Hayır. Aslında belli bir sebebi yok. Benim prensiplerim bu şekilde. Kendi yaşım + 5 yaşa kadar insanlarla ilişki düşünebiliyorum. Ha ergenlik dönemimde bu aralığı aşmadım mı aştım. Merak unsuru devreye girdi ama neticede gördüm ki benim için belirlediğim prensiplere uymak beni daha çok mutlu ediyor o ihtimali ortadan kaldırdım.
Ama kendinden küçük ya da büyük sevgilisi olan kadın ya da erkek arkadaşlarım var. Hepsine sonsuz saygı duyuyorum. Bu benim hayatımla ilgili kendime yönelik yaptığım bir tercih. Başkaları farklı düşünebilir, hissedebilir. Bunun için kimseyi yargılama hakkım olduğunu düşünmüyorum. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın.
bence erkek 1-2 yaş büyük olursa ideal olur. hem anlaşırlar hem erkek biraz daha olgun olur. zaten sevdiğimiz kadına karşı oldukça çocukça davranıyoruz.
erkek maks 4 yaş falan büyük olmalı. fazlası çok oluyor.
Siz iki kıza buradan beddua kasıyorum inşallah kendinizden küçük birine aşık olursunuz onunla evlenirsiniz 😀😀😀😀 ayrıca biriniz benimle yaşıt ve hala bunları takıyor çok üzücü. Bu mevzudan yara aldım geçmiş zamanda o yüzden bu tepkim.
Beddua okuma, çok günah. Şu an sevdiğim insanda senin yaşında. O yüzden kendimden küçük birini sevemeyecek olduğumu üzücü bir şekilde belirtmek isterim 😄
@Çaylakamiral Sen niye üstüne alınıyorsun. Biz ikimiz konuşuyoruz. İnsanların tercihleri sorgulansın diye var olmadılar. Kişiler kendisi için en iyisi bilir ve ister. Bunu bilmeyen biri neden sorgular ki. Ayrıca beddua sahibine dönermiş. Beddua kasma boş yere. :D
Sorgulamiyorum aynı olay başıma geldi merak ediyorum yani yaşı küçük olsa ne oluyor yaşı büyük olupta it gibi gezen yaşı küçük olupta yiğit gibi çalışan çok insan görüyoruz birbirimizi kandirnayalim bu dünya yaşa başa bakmadan herkese eşit davranıyor acımıyor. Bu soylediklerimde kötü bir anlam yok neyse eyv
Elbette kötü bir şey söylemedin. Gayet güzel bir üslub ile dile getirdin söylemek istediklerini. Ama çoğu insan için "yaş" oldukça önemli bir mevzu. Ve ben kendimi, benden yaşça küçük birinin yanında güvende hissedemeyecekmişim gibi geliyor bana. Ayrıca ilişkilerde hep erkeklerin yaşça büyük olmasına alışık olduğum için bu yönden de biraz rahatsız ediyor bu durum beni. Benim açıklamam bu yönde 😊
En İyi Cevaplar