diyelim kiz bitirdi.. pişman oldu ve hep mesaj yazdiysa.. ve erkek bumu demişse ne anlama gelir?
daha. önce aralari iyidi.
daha. önce aralari iyidi.
Demek ki bitmiş. Bazı şeylerin altında anlam aramak aslında kendimiz için yaptığımız bir umut aramasıdır. Özetle beni rahatsız etme demek rahatsız etme demektir.
Dediğim gibi yalnızca bu bir umut arayışı.
Gururlu ol biraz. Soğutma kendinden. Gittin bari tam git. Kafamı karıştırma. Hadi sen yoluna ben yoluma diyo
Daha açıklayıcı birşey yaz demiş. Yazdıklarınız onu tatmin etmemiş belli ki
Bitirdiysen ceremesini çek, biraz sürün demek olabilir.
ya bwn omdan hoşlandigimi söyledim o takilmadım dedi orali olmadi.. sonra diyince benden hoşlanan cok var.. ilk degilsin herkese aynisi söylüyorum fazlasi olöaz diye. ben de dedimki sen kendini birşey mi saniyorsun senin gibileei cok var dürüst sanan sonradam bello oliyor.. bemden uzak olen isteaen bile ben istemem dedim.
işk başta demişti bem ilişki aramiyorum fazlasi olamaz kötü tecrübe yaşadim insan dikkatşi oliyor filan... ama biz öyle şeyler mesajlaştik ki.. yani arkadaştan öteydi.. bakişmalar fişan deein bakişmalar
Cevap
7Cevap
umrumda değilsin beni meşgul etme sevmiyorum anlamına gelir
Onun için bitmişsin artık yapacak bişey yok denektir
Daha ne kadar açık anlatabilir ki. Rahatsız etme diyor işte😕
Seni kafada bitirmis hatta baska Asklara yelken bilr acmis olabilir gecmis olsun
Eğer istemeseydi mesajına cevap bile vermezdi. Demek senin de biraz sürünmeni istiyor.
Yaz. O belli ki bir şeye kızmış. Siniri geçince mutlaka yazar.
Mesaj yaz ama sanki aranız da hiç olumsuz bir şey yaşanmamış gibi.
kesinlikle. rahatsz etme. patlayabilir. daha cok uzer
sence ne anlama gelir yasın 34 sen bir erkek bunu yazsan ne anlama gelir istemiyorum yazma diyor işde
Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye demek.
Gayet açık değil mi? Zorlama
Açıkça söylemiş ya zaten
gayet acik rahatsiz etmeni istemiyor😒
konuşmak istemiyorum bitirdim artık diyor
Artik kizdan gina gelmistir.
fazla giriş çıkış olmuş ondan dolayı
gururlu bir erkek demek olur
donerse aptalik olur oyun degil bu
yaz ama bisey degistirmez
istemediğini gösterir
yaş kaç?
senden hoşlanmıyorum demek