Sevgilim para istiyor ne yapacağımı bilmiyorum?

benim 1 yılık bir ilişkim var sevgilim hani çok seviyorum öyle böyle degil ben onun için herşey yaptım ilk başlarda borçu vardı 1 aylık sevgiliyiz bana dedi 300 tl bnede o kadar yokdu 100 gönderdim ilk sona 300 oldu tmam borcu biti her neyse artık herzaman para istiyor bana diyor abim evlencek onun için bütün paramı onlara veriyorum öyle böyle derken bide farklı şehirlerdeyiz ikimiz de herzaman hespa para atıyorum telfon faturası geliyor onun ödüyorum her ay 120 tl fatura veriyorum her neyse toplan şimdiye kadar 2 bin tl verdim şu güne kadar 1 tl parsın yemdim yemde şimdi bu gunlerde abim evleniyor takım elbise alcam telfonum bozuk alcam bana sende para var mı dedi 3 bin tl var dedim onun istiyor şimdi ne yapcam bilmiyorum ben zoru zordum o parayı verce ne his edersin seni beni ne kadar sevdini his ederim diyor hani gercekden artık bıktım hep mşjlarda para para başka bişey yok yerin kesin at kesin at diyor başka bişey demiyor abiside o kız yalan söylüyor atmaz demiş daha abim eleniyor ona ne takacan diyor artık yemin edrim ki bıktım yani hiç bişey diyemiyorum ki seviyorum korkuyorum ama ne yapcamı bilmiyorum sen o parayı bana versen dövme yaptırcam adını yazcam diyor ya ben senile evlencem diyor bana kızıyor niye işe girmiyorsun çalış para yolmasam küsüyor ama geri geliyor diyor lı senden başaka hiç bir kıza yazmıyorum ben seni seviyorum senle evlencem arkadaşlarım da seni gibi bir mal bulsa bir kız ona hediye alsa para verse seni bırakı diyor bazen kendisi ban sen benim için ne yaptın miletin sevgilisi neler neler yapıyor sen bir kuruş para vercen diye mi bunları yapıyorsun ben o prayı verim vermi ne yapcamı bilmiyorum artık keisn at beni abime herkese yalcı çıkarma diyor ne yapcamı bilmiyorum paraya ne oldu desem de o parada umudunu kese ama korkuyorum yolamasam benimle kötü olur * seven adam para için mi evlencek ki bilmiyorum ne olursunuz bana bir akıl verin çok zor durumdayım
Sevgilim para istiyor ne yapacağımı bilmiyorum?