Sevistik ask bitti mi yani?

O da ben de esinden ayrlmisiz birbirimizi bulduk hersey yolundaydi birlikte olacaktik hep ayrilmayacaktik durumu cok cok iyiydi ama maddi skntilari vardi o ara bunu biliyordum benim icin neler neler yapmadi ki bir kere parasini bile almadim ben gerckten sevdim onu sadece onu o oldugu icin sevdim hicbirseyi icin degil durumu iyi olmasaydi da severdim calisiyorum o da calsirdi onun insanligini sefkatini sevmstim bana davranislarini cok sevmstim bir daha da bu kadar sevemem gibi geliyor.. birgun gezmeye gdecektik beni aradi ve ayrildi benden oysa ki herzaman yannda olmami isteyen oydu. o kadar sogukkanli olmasi beni cok derinden uzdu onca sevgi ask yalanmiydi hersey bir yana bu adam beni hcmi sevmedi durduk yere mail geldi mesaj geldi herseyi sildigini yazmis aradan 20 gn gectigi halde ne gerekti ki bu muhabbete durup durup gecenn 3 unde whtsaptan msjlar atiyor beni unut die zaten ayrildik unutucam elbet sizce bu davransn nedeni nedir beni ozledgnden mi neden bitms bir ilskinn ustune konsuyor 1 ay olcak nerdeyse?
Sevistik ask bitti mi yani?