Düşünsenize... Siz sadece karşınızdaki insanın tepkisini ölçmek için sevdiğiniz insana "Ayrılalım, bitsin artık" diye bir şaka yapıyorsunuz ve sevgilinizde buna karşılık "Beklediğim gün geldi sonunda, oh be..." diye bir cevap veriyor. Böyle şakaya böyle bir cevap... #BirTutamAşkk #Ayrılalımbitsinartık
Sevgilinize hiç "Ayrılalım, bitsin artık..." diye bir şaka yaptınız mı, böyle bir şaka beraberinde ne gibi sonuçlar doğurabilir?
Saka güldüren eğlendiren bir şeydir.. boyle gıcık, çocukça, saçma sapan şakalar yapılmamali bence.. Bu ara YouTube de yok işte sevgilime ölüm şakası , sevgilime ayrılık şakası.. bilmem ne. Onu uzecek bir seye şaka denmemeli.. 🙄
Tam bir eşek şakası olur ilişki için çok riskli gelecekte böyle birşey olursa ne yaparım sorusuna cevaplar aramaya başlayan bir bilinç altımız olduğunu düşünürsek ayrılığa hazırlık yapmış oluruz kanısındayım
O an ki sinirle sırf altta kalmamak için içinden geçimediğim kötü şeyler söylerim ben. Yaptığım bişey o yüzden biliyorum. sonrasında geri dönüşü olmaksızın ayrılırız yani.
Ben sana guvenmiyorum demistim onun bana olan guveni sarsilmisti ayrica cok uzulmustu. iliskiniz rayindan cikabilir birde bu sakayi sana hatirlatabilir
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinize hiç "Ayrılalım, bitsin artık..." diye bir şaka yaptınız mı, böyle bir şaka beraberinde ne gibi sonuçlar doğurabilir?
En İyi Cevaplar