Sizinle aynı düşünceye sahip biriyle mi, yoksa ben evlenince onu hale yola koyarım her dediğimi yaptırırım diye düşündüğünüz birisiyle flört eder, ya da evlenirsiniz?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Seninle aynı düşünen biriyle olmak istemezsin , birlikte olunca onu kendine benzetmekte istemezsin.. Ortak zevkler, ilgi alanları olabilir hatta çoğu konuda aynı fikre sahip olunabilir ama insan kendine benzeyen birini sevmez insan kendine olabildiğince zıt karakterdeki insanlardan hoşlanır bu bilimsel bir gerçektir... İnsan kendinde eksik gördüğü şeyleri onda bulduğu kişiden hoşlanır... Kendi içe kapanık asosyal biriyse oldukça sosyal birinden etkilenir.. Kendi evcimen biriyse tamamen dışadönük birinden evcimen olmayan birinden etkilenir bu insanın doğasında var... Zaten kendi gibi biriyle olmanın neresi heyecanlı neresi sıkıcı değil.. Hoşgörü saygı zaten farklılıklar için gerekli farklılık olmazsa aradaki ilişki monoton bir hal alır bir süre sonra da biter gider.. Önemli olan onu sevdiğin haliyle yani farklılıklarıyla benimseyebilmen katlanabilmen..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
degıstırmek ıcın degıl tanıdıgım surec ıcınde bana uyum saglıyor dıye zaten evlılık youna gırerım bırını degıstırmekten cok uyum saglayıp kabul etmek onemlıdır ufak tefek uyumsuzluklar elbet olacaktır bunlarda kucuk cocugun sımarıklıkları mısalı gormek gerek
00 Yorumla
- +1 yıl
Öyle bir dünya yok 😊 ortalama olarak kadın 25, erkek 30 yaşlarında evleniyor 25-30 yaşından sonra insanın karakterini değiştiremezsiniz. Zorlayabilirsiniz ama değiştiremezsiniz. İnsanlar birbirini olduğu gibi kabul etmelidir özellikle evlilikte. Nasılsa değişir demeyin, eğer karşınızdaki insan değişeceğini söylediyse bile inanmayın bir süre kendi de inanabilir değiştiğine ama değişmez özü aynı kalır, değişmiş gibi davranır kendini de sizi de kandırır. Daha fazla olmayınca da ilişkide problemler başlar. İnsan katşısındakine ben buyum demeli ve karşısındakini de olduğu gibi kabul etmeli. Oyuzden iki insan arasında düşünce uyumu yoksa, kafalar uymuyorsa o ilişki yürümez. Evlendikten sonra kimse değişmez.
00 Yorumla
- +1 yıl
Evliligi cok mantikli bulmuyorum. Ama beraber olacagim insan bana benzesin kaygim yok. Sadece siyasi gorus konusunda cok zit olmayalim yeterli. Politikada fikirlerimiz biraz benzese iyi olur.
Onun disinda farkli konularda farkli fikirlerimiz olsun ki konusup tartisacak seylerimiz olsun. Farkliliklar iyidir. Tamamen birbirine benzeyen insanlar bir sure sonra paylasacak pek bir sey bulamayabiliyor ama dusunceler farkli olunca karsimdaki insandan yeni seyler ogrenebiliyorum. Bence cok hos bir şey bu. Karsinizdaki ayna gibi mi olsun istersiniz yoksa her gun yeni şeyler bulabileceginiz bir kitap gibi mi? 🤗00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
63Cevap
Herkes her konuda aynı düşünceye sahip olamaz farklı düşünceleri elbette olacak ben beyaza siyah diyorsam belki benim daha geçerli görüş farkından oluşan bir nedenim var onu dinlerim saygı duyarım ve niçin böyle düşündüğünü sorarım onu kendime benzetirim mi sahi buna inanan hala var mı ya da bunu yapmaya kalkışacak olan kişilikler o halde o dünyayı tek başına yaşamanın doğru olduğuna karar versinler çünkü evlilik sadece bir sofrayı, hayatı, yalnızlığı, kalabalıklığı, aynı yatağı paylaşmak değil düşünceleri de her renk tonuyla paylaşmaktır o yüzden beni 1 adım ileriye taşıyacak bir eşe evet derim.
00 YorumlaDüşüncelere saygı duymak lazım. Onu farklı kılan, o düşünceler, duygular ve fiziksel özellikler değilmidir. Neden değiştirmek ya da benden bir tane daha olsun isteyeyim ki.
10 YorumlaAynı düşünce olmasa bile aynı bakış açısı şart.
00 Yorumlaörnek veriyorum sen dışarıda gezmeyi eğlenmeyi seversin o evde oturup ktiap okumayı filim izlemeyi sırf evlendiniz diye o sevdiği şeylerden vazgeçiçekse illaki kopukluk olur kavga olur aynı bakış açısında insanları severseniz ve birbirininize ayak uydurursanız ilişki yürür illaki farklılıklarda olabilir ama bu bahsettiğin tamamen kopukluk
00 Yorumla- +1 yıl
düşüncelerine saygı duyabileceğim saygın biri ile evlenirdim onun ya da benim düşüncem değil bizim düşüncelerimiz ile orta yolu bulmak önemli olan. tamamen aynı düşünce olmasi mümkün olmamakla birlikte gelismek ve ilerlemek için farklı düşüncelere daha fazla ihtiyaç duyulur
00 Yorumla - +1 yıl
Kimseyi özellikle de evleneceğim insanı olduğundan farklı hayatıma kabul etmem, eğer onunla evlenmeye karar verdiysem Zaten onu o olduğu için seviyorumdur, bu yuzden sırf başka biri istiyor diye düşüncelerini yaşam tarzını değiştirmek bence cok yanlıs.
00 Yorumla - +1 yıl
aynı düşüncede biriyle kesinlikle evlenmem. bir tane daha beni napayım? farklı düşünceleri olacak ki bilgime bilgi katayım. farklı düşünceleri olacak ki kendimde gördüğüm eksik yanları onunla tamamlayayım yoksa çok sıkıcı olurdu
00 Yorumla Herşey ayni düşünen biriyle evlenmek sıkıcı olur sanırım farklı düşünceler iyidir ve kişileri değiştirmek doğru değildir kimsenin kişiliğini değiştirmem tek birşey isterim eşimden zeki olmasını gerisi harika olur zaten :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Dediğimi yaptırırım kafası kadar boşa kürek çekme kafası yok hiç. İnsanlar genelde değişmez hazır değişmişi varken ya onu seçerim ya da değişmesini istediğimi seviyorsam değiştirmek yerine onu öyle kabul ederim hem seviyorsan değiştirmeye çalışmazsın
00 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar zamanla değişmez. Her kim neyse o olmaya devam eder. Ufak tefek yontulmalar olur ama A iken birden B'ye dönüşmez insan. Onun için karşı tarafı iyi tanımak, ilişkiyi çok iyi tartmak gerekir evlenmek gibi ciddi bir karar almadan önce.
00 Yorumla Çelişkiye bak aq!
Düşüncesini beğenmediğim birini sevmiyorumdur zaten! Seviyorsam zaten olduğu gibi sevmişimdir.
Bunun dışındaki tüm ihtimaller sevmenin dışındaki hallerde ortaya çıkar.
Başka sorunuz?00 Yorumla- +1 yıl
illa benzemek zorunda mi :d
ben farklı düşüncede olanlara daha iyi anlasiyorum mesela bir konuda farklı bir düşünce daha yararlı oluyor Benim eksik kaldığım noktaları o tamamlar bu şekilde bir ilişki kesinlikle daha faydalı00 Yorumla - +1 yıl
bir insan her konu da kendi ile zıt olan biri ile ne arkadaş olabilir ya da kalabilir ne sevgili ne de eş. ama her konuda da benim gibi düşünmek zorunda değil. zaman zaman benim gibi düşünmeyebilir. arasını bulmak lazım.
00 Yorumla kimseyi kendime benzetirim diye evlenme sakin öyle bişey mümkün değil hayatının yanlışıni yaparsın he flört de belki benzetirim dersin oda yalandan benzer istediğini alana kadar :)
02 YorumlaKimse kolay kolay değişmez zaten değişmekte pek hoş olmasa gerek herşeyiyle kabul ettiğimle evlenirim.
10 Yorumla- +1 yıl
Kadın evleneceği Adam’ın değişeceğini umar, ama Adam asla değişmez.
Adam evleneceği Kadın’ın değişmeyeceğini umar, ama Kadın kesin değişir.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karakterin kolay kolay degisecegini düşünmüyorum o yüzden kendi kafa yapıma uygun birisiyle nişanlıyım
10 Yorumla- +1 yıl
benzetmeye çalısırsan avucunu yalarsın NET !!
kafana uygun bırıyle evlenın sonsuz mutluluğu yakalayın ✌00 Yorumla - +1 yıl
Yani yakışıklı fakat bana benzemeyen birisiyse değiştirmeyi düşünürüm. Tabi ki bana benzemesi daha iyi olurdu.
00 Yorumla - +1 yıl
Benimle aynı düşünceye sahip olması daha iyi. Çünkü evlenince onu kendine benzetebileceğinin garantisi bile yok. Risk almaya gerek yok.
00 Yorumla - +1 yıl
Benle aynı düşünceye sahip olan biri ile evlenirim. Karşımdaki insanı değiştirmek gibi uğraş içine girmem.
00 Yorumla Değiştirilmek kimsenin hoşuna gitmez ben uğraşmam zaten değiştirmeyle onun için tamamen fikirlerime uygun birini isterim
00 YorumlaBirini değiştirme hakkim yok nasil taniyip sevdiysem oyle evlenir yine severim. Ask gördüğün bulduğun şeyi kabullenip sevmektir.
00 Yorumla- +1 yıl
Ona hükmetmeye çalışmak anlamsız. Farklı düşünsek ne olur ki?
Farklı düşünen biriyle de evlenebilirim.00 Yorumla - +1 yıl
Belli bir yaştan düşünceler kemiklesır degistirmekle ugrasicagima aynı düşüncelere sahip biriyle evlenip hayatıma bakarım
00 Yorumla Genel olarak aynı kafa yapısına sahip olmalıyız ama aynı düşüncelere sahip olan birisi sıkar herkesin kendi fikri olmalı tartışmalıyız
00 Yorumla- +1 yıl
Zaten herkesin kısmetinde kendi gibi biri var o yüzden en iyisi kendi düşüncelerimi güzelleştirmek 😊
00 Yorumla - +1 yıl
aynı düşünceye sahip olsun bir de değiştirmekle uğraşamam
10 Yorumla Benzeyeniyle evlenirim. Sonradan benzer düşüncesi çok zor, öyleyse yağmurlu havada dışarı çıkalım ve nasıl olsa yağmur dinecek ve güneş çıkacak diye hiç bir şey yapmayalım.
00 Yorumla- +1 yıl
kimseyi degistiremezsiniz o yuzden dusuncesi benimle aynı olanı secerim
00 Yorumla - +1 yıl
Kimse kimseyi kendine benzetemez. Herkes at kafası.
00 Yorumla bunu bilemiyorum evelenecegim kisisoyel düşünüyor diye evlenmem sevdiğim için evelenirim ve kimseyi degistirmem , bunu sevmem.
00 Yorumla- +1 yıl
Düşünce benzerliği olsun öbür türlüsü zor ne o bana benzesin ne de ben ona.
Aynı fikirde olalım00 Yorumla Kime aşıksam onla evlenirim bırak farklı düşünelim ne olacak
00 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşünce olmasın bana zıt olan insanlar daha çekici gelmiştir her zaman
00 Yorumla Aynı fikirleri paylaştığım insanla evlenirim. olmazsa olmaz kriter
00 Yorumla- +1 yıl
Aynı kafa yapısına sahip olduğum biriyle evlenmek isterim.
00 Yorumla nedense benimle zıt olan biriyle evlenmek isterim. .. benim gbi biriyle ben anlasamam:-)
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
- +1 yıl
Değiştirme niyetini belli etmeden evlwnmek ikiyüzlülük olurdu.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben onu değiştiririm planları genellikle suya düşer. Olduğu haliyle kabullenip sevmek lazım.
00 Yorumla - +1 yıl
Aynı düşünceye sahip olan. Benzetemezsem çıldırmalık olur.
00 Yorumla - +1 yıl
İkili ilişkilerde zıt kutuplar anlasir genelleme yapmamak lazım yani 2şik
1. şık insanı Bayabilir çünkü00 Yorumla - +1 yıl
Kafa yapilarimizin uyması gerek , bana benzetmeye çalışmak için mecalim kalmadı artık
00 Yorumla - +1 yıl
ayni düsünce her zaman iyidir istekleri aynidir sonra sorun cikmas
00 Yorumla - +1 yıl
Sevdiğin kişi, ona ait özellikleri nedeniyle seversin, o yüzden onu değiştirmeye çalıştığında bir başkası olur ve sevemezsin. Benimle aynı özelliklere de sahip olması gerekmez
00 Yorumla - +1 yıl
Kimse kimseyi birşeye benzetemiyor kendin değişirsin anca bir insanda sevdiğin özellik çoksa sevmedik kısımları törpüleyeceksin kendinde yoksa değiştiremezsin gözde hep oralar batar
00 Yorumla - +1 yıl
farkli olup da sevemez miyiz birbirimizi illa fasistlik mi yapicak ikimizden biri
00 Yorumla - +1 yıl
uzlaşabiliyorsak farklı olmamızn pek önemi kalmaz: )
00 Yorumla - +1 yıl
Bana benzer istese de istemese de bende biraz ona orta yolu buluruz herhalde
00 Yorumla biraz görüş farklılığı olsa da olur onlar ileride düzelir.
00 YorumlaKesinlikle aynı düşünceye sahip olması lazım aksi takdirde kafa yapısı uyuşmayacağından ayrılık söz konusu olabilir.
00 Yorumla- +1 yıl
Bana benzedigi icin sevmem ki kimseyi neden degistireyim. Bu yuzden kac yuva yikiliyor biliyor msun sen
00 Yorumla Bence birbirlerini tamamlar nitelikte olmalı. Aynı değil kesinlikle.
00 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşünce tabii. Niye eziyet edip, ilişkimi mahvedeyim kendime ters biriyle.
00 Yorumla Bir insan 7 sinde neyse 70 indede o dur kimseyi değiştirmem kimsede beni değiştiremez
00 Yorumlakimse kimseye benzemek zorunda değil olduğu gibi evlenirim
00 Yorumla- +1 yıl
Farkli olmali ki hayat guzel olsun. Benimle ayni olduktan ya da bana benzedikten sonra o evlilik sadece sıkıcı bir yer olur.
00 Yorumla - +1 yıl
daha da bana benzememesi için uğraşırım bana benzemesini istesem gider kendimle evlenirim
00 Yorumla - +1 yıl
insanlar aynı düşünceye sahip olamazki çok nadir belli konular hariç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 30,6b cevap paylaştı. Huylu huyundan vazgecmez cok fazla degistirmek mumkun degildir
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizinle aynı düşünceye sahip biriyle mi evlenirsiniz, yoksa "ben evlenince onu kendime benzetirim zaten" diye mi düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar