Ben mi çok ince düşünüyorum anlamıyorum kendimi o kadar önemsiz hissediyorum ki? lütfen yorum?

1 ay önce hoşlandığım kişiye bunu itiraf ettim gayet güzel konuştuk böyle olmasını istemezdim özür dilerim sen konuşmak istersen ben konuşurum benim için sıkıntı yok falan dedi konuşmada hiç incitmedi beni. Ben fakeden yazmıştım kin olduğumu itiraf ettiğimde böyle olacağını biliyorum bu kadarını tahmin edememiştim dedi. Biliyordu yani benim olduğumu ettirdi itirafı. Emin oldu. Sonra ınstastorysinde böyle aşk temalı replikler paylaşmaya başladı. bir tane repliği söyleyelim "güzel şeyler yaşandı şimdi hiç yaşanmamış gibi gelen" zaten 280 takipçisi var ve ben itiraf edeli 1 ay olmamış hikayesini bana gizlemek ne kadar zor olabilir? Ben neden itiraf edeyim bir şey değişmeyecek demiştim o da belki seni kırıyorumdur istemediğin şeyler söylüyorumdur bunlara bir son vermek için dedi böyle mi son verdi gerçekten demek beni o kadar hiç düşünmüyor ki aklına bile gelmemiş gizlemek
Ben mi çok ince düşünüyorum anlamıyorum kendimi o kadar önemsiz hissediyorum ki? lütfen yorum?