Gerçekten sevilmeyecem galiba ne yapmalıyım?

Üniversite öğrencisiyim. Çalışmak istesemde ailem izin vermiyor denemeyi düşünüyorum. Param yok herşeyi ayarlıyorum diyorum burs ile şu güne bu gün ailem atacak ama bakıyorum bana 1 hafta bekle diyor tamam diyorum sonraki hafta hine yok. İnsanların gerisindeyim hiçbir etkinlikleri yapamadım. Ama annemin perde alacak parası var. Babamın oyun oynayacak parası var. Seviyorum birinden hoşlanıyorum evet beni sevmek zorunda değil ama sevilmiyorum. Çirkin değilim ama zihniyetim pis kıyaslama yapıyorum. Bunu neden seviyor diyorum. Birisi bir iyilik yapsa neden diyorum. Beni en çok yoran neden sorularım. Çünkü gerçek sevgi görmedim benim için hep biri bişey yaptı ve bana hep neden yaptigini ne istediğini söyledi. Yasamak istemiyorum. Allah'a inanıyorum. ama ben zavallıyım beni yaratsa ne yaratmasa ne ben dua okusam ne okumasam ne. . . 13 yaşındaki bir kıza 15 kişi taciz ediyor. Buna nasıl Allah izin verebiliyor istese engelleyebilir onun kudreti herşeye yeter konu irade değil konu bunu engelleyip engellememesi. Ben iğrenç bir varlığım düşünce yapım kirli hayat zevkim yok. Ne yapacam bilmiyorum.
Gerçekten sevilmeyecem galiba ne yapmalıyım?