Daha bu gözler nelere şahit olur bilmem... Ama artık hiçbir kadına güvenim yok. Saygım da yok
Ne düşünüyorsunuz?

Böyle bir şey görmek sana tüm kadınları yaftalama hakkı vermiyor. Lütfen artık bırakın bu işleri. Bir kadın bir erkekte bir şey görüyor erkeklere güvenim kalmadı diyor, bir erkek kadında falanca şeye şahit oluyor kadınlara güvenim saygım kalmadı diyor. Sıkıldım artık bunlardan ya. Hem ne malum kocası olmadığı. Neyse ne, herkes kendi hatalarından sorumlu, lütfen o cinsiyetteki tüm insanları karalayıp günahlarına girmeyelim. Ayıp. Günah.
Bizim ne mal olduğumuzu dünya alem bilir, ama sizin içinizdekileri kimse bilmez. Gizli gizli... Sinsi sinsi... Her şeyiniz gizli kapaklı.
Bu gözler bunu bile gördü ya, artık herkesten her şeyi beklerim.
Şaşırmam
Ha şunu da söyleyim. Kadınlar yoldan çıkmaya her zaman meyillidir.
Erkeklerden kat be kat daha fazla. Doğru zamanda ve doğru yerde her kadın her şeyi yapar.
HiÇBİR GÜÇ BENİ EVLENDİREMEZ...
Büyük söz etmiyorum ; bu benim tercihim
Herkesten her helalliğin bedelini sorsam, hepiniz zararlı çıkarsınız. Bence o işlere girme.
Gerçi ben de bu saatten sonra hangi birinizden ne hesabı soracam.
At izi it izine karışmış. Devir bozuk, kadınlar devirden de bozuk. Söylediklerim sana özel değil ama sizinle uğraşmaya değmez
Benim tedavim bu ülkedeki kadınlardan uzaklaşıp yurtdışına çıkmak.
Öyle psikologla şunla bunla konuşulacak bişey değil. Sen olanı biteni anlatırsın o mal mal yüzüne bakar.
Bu ülkede, bu cahillerle, bu kezzbanlarla, bu yetiştirilme tarzıyla olmuyor. Kafam götürmüyor artık. İstemem ben.
Adam edemem...
Bişey olmaz olmaz.. Rahat ol : )
İçinden geleni söyleyebilirsin. Başta insan gibi yaklaştın o yüzden sana kötü bir söz söylemedim.
Özgürlük vadettim : )
@Xx121xx Sen burada namus suz luk yaparak en buyuk cezayi hak ediyon adam ol az toplum onunde kimsenin pislik yapmaya hakki yok mahkeme adalet zerre yok idam gelsin seriat gelsn ya da pislik yapan gidip baska ulkede baska yerde yapsn yarasi olan gocunur tepki verdigine gore sende saglam ayakkabi degilsin anlasilan namus u olmayani mahkememi tanirmis ne mahkeme sin den söz ediyon pislik olani 9 koyden kovuyorlar burda kimseyi tehdit etmeye senin hakkin yk hadi yaylan.
Türkiye'deki tüm kadınlar da benim basit, düz, abaza, amsalak bir adam olmakla itham ediyor.
Tüm erkekler aynı diyerek beddua ediyor.
Türkiye'deki tüm kadınlara dava açtığımı düşün.
xx121xx Neyine guveniyon da beni tehtid ediyon sen?
@Xx121xx Kotulere soyluyok dikkat et uzerine alinan varsa onada soyluyoruz ne yasal hakki hayirdir toplumu kirleten insanlari savunarak bizler gibi masum insanlari tehdit etmek ne zaman yasal oldu?
😂😃
Bak halen tehdit😂ediyo
@Toplumubozanıbozarım öteki arkadaş Türkiye'deki tüm kadınlara saydı, ben kadınların haklarını savunmaya çalışırken sen direkt şahsıma dil uzattın ve ben dediğimi yapacağım. Pişman olduysan üyeliğini sil, pazartesi günü direkt savcılığa gidiyorum. Bu sitede bana kötü sözler söyleyen bir yorum olamaz. Bunu hak etmedim çünkü.
Ya sakin olun ve konuyu abartmayın yanlış anlaşılma olmuş belli ki :D
@Xx121xx Tüm kadnlar diye genelleme elbette yanls ben kotulere laf ediyom dikkat et pislik yapan baska yer secsin kendine topluma gelecek nesile buyumekte olan bebelere kotu ornek olamaya haklari yok diyom bunu anlatmak istiyom ben niye pisma. oluyum dedigini yapacaksan gel özele sana numarami adresimi veriyim beraber gidelim adliye ye 😂kozlarimizi paylasalim beni tehdit bir kez daha edersen senin hesabini tespit ettiririm ve ben sana yasal sürec baslatiririm pisman olacagin seyi bana yaptirma asabimi bozma tehdidine son ver istersen
@Bernardinho Birader beni tehdit ediyo dikkat et hesabini sil aklin varsa diyo?
@Toplumubozanıbozarım benim korktuğum bir şey yok çünkü sana herhangi bir hakarette bulunmadım.. Ama son kez söylüyorum ilk yorumunu okursan sen benim direkt şahsıma hakaretler ettin.. ben söylediğim şeyde çok ciddiyim.. Kendini bu işten kurtarmak istiyosan ya özür dile ya da hesabını kapat
.. Böyle tespit ettiririm falan.. çırpındıkça batıyorsun.. Senin karşında cahil bir insan yok, ben ne yaptığımı ve haklarımı biliyorum. İnşallah sen de farkındasındır. Karşında çocuk varmış gibi konuşma. Senin yaşında öğrencilerim var benim.
@Toplumubozanıbozarım der tabi, mahvoldun sen.
Daha önce 2 kişiyle daha mahkemelik olmuştu, elemanlar siteden gitti. Bir daha da gelemedi.
Hakaretin cezası çok büyük
@Xx121xx Benim de korktugum birsey olmaz Allahtan korkarim sadece ve sen beni tehdit ediyo benim özelime girdin hesabimi silmemle tehdit ediyon ve dha fazlasi ben kotu insanlara ve kotu insanlari savunanlara karsi cikarim genelleme yapmam genelleme ye de karsiyim hakaret mi ettim smdi konus derdin ney hoca?
Hahahahaha :D :D
Evet hocam söz sende :P
@Toplumubozanıbozarım hesabını silmenle tehdit etmiyorum, yorumların silinmesi için hesabını silmen gerekiyor diyorum, ya da site yönetimine mesaj at, bir şeyler yap, bana hakaret ettiğin o yorumu sildim bir şekilde, uğraşmak istemiyorsan hesabını sil, aklın varsa siler gidersin yoksa şikayet ederim dedim, sana yol gösterdim yoksa tabi ki sitede kalmak en doğal hakkın.. özeline girdiğim falan da yok.. Neyse kimin ne yaptığı ne yazdığı yukarda belli zaten, fazla söze gerek yok..
@xx121xx Bak hocam beni hesabimi silmem. le. tehdit ettin üsteledin belliki bir yerde yanls anlasilma oldu bir sinirle kusurum olduysa özür dilerm hocalara eğitmenlere saygi duyarm.
@xx121xx Tamam?
@Xx121xx Sen burada namus suz luk yaparak en buyuk cezayi hak ediyon adam ol az toplum onunde kimsenin pislik yapmaya hakki yok mahkeme adalet zerre yok idam gelsin seriat gelsn ya da pislik yapan gidip baska ulkede baska yerde yapsn yarasi olan gocunur tepki verdigine gore sende saglam ayakkabi degilsin anlasilan namus u olmayani mahkememi tanirmis ne mahkeme sin den söz ediyon pislik olani 9 koyden kovuyorlar burda kimseyi tehdit etmeye senin hakkin yk hadi yaylan. sözlerin için özür bekliyorum, özür dilemezsen de sen bilirsin, ben ne yapacağımı söyledim..
@xx121xx Ne dedin anlamadım?
@xx121xx Tamam hocam;-)
@xx121xx Sağol hocam;-) iyi geceler.
Herkes kendinden sorumlu. Eğer evli ve başka bir adamla konuşuyorsa bu kadının ayıbı. Başkasının özelini ondan habersiz burada göstermek te senin ayıbın.
Kadını ifşa etmiyorum. Gerisi malum işte, tablo ortada..
@Sevsamısın nesin bos bos konusma toplum onunde yapilan her yanlisa karsi cikariz gelecek nesile buyumekte olan bebelere kotu ornek olmaya kimsenin hakki yok karismak bizim hakkimiz.
Bir şekilde karışmak istiyorsan o zaman o kadını alicaktin karşına uyaricaktin. Şimdi bu arkadaş bunu burada paylaşınca toplumun ahlaki dahami düzgün oldu. Yapan buradaki insanlarmi ki olayı buradaki insanlara mâl etmeye çalışıyorsunuz? Boş boş konuşan biri varsa oda sizsiniz. Ama keşke bunun farkında olabilseniz.
@Sevda97 Pylasmaktan zarar gelmez sana bir zarari yok kötü yanlış insanlar kendini biliyo o kadini ben olsaydim soruyu soran arkadasin yerinde bir güzel dövüp ailesine teslim ederdim gerekirse yasal süreç başlattırırdım özgürlük var diye kimse özgürlüğün dozunu aşamaz buna hakkı yok kimsenin babam dahi olsa yok acımam burada ki insanlari ne kadar taniyon bu sitede dha beterler var biz onlari da gördük cok yenisin burda ya da saflığa vuruyon galiba sen yanlışların pisliklerin pislik yapanlarin üstünü örtmekle en büyük cahilliği yapıyon keske bunun farkinda olabilsen.
Kimsenin pislikliğini örtmek gibi bir amacım yok ama kimsenin yanlışını ortaya dökmek gibide bir amacım yok. Keşke sen bir yanlışın içinde olduğunu fark etseydin. Kadını dövmek ne demek? Ne kadar basit bir insansin sen öyle. Ortada senlik hiçbir şey yok üstelik olmuş olsa bile kadını dövmek ne demek. Sen muhteşemmisinki? Belki yemediğin halt kalmıyor ama kim çıkıpta seni dövmeye kalkıştı? Öyle bir şey olsa karşıdakine vereceğin tepki"size ne sizi ne ilgilendirir"olur. Ama sen kalkmişin sana anca b.. k yemek düşen bir olayda kadını döverim diye burada artistlik yapıyorsun. Öyle kolay değil paşam insana bir sorarlar hayırdır sen kimsin kendini ne halt sanıyorsun diye. Baktılar ondandami anlamiyosun senin mantiğinla ilerlerler iyi bir dayagini yer oturursun. Milletin hayatına maydonos olmayı bırak.
@Sevda97 Sen yavas yavas ilerle yoksa agzımı bozacam hic gerek yok.
@Sevda97 Konu kadin degil erkek icin de konusuyom yanlis yapan bedelini ödemeli.
@Sevda97, Allahtan baska da kimseden korkmam bunu kafana sok.
Hadi bozsana bir. Sen ve senin gibilerin bildiği tek marifet dayak atmak ve ağzını bozmaktir. İnsanca olan bir davranışın varsa o şekilde münakaşaya girelim. Tek marifetin bu davranışlarından ibaretse git kendin gibi biriyle konuş bunları. En azından karşında ki hakli olduğunu söyler sende olmasan bile hakli olduğunu sanirsin.
@ Sevda97 Bu kadar mi adamsin once burdaki pislikleri gör sessiz kalmayla gelecek nesili temiz beklemeye hakkiniz yok.
@Sevda97 Boyle gide gide egitimci insanlar egitimsizlesiyo bambaska oluyo ortalik karisiyo sonra camuru egitimsizlige atiyonuz bence cogu insan egitimli ama kötülük yapanlar o eğitimi bozuyo bilmem anlatabildim mi snra insanlar egitimsiz diyip bos atip tutmayin.
@Sevda97 Konuşmaktan zarar gelmez göz yummadan zarar gelir.
Bir kadın yüzünden bütün kadınlara küsülmez. Kadınlar da bize güvenmez bir erkek yüzünden ne yapalım kaderimiz ise çekeceğiz. Bu arada öyle yapan insanlar çok gördüm biliyorum boşver herkes kendi hayatından sorumlu.
Herkes kendinden sorumludur arkadaşım bize ne kim ne yapıyorsa. Senin bunu çekip burda paylaşmanda tartışılacak bir hareket baktığın zaman 😏
Nasl erkeksiniz siz la n namusuz luga göz yumdugunuza gore sizin icn namus sun onemi yok.
Ben kendim deyim gorusune saygi duyarim ama bir kismina duymam bin bir türlü toplum önün de fai şel ik yapiliyo buyumekte olan bebelere gelecek nesile kotu ornek olan pislikleri temizlememiz gerek.
Hak hukuk yerli yerinde ve adil olsa hiçbir şeye gerek kalmaz.
Devletin de bunlarda suçu var ve ülkede hukuk yok
Cevap
7Cevap
Kardeşim herkesin kendi hayatı. Yaptığı şeye doğru demiyorum ama kendimizden sorumluyuz. O kadın yanlış yapıyorsa sen daha çok yanlış yaptın. Okumamalıydın okumuşsun ve bide fotoğrafını paylaşıyorsun. Ayıp
Kadını ifşa etmiyorum. Gerisi malum işte, tablo ortada..
Gelecek nesile kim kotu ornek olursa her zaman karsi cikarim.
Bir fotoğraftan dolayı bütün kadınlara güveninizi kaybettiniz öyle mi? Herkes bir değil , her kadın bir değil. Şöyle düşünün bu tür erkekleri görünce biz de tüm erkekleri aynı kefeye mi koyalım
Bizim ne mal olduğumuzu dünya alem bilir, ama sizin içinizdekileri kimse bilmez. Gizli gizli... Sinsi sinsi... Her şeyiniz gizli kapaklı.
Bu gözler bunu bile gördü ya, artık hepinizden her şeyi beklerim.
Şaşırmam
Aynı anda 4-5 erkekle konuştuğunu gördüm.
5 tane mi kocası var.
Gerçi bu bile kulağınıza ne kadar hoş gelmiştir : )
Kadınlar yoldan çıkmaya her zaman meyillidir.
Erkeklerden kat be kat daha fazla.
Bu ülkede, bu cahillerle, bu kezzbanlarla, bu yetiştirilme tarzıyla olmuyor. Kafam götürmüyor artık. Türk kızlarından tiksiniyorum ve istemiyorum...
Hepsinin psikolojisi bozuk ve bu bana zarar veriyor... Bana bişey katmıyor, sadece benden götürüyor.
İstemiyorum.
Adam edemem...
Aynısı bizim için de geçerli.
Gördüğün gibi... Ben erkeğim. Dolayısıyla işin kadın kısmına bakarım beni orası ilgilendirir.
Erkekleri de yeri geldiğinde siz konuşursunuz. Kalkıp da itiraz etmem
Yapıcı konuştuğun için teşekkürler.
Adam gibi konuşana.. İnsan gibi yaklaşana hiçbir zaman ters yüzümü göstermedim.
Bana ait bir yanlış varsa düzeltirim. Bundan gocunmam
İkisi de benim.
Demekki önyargılı olmamak gerek. Bağlantıyı doğru yerden kurmak gerek.
Bir başkası gibi kalkıp bana küfür edebilirdin ama sonu gelmezdi.
Sen kadın oldun kadın gibi konuştun.
Kadın olana adam olmak gerek...
Herkes hak ettiği kadar
Tüm demedim geneli dedim.
Bu ne demek? İstisnalar da var demek
İşte genelleme diyorum? Ama sana özel demedim
II yakalamissin 😊 AMA butun kadinlar byle yapcak die bisey yok tabiiki
Sen de şimdiye kadar gördüğüm en dürüst kadınsın. Ayakta alkışladım
Evet dediğini yanlış anlamışım ama başta göndermiş bulunduk artık
Bu onun yanlışı ayıbı senin de ayibin aynı seviyede. Milletin özel hayatı seni beni onu bunu ilgilendirmez
İlgilendirir bizi topluma gelecek nesile kimsenin kotu ornek olmaya hakki yok her zaman karsi cikarim bende herkes edebini bilecek o kadar pislik yapan gozler onunden cekilsin deniyom yok olsun Çok yaşa sin bu ülkeden gitsin.
Biri aynı diye hepsi aynı olacak değil ama bune harbiden ığkh
Kapalı mıydı bu kadın?
Şimdi mesele kapalı ya da açık olması mı
Evet ondan. Sen dinsizsen bunu kullan.
Bak kapalılar bile şöyle şöyle yapıyor diye anlat. Sana da ekmek çıktı burdan
Etmese soruyu açar mıyım sence
At izi it izine karıştı.
Öyle psikologla şunla bunla konuşulacak bişey değil. Sen olanı biteni anlatırsın o mal mal yüzüne bakar.
Bu ülkede, bu cahillerle, bu kezzbanlarla, bu yetiştirilme tarzıyla olmuyor. Kafam götürmüyor artık. Türk kızlarından tiksiniyorum ve istemiyorum...
Hepsinin psikolojisi bozuk ve bana zarar veriyor. Bana bişey katmıyor, sadece benden götürüyor.
İstemiyorum.
Adam edemem...
bir kişide gördün diye tüm kadınları yargılama
Izinsiz telefomuna bakmissiniz kadinin, evli oldugunu bilmiyosunuz, her insan ayni degildir.
Bende guvenmem haklisin kani bozuklar.
Tamamdır o iş bende kaldiramiyorlar cnku kendileri de yapiyo o pisligi seref sizler. tamam is bende;-)
Ne bakıon la milletin cyber sexine dingil haha
bu fotoğrafı 1 ay önce görmüştüm ben
Allah islah etsin
Bunlar ıslah falan olmaz. Bu gözler bunu bile gördü ya, artık hepinizden her şeyi beklerim.
Şaşırmam
Mevzuyu anlamadım ben yalnız
Hahha lan
Komik mi
Aynı şeyi anan yapmış olsa yine gülecek miydin.
@ Bernardinho. Gülerdi emin ol boyleleri.
@Toplumubozanıbozarım siz ne ayaksız iki kişi insanları rahatsız ediyorsunuz hayırdır? her yorumların altında seni görüyorum HAYIRDIR?
Yok artık ya
şimdi gel de hadi güven
Ohaaa
artık sizden her şeyi beklerim. şaşırmam
Olabilir
Tabikide harika olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar