Hiç Sevenim Olmadı. Nasıl biri oldum ben?

Merhabalar arkadaşlar. LÜTFEN OKUYUN YARDIM EDİN
Yıllardır hiç sevgilim olmadı. Nedenini bende bilmiyorum. Eminim yalnız değilim bu konuda. Bunu kafaya takan biri değilimdim. Taki en son olaya kadar.
Ortak bir arkadaşımın vasıtası ile yeni biriyle tanıştım. Normalde insanlara karşı mesafeli yaklaşırım. Ancak ortak noktamızın bol olması hasabiyle çocukla hemen kaynaştık. Numaraları aldık. Neyse 1 hafta sonra beni aradı. Evine davet etti. Gel iki duble bir şeyler içeriz senin arkadaşta geliyor deyince kıramadım gittim.
Ortamda 3 erkek 1 kız var. Kızı tanımıyorum. İlgimide çekmedi açıkcası. Herkes içmeye başladı. Çilingir sofrası ya birden söküldü kalbin anahtarı başladı herkes eski sevgilisini anlatmaya.
Yeni tanıştığım çocuk bana döndü. Yüzünde aptal bir ifadeyle
-eee kardeş seninki nerde şimdi? dedi.
Bende hafif çakır kafanın verdiği rahatlıkla gülümsedim.
- Bilmem tanışmadık daha reis dedim.
-Nasıl yani kardeş hiç sevgilin olmadı mı?
- Yok hocam ne sevgilim nede seni seviyorum diyen olmadı diyince yüzüme öyle bir içerli baktı
-Yazık lan dedi.
Ordan tanımadığım kız atlayıp demez mi?
-Bırak bir insan hiç sevilmez mi? Sevilmediğine göre vardır bir sebebi
Orda işte acıyla karışık yutkundum güldüm geçtim ama içi oturdu bişeyler
Eve geçtim tek yaşıyorum. Sabaha kadar ağladım. Kendime kızdım ben nasıl bir adamım lan? Cidden güzel çirkin hiç mi biri sevmez? Hiç mi bir kız benim için ağlamaz, şiir yazmaz? Ne biliyim yolumu gözlemez beni düşünmez? Ben o kadar kötü biri miyim gerçekten?
Aklıma mukayet olamıyorum. O kızın dedikleri aklımdan çıkmıyor.
Lütfen yardım edin ne yapacağım ben?
Hiç Sevenim Olmadı. Nasıl biri oldum ben?