benim 1 yılık bir ilişkim var sevgilim hani çok seviyorum öyle böyle degil ben onun için herşey yaptım ilk başlarda borçu vardı 1 aylık sevgiliyiz bana dedi 300 tl bnede o kadar yokdu 100 gönderdim ilk sona 300 oldu tmam borcu biti her neyse artık herzaman para istiyor bana diyor abim evlencek onun için bütün paramı onlara veriyorum öyle böyle derken bide farklı şehirlerdeyiz ikimiz de herzaman hespa para atıyorum telfon faturası geliyor onun ödüyorum her ay 120 tl fatura veriyorum her neyse toplan şimdiye kadar 2 bin tl verdim şu güne kadar 1 tl parsın yemdim yemde şimdi bu gunlerde abim evleniyor takım elbise alcam telfonum bozuk alcam bana sende para var mı dedi 3 bin tl var dedim onun istiyor şimdi ne yapcam bilmiyorum ben zoru zordum o parayı verce ne his edersin seni beni ne kadar sevdini his ederim diyor hani gercekden artık bıktım hep mşjlarda para para başka bişey yok yerin kesin at kesin at diyor başka bişey demiyor abiside o kız yalan söylüyor atmaz demiş daha abim eleniyor ona ne takacan diyor artık yemin edrim ki bıktım yani hiç bişey diyemiyorum ki seviyorum korkuyorum ama ne yapcamı bilmiyorum sen o parayı bana versen dövme yaptırcam adını yazcam diyor ya ben senile evlencem diyor bana kızıyor niye işe girmiyorsun çalış para yolmasam küsüyor ama geri geliyor diyor lı senden başaka hiç bir kıza yazmıyorum ben seni seviyorum senle evlencem arkadaşlarım da seni gibi bir mal bulsa bir kız ona hediye alsa para verse seni bırakı diyor bazen kendisi ban sen benim için ne yaptın miletin sevgilisi neler neler yapıyor sen bir kuruş para vercen diye mi bunları yapıyorsun ben o prayı verim vermi ne yapcamı bilmiyorum artık keisn at beni abime herkese yalcı çıkarma diyor ne yapcamı bilmiyorum paraya ne oldu desem de o parada umudunu kese ama korkuyorum yolamasam benimle kötü olur * seven adam para için mi evlencek ki bilmiyorum ne olursunuz bana bir akıl verin çok zor durumdayım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim deli misin yoksa kör müsün? Paranı yiyor bariz şekilde. Arkandan enayi deyip yüzüne seni seviyorum diyordur. Bırak gitsin. Zararın neresinden dönersen o kar. Para ya alışmak koltuğa makama alışmak gibi birşey Bunun devamı da bitmez. Paranı gönderme bakalım seviyor mu sevmiyor mu? Ki küfür ediyor yalancı diyor demişsin çok seviyor seni belli. Töbe töbe. Para için seninle birlikte seviyorum napıcam deme evlenmek gibi de bir hayale kapılma. Evlenirsen her nereden kazanıyorsun bilmiyorum paranı da o para için evlenir kendisi oturur yer ya da hiç evlenmez. Ki ben evlenmeyeceği kanaatindeyim. En kısa sürede ayrıl aşk acısı mı çekeceksin şimdi çek zararin da neresinden dönersen dön. Paran cebinde kalsın. Bir daha da kimseyi de alıştırma bu duruma.
35 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim dilim bir kere yaninda para degil insanin mal yerene koymadi gurum alt ust oldu daha sen benim icin ne yaptin diyor ya daha ne yapim ya bazen diyorum acba butun kizlarmi sevgilisine para veriyor ya evlenmek cok istiyorum ama böyle olmuyor ya ben yemin ederim gun oluyor su parası bulmadim parklarda du icdim teki o mutlu olsun diye ya yemin ederim ki benim gibi bir kiz asla bulmaz
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sen beni dinle ayrıl. Bir daha da böyle şeyler yapma. Bunu kime söylersen söyle sana ne yapıyorsun böyle derler. Hayır işi artık o kadar büyütmüş ki abisine altın takmaktan felan bahsediyor. Bence onu takmak için para göndersen yer paranı takmaz altını felan da. Bence ayrilmadiysan Bugün ayrıl. Ne kadar sevdiğin ne yaşadığın önemli değil bu seni kanser ettirir devam etsen de. Para için devam ediyor o da bariz belli zaten. Bir kere para gondermesen bitirir herşeyi. Bence neresinden dönersen dön. Haaa senin gibi birisini bulur mu bulamaz. Boşver bulamasın da Allah senin gönlüne göre versin onu da bilir napacagini
Cevap sahibi+1 yılParanla da başka kızlara gidiyordur yediriyordur az çok ınsan tiplerini bilirim gözümde canlandı yani :) Sen orada para gönder o başka kızlarla yesin. Eminim altın vs işi büyütme sebebi de bu.
Soran+1 yılkardeşim ben bugun bitirecem inşallah da biter bugun hersey zaten para yolumicam ki bitsin diye artık bitsin yemin ediyorum uyukuyu herseyi unutum artık seven adam bir para icin bunları yapmaz allah büyüktür o biliyor ben ne bedua ne de dua ederim bana yakışmaz Allah havale etim bundan sona inşallah beni gerecek seven birisi cikar..
Cevap sahibi+1 yılÇıkar kardeşim merak etme. Er ya da geç çıkar
En İyi Cevaplar
+1 yılulan nerede gorulmus hatun parasiyla takim alip dugune gitmek telefon parasini otomatik odemeye baglamis gibi hatuna baglamak sacma sapan isler yapmayin para pul gonderme gerekiyorsa birak paran okadar coksa o p*ce yedirecegine got bir garibana yedir dua al keriz yerine konmazsin en azindan senin paranla baskasinin koynunda geziyordur
45 Yorumla
Soran+1 yılyaptı duydum daha abisi o kızı bırak okız yalcı demiş o sana para yolmaz demiş
- +1 yıl
birincisi sen kimseye para yollamak zorunda degilain
- +1 yıl
ikincisi abisi olacak dumbuge ne oluyorda kendi para vermesi lazimken senden para bekliyor
Soran+1 yıldaha bide abisi de cami hocası
- +1 yıl
ne hocalar gordu bu memleket insan olmadiktan sonra hic ugrasma sana yazik parani kendini elin picine kullandirtma paran icin seninleyse varsin olmasin daha duzgunu mutlaka gelir hayatina
Bu adam seninle evlenicem dese kaç yazar. Evlenseniz evi düğünü herşeyi sana ve ailene kitler. İnsan 1 kere ister 2 kere ister üçüncüde utanir isteyemez. Geri ödemeyeceği paraları alıp senin iyi niyetini sömürüyor. Uzak mesafe ilişkisi seven adam senin yolladigin parayla yanina gelir seni görür eminim ki başka kızlara yediriyordur orada paralarını. En iyisi ayrilip yoluna bakman yoksa ileride cok üzülürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten baban bize evlensa ne güzel olur diyor bana çalış evlenim diyor ya ben 18 yaşındayım artık deli oldum herşeyi unutum yemin ederim çok zor durumdayım
+1 yılKaç yaşındasın bilmiyıoorum ama şu yazıyı gören kör bile ayılır duruma. Delikanlı adam sevdiği kadını zora sokup para istemez bir kere hele böyle yüklü paralar hiç istemez bu adamdan sana ne eş ne sevgili olur belkide senin gönderdiğin paraları başka kızlarla yiyor hiç güvenme kes alakanı bu adamla arkadaşlarını dinle
23 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşın girdim hani böyle benim güzel bir haytım olmadı sevgiyi bunca canım da yetmedi cebim de verdim
- +1 yıl
Tamam canım bak yaşında küçükmüş burdan gelen bir masumluğun var herşeyi sevgi aşk olarak görebilmen normal, ama bizim yaşımızda insanlar bu ayrımı çok rahat görebilir sen belki seviyosun ama karşı taraf kesinlikle bunu fırsata dönüştürüuo buna izin verme
Soran+1 yılyok zaten artık hersey biti yeterice paramparça eti beni
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım olsan seni döverdim. Vala saçını başını yolardım. Kızım bu zamanda para kolay mı kazanılıo? Kaldı ki o erkek eşşek gibi çalışıp para kazanması lazımken senden niye istio bu it. Ne hakla nişanlı değilsin sözlü değilsin birde bir kerede değil e yuh yani bence sende iyi değilsin bir doktora görün. Çocuk seni bildiğin kullanıyor evlenmez senle boşuna bekleme. Tekmeyi yemen yakın bu kafayla. Eğer azıcık gurur varsa para göndermezsin erkek olsaydın benden sürekli para istemezdin sen yazacaksın bitti. Sıkıysa cevap versin. Sen yapamıosan arkadaşına ya da annene söle onlar halleder. Nası buluolar sizin gibi insanları anlamıorum benim normal arkadaşlarım bile otlakçı yuh ya
30 Yorumla
+1 yılBence ayrıl yol yakınken ileride senin üstüne kredi falan çeker seni birşeylere kefil falan yapar bu sefer dönüşü olmaz senelerce borç ödersin. Benim eskiden çalıştığım okulda bir öğretmen vardı düşün eski "nişanlısı" üstüne kredi çektirtmiş ev için ve beraber ödüyorlarmış sonra ayrılmış kızcağız 3 sene o borcu ödeyecek yazık günah haram zıkkım olsun ona.
08 Yorumla
Soran+1 yılayenen bu da ev alım evlenim diyor ne yapcamı bilmiyorum artık
Soran+1 yıldaha bana sen benim için ne yaptın yoldın 1 kuruş para diyor
- +1 yıl
Oha aç gözlülüğün yüzsüzlüğün bu kadarı yani. Ne okuyorsun? O ne okuyor ya da bir mesleği var mı çalışıyor mu?
Soran+1 yılben okumuyorum çalışıyorum ama şimdi evdeyim o da işlentmeçi
Soran+1 yılyoldın 1 kuruş para onu da büyütün diyor milet sevgilisi için neler yapıyor diyor sevsen zaten o 3bin tarsın diyor daha ondan başka paran var mı diyor
- +1 yıl
Yok artık işletmeci ve senden hâlâ para dileniyor. Olmaz bu iş valla belkide ona para vermek için kendi ihtiyacın olan şeyleri alamıyorsun maddi durumumu çok çok kötü olsa hadi neyse dicem de hiçbir şekilde kabul edilebilecek birşey değil. Kurtulursunuz inşAllah canım 😕🙏
Soran+1 yılben kendime 1 tl harçamıyorum yemin ederim 1 tl gün oluyor su param olmuyor park da su içiyorum teki o mutlu olsun çok emek verdim kolay degil bir allah bir ben biliyorum seviyorum çok sevdim
- +1 yıl
Artık sevme bence sevsen bile vazgeçmen sana Allah ın bir lütfu, bir hediyesidir.. 😕
Sen napiyorsun bitir ilişkiyi tam anlattigin gihiyse evlendiğinz zamanda hepsen bakarsın ona eli ayağı yok mu kendisi çalışsın bir erkek nasıl daha bir hayat kurmadan bir kızdan geniş geniş böylepara istyebilirgerçekten ihtiyacı olsa bile utanır sklir zor söylerler ya da sen anlar yardım edersin bir şekilde ama bu çok yanlış kendine gel kardesim
04 Yorumla
Soran+1 yıldaha bana küfür ediyor annem ailem küfür ediyor yolmasam milet sevgilisi için neler yapıyor sen 1 kürüş atın diye popon kalkdı diyor yarin at ila diyor şimdi ne diçem bilemiyorum paraya ne oldu diçek niye yolmadın diçek
Soran+1 yılhaklısın sagol Allahdan yardım istiyorum artık hayırlısı olsun
Yavrum sen ne yaptın? Kendinde misin? Tamam, zor anları olur isteyebilir para, ama bu senin anlattığın resmen sömürmek, dolandırmak. Saf mısın? Kendine gel. Kullanılıyorsun. Derhal o adamdan ayrıl bir daha para falan da gönderme. Net bir şekilde söyleyeceğim ki, seni asla sevmiyor. Evlenme mevzuları da yalan.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle ya
oyyy oyy insani iyi niyetinden vuranlar bende verdim hemde kumar oynuyor parasi yol ac karni doysun diye sonra karsima geçip senin bana ne iyiliğin oldu sadece para verdin demesi yokmuydu.. 700 TL öğrenciydim calistim biriktirdim ailme yuk olmayayim diye beni ariyor ayrildikdan sonra paran ne kadarsa vermeyim seninle daha isim olmaz diye ben neye yanayim.. simdi o parayi ödemeden is kurmaya gitti rabbim affeder mi
10 YorumlaBen sana bişey deyimmi kardeşim bu çocuk seni kullanıyor erkek dediğin bu bayandan para istemeye utanır ya bu kesinlikle at bilmem ne çalışsın kazansın senden dilenecegine yok telefonu bozulmuş abisi evlenecek mis hikâye bulmuş senin gibi saf yoluyor kızma gerçekler bu
17 Yorumla
Soran+1 yılyok haklısın kardeşim ya bazen yokdar güveniyorum diyorum ki beni seviyor ya sona diyorum ben adam diyorum gatsonum 6 da gidiyorum 10 11 geliyorum gece mesayi yapıyorum calis diyor nasılsın demek yok butun gun parq para yola yarin kesin yola abime yalci cikmim telfon siparis etik gelcek parayi yola ne yapcami ne fiyecmi bilmiyorum kardeşim sizlerden yorum bekliyorum cok zor durumdayim ama ben bunun cok sevdim vok sevdim
- +1 yıl
Senin sevgini kullanıyor seni para için seviyorsa hiç sevmesin bir kere abisinin düğününden sanane ki daha siz evli değilsiniz ki takı alacaksın alacaksa babası versin parasını ne biçim bir erkek ki bu erkek bozuntusu karı parası yemeye utanmıyor sana bundan hayır gelmez inan ki yol yakınken dön eğer gerçekten seviyorsa zaten ayrılmaz para için gönderme bak sakın sadece soyuyor seni dayımın kızı da senin gibi yolladı yolladı adama param yok dedi bı daha ne araadi ne sordu
Soran+1 yılcok sagol olun yok zaten artık yolmicam bundan sona zaten para icin seviyorsa hic sevmesin biti artık herşey bitim ben 1 tl gun oluyor su parası bilmiyorum ya kendisi bana yalci diyor yolmica şimdi yolladım yalci sen nasıl bir kizin diyor
Soran+1 yılya yemin ederim o sözu kullanıyorum ki kendisi bana neler neler diyor ben utanıyorum
Soran+1 yılinşallah artık beni seven birin bulurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen nasıl bir aptalsın ya neden sordugunda 3bin tl var diyorsun yok de param yok de. adam seni kullanıyor ulan benim nişanlım en zor zamanlarında gitti mesaiye kaldı akşamları da benden para istemedi aksine beni hep en güzel yerlere götürdü en güzel seyleri aldı. tabiki ilişkide 2 taraf birbirine destek olmalı ama seninkinde bu huy olmuş artık yüzsüzleşmiş. ayrıl gitsin
17 Yorumla
Soran+1 yılya benim kaderim kötü bir 1 para vermedi ki bana almam da kıyama ki onun parsına ama bunun yapaza hani acba versem benle evlenirmi diyorum hep
Cevap sahibi+1 yıltambir aptalsın sen insanlığa yakışmıyorsun. git ver para teştaşıda sen al düğünden sonra altınlarıda alır senden hatta düğünüde sana yaptırır hahaha
- +1 yıl
yinede saygı çerçevesinde yorumlar yapalım
Cevap sahibi+1 yıl@denizligünler git git tektaş al cocuga evlenme teklifi et
- +1 yıl
evet yaptığı şey şu an sadece kullanılmak ama aptalısın şöyle böyle... bu tarz konuşmak böyle hassas bir dönemde daha çok kırar insanı... yorumlarımıza dikkat edelim
Soran+1 yıl@denizligünler desin bırak herkes her sözü dedi yine bilmyormusn ben erek parası yemdim şu güne kadr gün oluyor benim 1 tl param olmuyor su alcak parklarda içiyorum teki o mutlu olsun her ay fatura parası veriyorum 120 hani bana sen ne yaptın miletin sevglisi neler yapıyor diyor siz onsanız ona para vermisiniz
Cevap sahibi+1 yılne sen onun parasını ye ne o senin. :D
+1 yılBence seni soyuyor bu adam zor durumda oldugunda 200 300 yardim baska bisi
Takim elbise alacam demesi baska ayril bu asalak adamdan00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. eger bu trol bı soru deılse gozunu ac derım yanı :D sureklı para tamam ıhtıyacı vardır ıster ama buna yuzsuzluk denır :D valla usura bakma guluyorum ama bı erkek olarak yakıstıramadım
06 Yorumla
Soran+1 yılyok be kardeşim gereçkler ebim evlencek tapım elbise alcam yengeme altın al diyor yok o bu ya yemin ediyorum nasılsın demek yok hergün para para aşkım parayı yarin lüfen at seni çok seviyorum bu atmasam da yalcı diyor küfür ediyor
- +1 yıl
ıstedıgı paraları bana yollarmıısın yanı bana lazım demıs olsa neysede aılesıne sen bakacak deılsın sonucta oyuzden sacma dıyorum kım olursa olsun ne olursa olsun ozellıkle paranı kımseye gosterme belkı ınanmıyosnuz ama para ınsanı gercekten degıstırıyor sahıp olmasına gerek yok gormesı yeterlı
Soran+1 yılya daha bana senin kadar yalcı kötü birin göremdim sen nasıl birisin diyor küfür ediyor yoldın 1 kürüş para onu da zor yoluyorsun diyor abisi de o kızı bırak o yalcı o para yolmaz haytına bak diyor
- +1 yıl
3 mılyar parayı 1 kurus olarak goruyorsa senden nıye ıstıyor onu sorsana ona :D
bu soyledıgınle emın oldum kı cok afedersın bulmus bı kerız yolmaya calısıyor
gercekten yanlıs anlama sana karsı bısıyım yok cocuga takıldım bıraz bı erkek bı kızdan para ıstıcek kadar acız olamaz helekı sevgılısınden :D
Soran+1 yılaynen 1500 aslında ilk verdim onun hic beğeniyor artık biktim seni çok seviyorum bu nasıl ask be
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. gözünü seviyim evlenip kendi başına dert alma bekle başkasını bulursun o yolacak tavuk arıyor (benzetmeyi yanlıs anlama lütfen) :D erkek ADAM dediğin bu kadar düşmez benden demesi. :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun kardeşim daha bana yalci diyor hani para atcakdin ne oldu diyor ne dicemi bilmiyorum
+1 yılBenim sevgilim benden bikere para isteyecek ve onunla hala sevgili olucam 1 dk bile durmam onunla erkek adam para mı ister sevgilisinden eşin olsa neyse. Seni iyi kullanmış ama daha fazla durma o paragöz p*çle
14 Yorumla
Soran+1 yılartık çok bulandım her zamn tek konuşdumuz konu para nasılsın bugun neler yaptın demek yok
- +1 yıl
Ayrılacak mısın? Ayrılman en mantıklısı sorun çıkarırsa da senden aldığı paraları geri iste
Soran+1 yılyok ebn istem geri o aşk da ne hayor gördüm ki para da da görüm varın ben 1 kürüş para kaybetim ama kendisi beni sevini kaybeti boş ver allaha hava ediyorum kimsenin göz yaşı yerde kalmaz elbet birgün
- +1 yıl
Yapmışsın bir hata boşver. sen o müptezelden kurtulmaya bak şimdi seni gerçekten seven biri bigün çıkar karşına emin ol ve saf olma akıllı ol biraz
Yapma kuzum ins bitmiştir ilişkin benim eski erkek arkadaşım da oyleydi iş şiddete kadar gitti en son mahkemelik olduk ve öldü şu an ki de para düşkunu hep para istiyor senin olayla AP aynı altın bozdur senle yaşayalım çalışmaya yim bile diyo bende alay ediyorum hakediyo çünkü erkek olan kızdan para istemez aynı şeyleri yaşadım hala karşıma aynı insanlar çıkıyor umarım sen kurtulmuş sundur
00 Yorumlavlla okumaya baslar baslamaz icim bulandi. sen bir erkege niye para veriyosun? Acizmi gitsin kendisi kazansin utanmiyomu kiz arkadasindan istemeye?
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha bana diyor utanmiyormusun yalan soylemeye bana soz verdin parayi vercen diyo
Çok net şekilde seni kullanıyor. Su götürmez bir gerçek. Bir kere başladimı arkası gelmiyor. Çıkar ilişkisi. Sen buna direk önce yediklerini öde ucuz edebiyatını yapmadan de..
.. ciddi ciddi ayar oluyorum böyle erkek görünümlü hıyarlara.00 Yorumla
+1 yılFena halde kullanılıyorsun. Parayı unut ve ayrıl bence sonrada verilmiş sadakam varmış de.
20 YorumlaNasıl bir kafa yaşıyorsun sen
Senden başka enayi yok galiba bir erkek kadına bakacak kadın erkeğe değil
Erkekliğimden utanırdım öyle bir durum olsa ölsem de istemem saçmalık tamamen00 Yorumlao ne be öyle. ihtiyac baska bişeydir ama kendi kendine yetemeyen birinden sevgili olmaz. ne erkek ne kadın.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim kullanıldığının farkına varmaman için salak olman gerek. Bunu buraya yazarken bile insan bunun farkına varabilir.
00 Yorumlaha masllah sendeki para ing bankasinda yok ozamn bence sen gel mali mulku ne var ne yok cocuga ver kurtul yazik hacca gitmis gelmis kadar sevinirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılya abisi bide o kız yalcı ondan uzak dur demiş o kız sana par yolmaz o da ban diyor ki beni seviyorsan at beni yalcı cıkarma ne dicem bilmiyormu ki
Soran+1 yılya bu nasıl abi bide abisi de cami hocası
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sačmalama adam resmen seni kullanıyor eli ayağı tutyor para için onu yaparım bunu yaparım diyeceğine alnının teriyle kazansın sakın para atma. Abim yalan söylüyor o kız atmaz lafını da emin ol sırf gaza getirmek ičin söylemiştir.
00 Yorumlakesinlikle yollama ve ayrıl adam seni sömürüyo resmen görmüyor musun? belki de sevmiyo bile. Sakin gönderme para felan bitir kurtul.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılYiyo herif seni Seven ada mı geç adam dediğin karı parası yedirmez her kadına da para yedirmez buda ayrı bir olay
02 Yorumla
Soran+1 yılne dicem yarin ne den atmadın para dicek ne cvp vercem bilmiyorum
- +1 yıl
S K Tr gt ln diycen ne diycen
+1 yılYolunacak kazı bulmuş tabi ;)
Gram para vermem senin yerinde olsam o nasıl erkek öyle?04 Yorumla
Soran+1 yılşimdi sabaj bankaya git at diyor ne dicem şimdi abim evleniyor takım elbise alcam telfon alcam takı alcaö senin adına diyor ne yapcamı biliyorum
- +1 yıl
ona de ki ks de bir çocuk var sana y4rrağımı ye diyor de, ve de ki o çocuk sana aynen şöyle dedi, sen ne Çok kötüsün git çalış, rezil erkek dedi de,
sende gönderme saf mısın manyak mı, bulmuş para kaynağını tırtıklıyor seni, insan gönderir mi ya,2 bin tl demişsin birde. saçmalıyorsun farkında mısın?
O seninle evlenmeyecek sadece şu anlık var ve ayrıldığınızdada o parayı asla alamayacaksın... Sakın gönderme.
Soran+1 yılben şu zamna kadar 2 bin zaten yoldım şimdi ise 3 bin tl para istiyor bne de atıl var onu sat para yola yenisini alırız diyor abim evlencek lazım diyor
- +1 yıl
atıl ne? mal mal işler yapma sakın
Senin gibi enayiyi nereden bulacak başka güzel yolmuş bu saf kızda hala devam ediyor ilişkiye yollamaya yazık ülkenin haline :D
00 Yorumla
+1 yılMalmisin ya senden surekli para isteyen birisiyle birliktesin gercekten anlamiyorum ya nasil birisini sevgilisinden para ister anlamiyorm
01 Yorumla
Soran+1 yılabim evlence takım elbise altın takcam senin adina para yola abisi bile demişki o kiz yalci ondan ayril seni mal yerine koyuyor o gondermez sana para nasıl demek yok hep para
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO evlenmek degil enayi ariyo yanlıs anlama, senin konusman hata boyle biriyle kac kurtar kendini bundan
12 Yorumla
Soran+1 yılneden para vermiyorsun diyor ne dicem ki
- +1 yıl
Yok diceksin insanlara hayır demeyi ogrenmen lazım özellikle bir kadınsan, benim naçizane fikrim sevmiyorum artık de ayril
+1 yılİlişkini kes gerçek ise büyük mallıkmyapıyorsun. Seni kullanıyor
00 YorumlaSenin gibi biri bana niye denk gelmiyor😂😂🤣 Tövbe Estağfurullah adam resmen sömürüyor seni salak mısın sen?
14 Yorumla
Soran+1 yılya bir de abimsi bile o kızı bırak o kız yalcı sana para vermez demiş
Soran+1 yılbugün beli olcak hersey bakalım para vermice ne olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama ya, o adamdan sana fayda gelmez, kendini yoldurmaya ne kadar meraklısın, sakin gönderme bir daha bir kuruş
12 Yorumla
Soran+1 yılya abisi bide o kız yalcı ondan uzak dur demiş o kız sana par yolmaz o da ban diyor ki beni seviyorsan at beni yalcı cıkarma ne dicem bilmiyormu ki
- +1 yıl
Sana gaz vermek için söylüyor anlamiyormusun? Bak yarın öbür gün enayi yerine koyulduğun çok zoruma gider, böyle birinden sana fayda g lmez, bak vazgeç yol yakınken
sakın verme ondan uzak dur yerinde olsam ayrılırdım böyle erkek olmaz.
00 YorumlaSenin sevgini kullanarak diğer yerlerin yolunu acıyor ona salak olmadını göster ayrıl
00 Yorumlabiz bu gibi insnlara halk dilinde iyi niyeti sadakati su istimal eden pçler grubu diyoruz yazık etme kendine atma para felanda
00 YorumlaBenide bu sekilde bir kiz keklemisti zamaninda. Keklenme derim
02 Yorumla
Soran+1 yılama ben kızım erke arkadaşım istiyor para
Seni kandiriyor bak ciddiyiyim seven insan sevgilisinden utanir istemez ayrica sevgilisiniz onun eşi degilsin gitsin akrabasindan istesin
04 Yorumla
Soran+1 yılbana diyor senle evlencem sen benim sevdim kizin ben seni seviyorum zor gunum de yanim da o abim evlencek ben calisdim parayi ola veriyorum altin tak diyor sende bir gelinisin artık her zaman para başka bişey yok
Soran+1 yılben bir gun 1 tl parasını yemdim kıymaıyorum yemin ederim ki gün oluyor 1 su bile zor almıyorum onun için her ay 120 faturasını veriyorum daha sen bana ne yaptın ki diyor
Sonuna kadar okumadım bile yazdığını sen hata yapmışsın alıştırarak. Vermemelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Ayda 100 lira verdimden sonrasini okumadim adam bariz parani yiyo ayril
03 Yorumla- +1 yıl
Adam elbise alcaksa hicmi isi gucu parasi yok adam borc kapatmak icin seni bulmus nasilsa sana geri donusu yok
Soran+1 yılaynen öyle seni seviyorum evlencez diyor daha bide tatile gidcez çalş diyor bana tatile gidelim ya tamam zor durumda olur ister ama sürekli para para başka bişey yok hani nasıl geçti günün yok hep para
- +1 yıl
Ayril ve uzak dur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yıllık bir ilişki ve para istiyor, hepsini okumadım ama o çocuktan hayır gelmez gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılya 1 ayken başladı para istemeye
Hala akıl mı istiyorsun sen onu adammı sanıyorsun ki
00 YorumlaBesleme mı aldın
Başka şey aldım de niye paranı veriyorsun00 Yorumla
+1 yılbana yaz uckagutcinin eline dusmussun mahvedecek seni buradanda cevaplayabilirsin ama mutlaka yaz sonun kötü bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl ilişki? yarısından sonra okumayı bıraktım. bir adam devamlı para ister mi ya?
04 Yorumla
Soran+1 yılbana diyor sen cok yalcisin bana para yolmadin cebimde 5kuryş para yok abim evlencek diyor
Cevap sahibi+1 yılneden senin durum çokmu iyi? bu adamın yaptığı yüzsüzlük açıkçası
Soran+1 yılhayir durum hic yok kendisi benden zengin durumlari çok iyi ben 6 da sabah diyorum 10 da isden geliyorum yaşım da küçük hani artık ne yapcami bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyazık üzüldüm gerçekten.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tebrikler Dolandırılıyorsun :)
017 Yorumla
Soran+1 yılçok teşkür ederim
Sorunun Türkçe dublajı gelecek mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılya çok kötü yazdım acele oldu aglıyordum onun için çok kötüyüm
+1 yılilişkini kes hemen sadece kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl oldu ama hani çok seviyorum evlencem diyor
- +1 yıl
yalan yalan,,, evlenicem demek falan zor şeyler değil bu ağızdan çıkıverir ilişkini hemen kes
Sen sevmeye devam et o sağlam kapı bulmuş 😂😂😂
00 Yorumlahadi ordan et senin parani yiyior baska kizmi yok
17 Yorumla
Soran+1 yılben kızım erkek arkadaşım benim paramı yiyor
Soran+1 yılhani çok emek verdim sadece para degil ki sevdim
- +1 yıl
hem sen çok emek vermişsin ama o kılını kıpırdatmamış bu ilişki de sömürülen ve kullanılan taraf sensinn
- +1 yıl
@denizligünler aynwen oyle
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aç karnını doyur koppek desene
10 YorumlaSeni sevmek yerine kullaniyor.
00 Yorumla
+1 yılcanim ne yapyior bu paraya
010 Yorumla
Soran+1 yılborçu vardı verdim şimdi de abim evlence takım elbise alcam diyor
- +1 yıl
kac para verdin ki
Soran+1 yıl2 bin verdim bugune kadar herzamn 400 100 verdim toplan 2 bin oldu şimdi ise bende bilenzik var onu sat 3 bin ediyor onun bna yola diyor
- +1 yıl
sakim böyle delilik yapma canim yaa of lütfen yapma yaninda degilmi yane
Soran+1 yılo zaman beni sevmiyorsun diyor yarin kesin at diyor ne yapcam şimdi ben
- +1 yıl
atma yok de canim yoksa evde sorun yasarsin yaa dedigim gibi paraya ne yapyor kizlarami veriyor kumarmi oynuyor
Soran+1 yılya verdim parayı begenmiyor kı
- +1 yıl
begenmiyor ee ne sitiyorki
Soran+1 yılabisi evlencekmis de takım elbise alcakmis telfonnu bozukmus bana diyor sende o evin gelinisin abime altın tak diyor o da tam altın kardeşim beni deli yerine koyuyor su gune kadar 1 tl parasini yemdim
- +1 yıl
hmmm kiyamam sana ya
+1 yılYoluyor seni haberin yok knk
11 Yorumla
Soran+1 yılya çok seviyorum
erkek adam kız arkadaşından para ister mi ya
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapcam bilmiyorum deli oldum ya
Gitsin çalışsın deli mi ne
00 Yorumla
+1 yılparanı kullanıyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılÇok uzundu okuyamadim
07 Yorumla
Soran+1 yılsimdi kardeşim ilişkim var bir yilik bu sürekli para istiyor bu gune kadar 2 bin verdim ama yetmiyor ne zor şartlarda verdim her ay 120 faturasin veriyorum daha bana diyor ki benim icin ne yaptin abisi evlence altin tak abime takım elbise alcam diyor 3 bin tl ver benim de altinim var onun sat o parayi ver bensana yine alirim diyor artık biktim
- +1 yıl
Sen bu insanla2nisanli filanmisin?
- +1 yıl
Erkegim diye geziyomu o ortalıkta? Bence kesip atsin
Soran+1 yılya kardeşim daha bana diyor sen nasılsın birisin 1 kurus para verdin adami oldun diyor milletin sevgilisi neler neler yapiyor bana senin kadar yalci bir kiz görmedim diyor
- +1 yıl
Ya sen niye veritosun lan erkek adam kadinin elinemi bakar ya delirtme beni yaz bana ozeldeb la
Soran+1 yılkardeşim ben mşj atmıyorum sen bana atrmısn
- +1 yıl
Attim
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Kullanılıyorsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara bol heralde çok güzel :)
00 YorumlaVermeeee
00 Yorumla
+1 yılGönderme
00 Yorumla
+1 yılVarsa ver
02 Yorumla
Soran+1 yılveriyorum 2 gun sona yine veriyorum yine istiyor vermice de küfür ediyor yalcisin senin kadar kötü bir yalci kiz görmedim diyor
- +1 yıl
verme o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yuhyaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılartık ne yapcam o parayı niye etmadın dince ne dicem bilmiyorum
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi