+1 yılSen 39 olunca o 59 olur tabi o yaşa gelene kadar aşırı kıskançlığından dolayı (çünkü kendinde yaşından dolayı bir eziklik durumu olacaktır) sana yapacağı şiddet olacak sonrasında şiddeti çekemezsin ayrılırsınız ya da senin durumdaki çoğu kadının başına geldiği gibi seni vurur öldürür sen toprağa o hapishaneye, tabi bu döneme kadar seni büyüten ailen ne acılar çeker Allah bilir, sen olgunlaşınca evladın olunca aklın başına gelir ama iş işten geçmiş olur, ben ne aptalmışım ne kadar büyük hata yapmışım dersin, yani kısacası hayatını ve ailenin hayatını mahvedersin, ama son pişmanlık bir işe yaramaz hayat zehir olur kafanı duvarlara çok vurursun...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer ki ciddi bir şekilde bu soruyu sorduysan şunu söyleye bilirim, bence ileride mutsuzluk getiren bir evlilik olacağını düşünüyorum, çünkü çocuklarınız olduğunda çocuklar annesinin yanında babannesi gibi durabilir, hem çocuklar için hemde senin için bu sıkıntı arzede bilir.
00 Yorumla
+1 yıl18 yas farkım olan biriyle tanısmıs bır muddet konusmustum eskıden. Gecenlerde öğrendim evlenmıs. Halbuki beni çok seviyordu sözüm ona bunca yıldır bulamadıgı ınsan bendım. :D ahahah ne guldum ama bunların hepsı lafta boyle. 8 yastan fazla olan yas farkı ılıskının sonunu getırıyor her ne olursa olsun arada sosyokültürel bir fark olusuyor. Onun genclıgınde dunya bambaskaydı sımdı sen gencsın ve dunya cok cok daha farklı her şeyi gectım. Sen 25-30larında hayatının en guzel yıllarını yasarken o 45-50 yasında orta yas bunalımına gırmıs olacak.
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılBak bana da hep benden 10-15 yaş büyük erkekler teklif etti ama kabul etmedm. Yani ne onun isteklerini ben karşılayabilirim ne de benim beklentilerimj o verebilir. Peki bu istek ve beklentiler neler?
*gezip tozma
*birlikte çocuklaşabilme
*s e x
*maddiyatı nereye ne kadar harcayacağna karar verme
Vs. Vs.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yıl1 an olsun bir düşün neden aileler izin vermiyor? Onlar da bir zamanlar 19 yaşındaydılar.. ve bu yaşta yapılan veya hissedilen şeylerin gerçek olmadığını bilirler.. emin ol onlarda o zaman aşık oldular sevdiler sevildiler vs.. vs.. yani senin yaşadığın duyguları o zaman yaşadılar.. ama büyüyünce izin vermediler :) yani sende büyüyünce şu an yaptığın saçmalığın farkına warıp kızına izin vermeyeceksin :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAma onu çok seviyorum 😞
- +1 yıl
kızma ama tamam hissettiğin şeyi sevgi diye tanımlaya bilirsin.. ama büyüyünce sevmeyi öğrenince olmadığını anlayacaksın.. şu an yapman gereken farkındalık sahibi olman.. İnsanlara sor bakim 19 yaşında seviyorum deyip 30 yaşına geldikleri zaman başkalarını sevip ve aslında o zamanki hallerini duygularını çocukluk olarak tanımlayacak milyonlarca insan wardır.. ve emin o insanlara 19 yaşında sorsa seviyorum diyecektir belkide tüm düyayı karşısına alıp.. neyse demek istediğim yaşın için daha erken..
aslında karşı tarafta da suç war.. biraz akıllı biri ise zaten iki laf ile veya iki tecrübe ile herkes 19 yaşında birini etkiler ama bu danışıklı dövüş değildir.. Bu yaşta bu yaş farkına karşı bir insan olarak ve böyle bir ilişkide yaşı büyük olanın pislik olduğunu bilerek.. açıkcası ben bile karşıyım ilişkinize.. ki hayatta karşı olduğum 1,2 konudan biridir bu..
ya zengın ya karıyerlı ya da cok cok muthıs yakısıklı degılmı.. gerıye kalan tek secenek senın zeka sevıyenle ılgılı bır sorun oldugu.. bunu dusunmek ıstemıyorum
1417 Yorumla- +1 yıl
belki de kız hassas bir dönemdeyken kelime oyunu yaptı bilemeyiz.
- +1 yıl
Peygamberlerde süt dişleri dökülmemiş çocuklarla evlendigine göre bu işin yaşla alakasi yokmuş :)
- +1 yıl
@laurapiggott yalnız ona esı gıbı davranmadıgını neden soylemezsınızki!!
- +1 yıl
Esi gibi davranmasaydi maria'dab ibrahim nasil dogdu?
Marianinda 9 10 yaslarinfa oldufu yaziyor. - +1 yıl
Oldugu* yazim hatalari icin özür..
- +1 yıl
@laurapiggott estagfurullah.. yalnız eskı caglardakı bluga gırme yası ıle sımdıkı farklı eskıden evlılık yasıda cok farklıyıdı cok degıl 100 see once 15 ınde evde kalmıstı kızlar.. bu bakıs acısıylada alkalaı bır sey gelışmışlıklede.. ayrıca hz ıbrahımın anne babasından bahsedıyoruz kendsınden degıl.. bunu duymustum ama yas o kadar yoktu emın olun.. bıraz nümayıs yapılmış orda..
- +1 yıl
yo kadınlarda ergenliğe girme yaşı o kadar farketmez. türkiyede 13 yaş ise ekvatorda 12dir. hep kandırıyorlar sıcaklık etkiler diye. saçmalık genel olarak en az 12dir. zaten vucudun gelişmiş diye o yaşta çocukla evlenilmezki o çocuk oyun oynar resim yapar. peygamber o çocukla evlenmek yerine evlat edinseydi ya da sadece maddi destek sağlasaydı...
hayır maria 9 10 yaşında olduğu yazıyor her kaynakta. her yerde yazıyor hatta kanıtlar bile var internette mevcut bakabilirsiniz.
evlilik yaşını çağ değiştirmez beyefendi. kendinizi kandırmayın. 9 yaşındaki kız her çağda çocuktur daha hiçbir şeyden anlamaz. - +1 yıl
ben kuzeyde doğdum ingilterede 13 yaşında regl oldum. kuzeyle ekvator arasında en fazla 1 2 yaş oynar. sizi kandıra kandıra bu hale getirmişler pes doğrusu :D bu işin genle ya da sıcaklada alakası yok aslında çok çok az etkiler
- +1 yıl
@laurapiggott o zamanlar ınsanlar ekmegını kendı yapmak ıcın ne caba verıyordu.. sızse sımdı marketden verıp para yıyorsunuz:))
- +1 yıl
peygamber dediğimiz bir insan örnek olmalı daha kendi kararlarına vermekte güçlük çeken bir bebekle evlenmekte neyin nesi. sen şimdi bir 9 yaşındayla evlenmeye kalk. herkes seni bıçaklar bıçaklar :D
neden bıçaklar? cumhuriyet geldi cünkü - +1 yıl
anlamadım mecazi bir şey mi söyledin açıkça söyle. ingilterede tarım yapılamıyor :D napalım yani
- +1 yıl
@laurapiggott senin Ağzına sağlık!!!
+1 yılBabam demen gerekti. Ozellikle babalrindan yeterli sevgi almayan kiz cocuklari maalesef yasca buyuk erkekleri secip baba sevkatini ariyor. Bu dediklerimi simdi degil ama bir kac seneye anlicaksin.
10 Yorumla
+1 yılbence sevme 38 yaş ne şimdi çok seviyosun ama ilerde beyin uyuşmazlığı çekersin. şimdi çok seviyosun biliyom abla ama yürümezz :D
00 Yorumla
+1 yıliki katı yaşındaki azmış. üç katı yaşında birini bulsan daha iyi. 57 yaş daha uygun olur. hem olgun erkeklerden hoşlanıyormuşsun o daha olgun olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Seni senin oldugu gibimi seviyor yoksa sen onun istedin gibi davrandin icinmi seviyor diye bir düsünmelisin bence...
00 Yorumla
+1 yıloha be ! hep sizin gibi kızlar yüzünden sevgilimiz yok işte baban yaşındaki adamla sevgili mi oldun birde 22 23 lükler neyine yetmiyor !
00 Yorumla
+1 yılne yapacaksın hayatını yaşayacak sonrada yolları ayıracaksın :)
00 YorumlaMantıkla hareket et hislerinle degil sonra pişman olursun demedi deme
00 Yorumla
+1 yılAdamın baban yaşında olmasını geçtim 19 yaşında evlenmeyi düşünmek nedir?
00 Yorumla
+1 yılben de olsam izin vermem kızım 38 yaş nedir ya 2 katın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi mutlusun da ilerde nasil mutlu olcaksin sen 25-8 yasinda gelince baban gibi kalcak yaninda seni kiskanacak vs vs
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bir birinizi seviyorsanız sorun yok
seni ailenden istesin
sonrası gelir00 Yorumla
+1 yılBabana dost mu arıyordun? Saçmalamışsın ya cidden 😒
00 YorumlaZengin, kariyerli, babalık şefkati, sevecen öyle mi
Senin zeka seviyeni bilemem ama 38 yaşındaki adamdan bunu beklemezdim.10 Yorumla
+1 yılEvet olgun erkek, sonrasinda baba si yok hepsi olabilirde beyinde mi yok acaba... Psikologa gittin ya kendinizi dedelere kullandirmayin
03 Yorumla- +1 yıl
1. si zenin zihniyetin kötü iki tarafında mutlu olduğu ilişkilerde kullanılma olmaz
2. her ilişki evlilikle bitmek zorunda değildir her şey yaşanır mutlu olunur bir gün gelir biter içinde kalmasından çok daha iyidir.
senin önce bunları anlayabilmen lazım ki dediklerimi anlayabilesin - +1 yıl
@Redhotline07 zina acik birisin anlasildi... bir iliski lay lay lom diye baslanmaz... sonu yoksa bir iliskide ve bunu karsi taraf belli ediyorsa o iliski karsi taraf gitmelidir... bu kiz sence illeriye yönelik düsünmüyor kiz 19 yasinda 19 o tüm saf duygulariyla o erkekge güvenip seviyor... ama o dedenin gözü kizin körpe bedeninde sevgide degil 38 yasindaki erkek sevginin tüm asamalarindan zaten gecmisdir... kendi yasinda birini neden aramiyor.. o kiz kendi yasindaki gibi herseyi düsünebilirmi hayir hersey ortada...
- +1 yıl
@REDHOTLINE07
+1 yılAbi neyin kafasi bu ya baban yasinda adami seviysun git birak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. bir zahmet izin vermesinler adam 40 yaşinda manyak..
00 Yorumla
+1 yılsevgili olmanıza lafım yok ama evlilik asla. her şey tadında kalmalı.
04 Yorumla- +1 yıl
yorumunda mantik ariyorum ariyorum bulamiyorum...
- +1 yıl
biraz düşünürsen ne kadar anlamlı bir şey söylediğimi anlarsın @miss_duygusal
- +1 yıl
yok bunun icin beyin nakli lazim
- +1 yıl
zina acik birisin anlasildi... bir iliski lay lay lom diye baslanmaz... sonu yoksa bir iliskide ve bunu karsi taraf belli ediyorsa o iliski karsi taraf gitmelidir... bu kiz sence illeriye yönelik düsünmüyor kiz 19 yasinda 19 o tüm saf duygulariyla o erkekge güvenip seviyor... ama o dedenin gözü kizin körpe bedeninde sevgide degil 38 yasindaki erkek sevginin tüm asamalarindan zaten gecmisdir... kendi yasinda birini neden aramiyor.. o kiz kendi yasindaki gibi herseyi düsünebilirmi hayir hersey ortada...
+1 yılOkulunu bitirene kadar bekleseydin bari.. Arkanızdan kovalayan var sanki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaş onemli degil ruh onemli unutmayin kimin ne zaman ölecegi belli degil ;) Allah yakistirdiysa gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılBiraz buyuk ama seviyorsa olgun erkekler daha anlayisli olur genelde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yavastan ayrilmaya calis birseybsorcam hangi sehirdesin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYurtdisindayim
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılailene söyleme 38 yaşında olduğunu bu kadar basit :)
00 Yorumla
+1 yılben en iyisi umudumu kesmiyim :) belki sevgilim 2 yaşındadır :)
00 Yorumla21 yaşındayım babamda 41 . yani sen neredeyse baban yaşındaki adamla mı evleneceksin?
00 Yorumla
+1 yılİğrenç öpüştüğünüzü falan düşünsene tiksinmez misin ıyyy
01 Yorumla
+1 yılBende 19 yaşındayım babam ise 38 yaşında :D hayata bak :D
10 Yorumlapanpa aşkınız her sorunun önüne geçebilir sen mutluluğunu düşün ;)
00 Yorumlasen 30 yasına gelınce adam 50 yasında olcak bunlarrı dusundun mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. hangi aile izin verir buna tabi zen gin diye bazıları seslenmiyor ama büyük konuşmamak lazım
00 Yorumla
+1 yıl19 yaş da azmış canım bence acilen daha büyük birini bul!
00 Yorumla
+1 yılYuh adam baban yaşinda iki sene sonra 40 olacak ölmesine ne kalmiş şurda
00 YorumlaBen 14 yaşndayken 24 yaşında sevgilim vardı ayrıca 17 yaşındayken 30 yaşında sevgilim vardı
03 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin safir?
+1 yılsen onun için çok iyisin mükemmelsin ama o senin için berbat diyelim evlendin cocugun oldugunda napcan adama dede mi dedirtcen
00 YorumlaSen aslında ona aşık değilsin.
Sana baba şefkati verdiği için seni sahiplendiği için böyle bişey hissediyosun.00 YorumlaAşkın yaşı olmaz ve gerçekten aşk var ise boş ver herkesi, evleneceksen evlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAklını köpekler yesin senin, baban yaşındaki adamla ne işin var
10 Yorumlasen kendini aşmışsın sevginin önüne hiçbişey geçemez kaçır
00 YorumlaKızım sen delikbeyinlimisin yaslarinizin ortalaması. 28,5. Kendine gel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. İkiye katlamis be bnce onemi soyle var ilerloyen zamnda sorun cikmaya baslar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz bence anlaşamazsın hem baban yaşında değilmi o senin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok merak ettim siz nasıl sevgili oldunuz. İlginç :|
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyi anlatıyım?
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılZaten okumadigin belli bari evlende ortada kalma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılneden onunla evlenmek istediğin üzerine bir düşün.
00 Yorumla HAYIR o senin baban !!
10 Yorumla
+1 yılZengin dimi?
51 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
+1 yılBence de hata ediyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılparası varsa adamın eyw. yoksa çekilmez
00 Yorumlaaranızda 19 yas var farkında mısın kendine gel
00 YorumlaLa malmisin kendi yasinda birini bulamadinmi
03 Yorumla
Soran+1 yılAma olgun erkeklerden hoşlanıyorum 😞
- +1 yıl
olgun erkeklerden hoslaniyormus:) olgunluk yasla bicilmez bunlarda hep ayni gerekceyle geliyor..
+1 yılzaman varken ayrıl hata yapmış olursun.
00 Yorumla
+1 yılBaban yasinda uzak dur pisman olursun ilerde
00 Yorumlaeminiim o seni çok seviyodur :D
10 YorumlaYaş farkı sorun olabilir
00 Yorumla
+1 yılKesin ya parası vardır ya da ii çakıyodur😉
00 Yorumla
+1 yılNerdeyse baban yasinda. 😳😒
00 Yorumla
+1 yılYat kalk tadini al birak
00 YorumlaYok artik. Ben abi amca filan derim yani.
00 Yorumla
+1 yılYaş farkı çok fazla ailen haklı.
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne