Sevgilimin instagramında gezinirken dm ye girdim bir kızla iğrenc seyler konusmus beni aldatıyor da olabilri sevıyorduk lan biz birbirimizi myle biliyordum nasıl yapar evlenme hayalleri kuruyorduk nişanlıyız da Şu an ne yapıxam ben ulann ne yapıcam
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım 4 yıllık sevgilisi (aileler biliyor nisanlanacaklardi) çocuk için 800km yol tepti 1 hafta yanında kaldı her işini yaptı romantizmin dibini yaşadı geldi facebok şifresini degstrmis çocuk, kıza vermedi ilk başta. Sonra sen msjlari sildi san, kız onları arşivden geri getirsin. Yakın çevreden 10-15 kıza çok güzelsin buluşalım yazmış.
Şans verir sandim emeği çok vardı gerçekten. Ama acımadı yapamam içim almaz tuğba dedi. Ona bakarken ve bana dokunmaya çalışırken tiksiniyorum diyor.
Kimse kimseye ne sevgi konusunda ne başka konuda Allahtan başka kimseye muhtaç değil. Bu da böyle bir ani paylaşmak istedim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlın o konuşmaları bilerek görmeni istemiştir emin ol yoksa kesin silerdi unutmazdı. Sende şimdi iki arada bir derede kaldın. Çünkü yüzük atarsan aldatma olayı ortaya çıkacak sen affetsende ailen affetmicek çocuğu doğal olarak. Sende acaba diye kuruosun şimdi affetsem mi diye. Ama hayatında kendine yaptığın en büyük yanlış olur. Seni aldatan biriyle evleneceksin. Bu adam bu boku ilerde yemeyeceği ne malum? Üstelik iyide bir bahanesi var böyle olduğumu bilerek evlendin benle der. Bence yol yakınken iyi düşün.
00 Yorumla
Ayrıl gitsin neyin yardımını istiyorsun kardeşim, bugün yapan yarın yine yapar. Yolu ver gitsin. Dünyada erkek mi yok?
00 Yorumla
+1 yılNe konuşuyorlardı o önemli, nerden bu yargıya vardın?
01 Yorumla
Soran+1 yılPis seyler işte yazık ya bana vallaha yazık ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
22Cevap
Kesin emin ol senin girdiğini biliyorsa instaya yazmaz başkası giriyomu vermismi hesabı emin ol eğer böyle bişey yaptıysa da yol ver aldatan adam , adam değildir
00 Yorumla
+1 yılbence ayrılamayacaksın yolunuza devam edeceksiniz aşağıdaki okuduğum yorumlara göre söylüyorum sende o cesaret yok ama ileride o senden büyük ihtimalle ayrılır bunu da göz önünde bulundur
00 YorumlaSenin için üzüldüm şahsen bu durumda çözümü başkalardan almaman lazım kendinden emin birisi isen kendin karar ver çünkü bunun yardımı olamaz ancak pişmanlık olur kendin düşün!!!
00 Yorumlaatcn yuzugu allahin sevdigi kuluymssn erken gordun yuzunu bode npcm diyon yazik. simdi bu u yapiosa evlennce aldatir
01 Yorumla
Soran+1 yılKendıme zarar vermekten korkuyorum döndü gozum iyice
Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Gerçekten seven başkalarına kördür. Yol yakınken bırak seni gerçekten seveni sadık olanı sev..
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olması gerekıyor artık sanırım😕 Ama cok zor
Soran+1 yılAh be yüreği yardımseverliği güzel insanlar sizde olmasanız halim nice olurdu benım be
Soran+1 yılTek temennim bu sağol hepimizin ınsallah😔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlisin evli değil ben olsam yüzüğü kafasına fırlatır bütün suratına kezzap dokerdim
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapılması gerekıyır zatende sevınce hazmedemıyor ınsan
- +1 yıl
Aileler var arada bir de o zaman madem yüzük atamiyorsun bu durumu lehine çevirecek bir şeyler yap
Soran+1 yılBen lehıne en fazla öldürürüm kendimi sinir krızınden
- +1 yıl
😂rileks beybi... Bu gerçeği kopyala ve onun seni suçladığı ama aslında suçunun olmadığı bir kavgada önüne at ve git arkandan bir ay surunsun ama acima parasını çatır çutur ye
Soran+1 yılOh ne ala memleket
- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılhmmm belki bir şansı hak edebilir buna sen karar ver
04 Yorumla
Soran+1 yılZannetmıyorum ya sevgım o kadar basit değil hazmedemıyorum yerımde duramıyorum ya ne yapıcam ben
- +1 yıl
bunu sen biliceksin valla yani bir daha yapmaz diyorsan eger
Soran+1 yılAllah kımsenın basına vermesın be
- +1 yıl
amin amin haklisin
Her pipisi olana erkek dememek lazimmis neymis lazimmis.
00 Yorumla
+1 yılŞanslısın ki evlenmeden yakalamissin at nisanı yoluna bak
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce gerçek yüzünü görmen iyi olmuş. Ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek yapıyor bunu konuş ama bence direk ayrıl orda yapan evlenince de yapar
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılDe böyle böyle anlat açıklmasını dinle sonra kafana göre
00 Yorumla
+1 yılZararın neresinden Dönersen kârdır aticaksin nişanı başka napabilirsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnstagram şifresini mi çaldın ki, senin göreceğini bile bile niye konuşmus
01 Yorumla
Soran+1 yılSİlmeyi unutmua buguk ıhtimalle
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerdede devam eder değişmez bence ona göre iyi düşün ve ona bu yaptığını itiraf ettirmeye çalış eğer ki dürüst olmayıp yalana devam ediyorsa kesinlikle hayatında olmasın
00 YorumlaOnun yaptığı hataları sen yapmadıysan ayrıl derim
16 Yorumla
Soran+1 yılBenım sevgım bu kadar basit değil onunkınınde oyle olmadıgıjı dusunuyordum yanlıs dusuunuyormusum be
Soran+1 yılBen ne yapıxam ya öldürücem krız gecııryoeum resmen
Soran+1 yılNede güzel yazmışsın kolay olsa keske
Aldatmak zaten iğrenç değil mi? 😕
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o zaten iğrenc ama nasıl oldugunun da bir önemi var cıldıırıcam ya
+1 yılvay serefsiz def et basından üzülmene degmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBen canıma kıyarım ya bu gidişle vallaha ben kendıme hakeızlık ettim kopek gibi severek
hmmm ahberin yokken seni baska kizla yaziyor dimi
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılCinse... işte anlasana
Soran+1 yılOkuduum
Soran+1 yılÜzülmek ne ya öldüm öldüm dirildim ya nefes alamıyorum artık aglamaktan
Soran+1 yılHayır ya
Soran+1 yılNe?
neler konusmus pislik
01 Yorumla
Soran+1 yılDuramıyorum yerımde ya elim ayagım titriyo harap oldum ya resmen
Ağzını burnunu zipmelisin
09 Yorumla
Soran+1 yıl😔 bwn kendı canıma kıyarım hwrhalde bu kafayı yemekle
Soran+1 yılNeyimiz eksıktı ya fazlamız vardı eksıgımız yoktu ya allah askına neden ya
Soran+1 yılSağol yınede ya vallaha ben bir cozum bulamıylrjm ama yınede yazmak ıstedım ınsanız ıste konusmaya ıhtıyscımız olunxa bır sey engel olmuyor
Soran+1 yılCok saf kalplıyım ondan hep kaybedıyorum
Soran+1 yılIYı gecer hepımızın
ayrıl geç hacı bunu şimdi yapan hep yapar
00 Yorumla
+1 yılYapacağın belli ayrılacaksın
014 Yorumla
Soran+1 yılya da bu kafayı yemıslıkle kendı canımdan olucam
- +1 yıl
Ne yaparsan kendine yaparsın ayrıl gitsin muhtemelen güzel bayansın sana erkek mi yok
Soran+1 yılYazık bana lan verdiğim emeklere yazık
- +1 yıl
Sıkma canını o kaybetti eşşoğlu
Soran+1 yılBuda bizim sonumuz işte bak bitti sevgi mevgi gitti bitti ya tükendi
- +1 yıl
Adamda akıl yokmuş demek ki hay kafasına
Soran+1 yıl😕 yokmus demekki imtihan işte ne yaparsın
- +1 yıl
Üzmek ya kendini değmez
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkımıZda ne yapalım basa gelen cekıkır
Soran+1 yılCEkılır
- +1 yıl
Aynen mesaj da konuşalım mi
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Rahat konuşuruz her şeyi
- +1 yıl
Hadi gel seni bekliyorum
+1 yılSoylersin konuşmasın diye
02 Yorumla
Soran+1 yılManyak mısın ya soylencek durum falan yok bitmiş hersey bitirmiş o coktan
- +1 yıl
Iyi o zaman hayat devam ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Vur tekmeyi ayrıl gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAıleme nasıl soylerım kolay gelmedık buralara kadar yapılırr mıydı bu ya
+1 yılNisanlin şimdiden gözü disardaysa vay halina
011 Yorumla
Soran+1 yıl😔 yapılır mı bu ulan ya
- +1 yıl
Yapılmaz tabikide yaslariniz kac bu arada?
Soran+1 yılBenım 20 onun 24
- +1 yıl
Konuştuğu kız dahami güzel ve seksi s3ndenki onu seçmiş
Soran+1 yılHayır bok surat resmen hep öyle olmaz mı? Zaten dunyanın kanunu olmus artık ya mevzu bumu allah askına ben deliricem ya
- +1 yıl
Bence mevzu sanalda ego tatmini etmek sanal seks yapıp iyice ereksiyon durumuna gelmek
Soran+1 yılYa allah askına sus daha xok deliriyorum canımdan oluxam birazdan
- +1 yıl
Sur kız dellenme hemen bunu nişanlına sordunmu peki
Soran+1 yılSoracaj ne var
- +1 yıl
Yenimi gordun
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende onu aldat sonra evlenin
018 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya cok mantıklı 😕
Cevap sahibi+1 yılsistem bu olmuş.. ayrıl desek. sen üzülecen. sessiz kal desen enayi yerine konuldum diyeceksin. en iyisi bu
Soran+1 yılKesınlıkle haklısın insan ıkı arada mahfoluyor ne yapayım ben ya nerelere gideyim yerımde duramıyorum
Cevap sahibi+1 yılşahsen ben adaltildigimi öğrensem ispatimda. varsa o kızı ailesinin önünde tokati basarim bırakırım
Soran+1 yılHangi kızı?
Cevap sahibi+1 yılbeni aldatan sahisdan için örnek verdim yani
Soran+1 yılANladım 😔 Kafam gitti iyice bisy anlamaz oldum bakma kusuruma
Cevap sahibi+1 yılkafa dagitmak sohbet etmek istersen dinlerim. yoksa sen uyu dinlen kafa yormaya değmez insanlar hep bunu yapio. sen üzülme fazla
Soran+1 yılUyumak mı en fazla ben bu gece kaçar giderim herseyi silip atıp ya da canıma kıyarım kriz gecırıyorum sağlam kararler vermem ımkansız cunku
Cevap sahibi+1 yılcanına kiymak ne yaa sanki dünyanın sonu..
Cevap sahibi+1 yılister istemez üzülecek sinir olacaksin. ama en fazla s. iktir i cekeceksin ama en son onu yapacaksin. önce sinde onu ailesine cevresine rezil edeceksin çünkü onlar bunu hak ediyor
Soran+1 yılİnsan mantıklı haraket edemıyor sorun orda
Cevap sahibi+1 yılbir şerefsiz uğruna kendini öldürecek sen inan hiç beyin yoktur sende
Cevap sahibi+1 yılbiraz sakinles ozaman
Soran+1 yılNe yapalım olacagı o zor olsada
Cevap sahibi+1 yılahh ahh cidden en iyisinide bulsan insanlar bir birini aldatacak konuma geliyo. çevrem tanıdığım erkek olarak eşini karısını çoluğunu düşünmeden aldatio.. sadece evlenmeden farkina vardiysan yol ver sadece.. gerisine inam benim aklim öfkem de kaldirmaz hani
Soran+1 yılHaklısın hayat işte
Cevap sahibi+1 yılöyle hayırlısı hakkinda
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl
08 Yorumla
Soran+1 yılYa saka gibi ya ınanamıyor ınsan nasıl olur ya bu nısanlıyız ya bız
- +1 yıl
1 tane yetmiyor şerefsizlere
Soran+1 yılHaklısın😔
- +1 yıl
geçmiş olsun, neyse ki fark ettin
Soran+1 yılSağol da cozum mu sanki
- +1 yıl
ya evli olsa idin
Soran+1 yılDaha bok olurdu
- +1 yıl
ondan şükret
Ayrilacaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyız bu kadar kolay mı ne yapıxam ben nasıl ayrılıcam nasıl ne derim aglıyorum deli gibi ya
Soran+1 yılTabiki değilim bu hayatta en büyük ihanetlerden birisi olmalı ya resmen
+1 yılAyrıl köpekten :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılAh be o kadar kolay mı ki😔 Sonucu o olucak sanırım ama kolay mı ya
Soran+1 yılHaklısındır belki
+1 yılayrıl değmez ona
00 Yorumla
+1 yılVur poposuna tekmeyi
00 YorumlaBoşa
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenemedık ki bosayım... cok kötü oldum ya nasıl olur bu ınanamıyorum hala
Soran+1 yılYa ben yerımde duramıyorum kendıme zarar vericem elimden kaza cıkıxak gozum dondu iyice ya iyi değilim
Ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılAglamaktan deli oldum uyuypr harıl harıl nasıl soylrım ne zaman soylerım 😔
At nişanı
04 Yorumla
Soran+1 yılUln aıleme nasıl soylerım ne derım ya ne derım
Soran+1 yılAllahım sabır mevlam ya sabır güzel allahım ne olur yardım et nasıl yaprım nasıl biter ya nasi biter nisanlıyız biz ulan
- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılAt nişanı
00 Yorumla Ayril
00 Yorumlaşutla gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken de yapılır mı be yazık ulan sevgıme yazık
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılVay adiler
00 Yorumla
+1 yılHayirlisi
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım beni aldatıyor hemde iğrenc sekılde ne olur yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne