veya dede de
27 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya babam 60 sevgilim 45 yaşında
Cevap sahibi+1 yılBak canım şimdi güzel iyi hoş geliyor ama bir 10 sene sonrasını düşün sen farklı şeyler isticeksin ona uymayacak fikir ayrılığı olucak
Cevap sahibi+1 yıl@warrior92 doğru ama nasil mide bu anlamıyorum
- +1 yıl
valla aynı soruyu sana sormak isterdim. bak kızım 18 yaşın var senin. gencecik kızsın. ileride senin yaşlarda aşık olacak bir kaç kişi bula bilirsin. hayatını mahvetme. diyelim evlendin hiç çocuklarını düşündünmü. aile kurmamış babalrı hayatdan göçüyor. arkadaşları çocuklarınla dalga geçerlermi diye hiç düşündünmü. şimdi anla ki kötü mide sende 45-lik birini nasıl sindiriyor
Cevap sahibi+1 yıl@warrior92 ahahahahhaha babaları hayattan görüyor
Bu ilişki cinselden öteye gitmez bnce
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birşey olmadı 1 senedir beraberiz beni çok düşünüyor
Ali Ağaoğlu misali buda a***mnakoyimmmmmm
00 Yorumla5 sene sonra aldatırsın evlenirsen.
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla böyle birşey yapmam
+1 yılBenim babam 45 yaşında
00 Yorumla
+1 yılNoronlar brekdance yapiyor
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla olmaz baban hakli
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok genç duruyor
- +1 yıl
Simdilik bir iki yila çöker zaten, bu fikrin çok mantiksiz bir rüzgara kapildin galiba umarim iyice geleceği de düşünüp doğruyu bulursun
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkat et evli çıkmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılYok değil
Soran+1 yılMaddi durumu çok iyi ama benimde çok iyi o açıdan hiç problem yok
Masallah amcanın para bol galiba
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılYalaka felan değilim sevmek suçmuş aşık olmak suç mu ya herkes aynı tepkiyi veriyor kimsenin vermediği değeri verdi bana şevkat gösterdi hayatım boyunca görebileceğim en güzel adamı buldum ve korkuyorum onu kaybetmekten herkes üstüme geliyor saçma sapan ama biliyorsunuz bana davranışını bana bakışını moralim zaten bozuktu iyice berbat ettiniz
Millet ballı kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
Annen nasil onay verir be
00 Yorumla20 yaştan fazlası olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam da öyle dedi
+1 yılGit kendini bir yerlerde at
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
18×3 44 senin 3katin :)
- +1 yıl
54 3 katin sayilir :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Baban da istemiosa olmaz tabiki
00 Yorumla
+1 yılHa s*ktir am*na k*yim
00 Yorumla
+1 yılSevgili değildir o bacım amca dayıdır
00 YorumlaEvlenseniz o adam ölür
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyin Allah korusun
27 cok fazla ya 10 olsa neysede
10 Yorumlakesin zengindir adam
14 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumumuz çok iyi
Soran+1 yılEdepsizliğin luzmu yok
kız baban yaşında ilerde sorun çıkar
00 YorumlaYa bsktrqt
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dediniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin durumun iyi degil:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 sene sonra seni kim doyuracak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabani dinle sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kararsızım
+1 yılfazla
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o kadar bakımlı o kadar iyi nir insan ki görseniz fazla gelmez
- +1 yıl
haklısın ama bu takilman için bahane olur sadece yani ilersi için imkansız
Çok fark var olmaz