Merhaba arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var yaklaşık 1 yıldır deliler gibi sevdiğim bir çocuk var başlarda çok yakın arkadaştık ve beni arkadaş olarak seviyordu daha sonra bir şekilde benim onu sevdiğimi öğrendi ve benden tamamen uzak tuttu kendini bende yokluğumu elbet farkeder diye kendimi geri çektim çunku beni sevdiğini biliyordum (arkadaş olarak) ama olmadı ne bir mesaj attı nede gerçek hayatta da yüzüme baktı iki yabancı bile birbirine selam verirken biz onu da yapmadık 4 ay boyunca ayrı kaldık sorun dış gorunusum degil bir arkadasimin instagram hesabindan agzini aradim dis gorunusum hosuna bile gidiyor denilebilir sorun benim kardes ayagi yapmammıs ama kardeş ayagi yapmasaydım da durumun boyle olacagindan korkmustum ki oldu da 4 ay boyunca hiç mesaj atmamıştı ama geçenlerde mesaj attı eski sevgilisinin beni kötülediğini ve bir şekilde bunun yalan olduğunu ogrendigini soyledi ve ozur diledi cidden çok dusunceli biri ama boyle yapması aklımı karıştırdı ve bana umit vermişti geçenlerde fake bir hesap açıp ona yazdım seni seven birileri var mı diye oda var 1 tane aslında güzel bir kız ama istemiyorum gibisinden konuştu ne olur arkadaslar yardım edin bu sevda beni öldürecek ne yapmalıyım onu etkilemek için
-çocuk merhametli sessiz sakin bir tip ancak ben sevince özgüven seviyesinde artış gözlemledim.
-çocuk merhametli sessiz sakin bir tip ancak ben sevince özgüven seviyesinde artış gözlemledim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer