Ayrılık sonrası jet hızıyla değişen, karakterini sorgulamanıza sebep olan, "ben bununla nasıl sevgili olurum", dedirten tiplerdir. Ayrılığınız sonrası sosyal medyadan tam gaz iğneleyici paylaşımlar yapar. Özel vurucu replikler seçer. Efsanelerden. "Haklısın, sıfırın gücü yoktur. Fakat sıfırın, kaybedecek bir şeyi de yoktur."
Sosyal medya hesabınızdan eski sevgilinize gönderme yapar mısınız? #GreyWoLF
Ayrılık sonrası iğneleyici film replikleri ya da şair sözleri arayıp, sosyal medyadan eski sevgiliye gönderme yapar mısınız?
“Eyvah! Aldandık. Şu hayat-ı dünyeviyeyi sabit zannettik. O zan sebebiyle bütün bütün zâyi ettik. Evet, şu güzerân-ı hayat, bir uykudur; bir rüyâ gibi geçti. Şu temelsiz ömür dahi, bir rüzgâr gibi uçar gider.”
yapılırsa eger karşı cinse ''iyiki ayrılmışım be '' dedirtecek tiplerdir o yüzden pişman etmek isityorsanız durmunuzu koruyun ve igneleyici sözler paylaşmayın :)
Asla , aksine "seni hala unutamadım aklımdasın" mesajı verir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Suskunluğu tercih ettim ben ne üzmek ne üzüldüğümü belli etmek istemedim kendimi daha iyi hissettiğim için bütün hesaplarımı kapattım sessiz sakin üzüntümü yaşıyorum toparlanmayı bekliyorum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılık sonrası iğneleyici film replikleri ya da şair sözleri arayıp, sosyal medyadan eski sevgiliye gönderme yapar mısınız?
En İyi Cevaplar