Babam sevmediğim biriyle evlenmemi istiyor ne yapmam lazım?

23 yaşındaym üniversite mezunuyum calısıyorum. Hayatımda kimse yok ama evlenmeyi istiyorum. Yumurtalık kisti tedavisi gecirdiğim icin doktorum istediğim anda kolayca anne olamayacağımı uğraşmam gerekebileceğini söyledi o yüzden zaman kaybetmek istemiyorum anne olabilmek icin ne kadar uğrasacaksam başlamak istiyorum buna. Aileme bu konuyu actım yaşım geldi işim var evlenmek istiyorum aşık değilim aşk evliliği yapmak zorunda da değilim dedim. Babamsa mahalle bakkalımızı bana uygun gördüğünü söyledi. Hem de ciddi ciddi. Kendisi benden 2 yaş büyük işletme bölümü mezunu askerliğini falan yapmış. Bakkal dediğim de ufak bir market kadar. Organik ürünler satıyor o yüzden baya geliri var bmw arabası falan var ve babamla cok iyi anlaşıyorlar beraber yemege falan gidiyorlar faceden takiplesiyorlar. Annesi gecen gün beni gördü yüzümü okşadı güzel kızım falan dedi. Ama cocuğa karşı gercekten içimde hiç kıpırtı dahi yok. Yani tamam aşk evliliği olmak zorunda değil dedim zaten. Ama insanın icinde bir kıpırtı bir hareketlenme bir sempati olmadıkca ömür gecmezki. babama söyledim bunu ama ısrar ediyor. ondan iyisini mi bulcan tanıdıkca seversin evi de yakın bu mahallede icgüveysi gibi olur market de bizim evin altında diyo. Bu cocukta beni iten şeyler var giyimi kuşamı konuşması biraz laubali gibi. Baska kadın müşterilerine karsı konuşurken de sesi falan bir garip hınzır hınzır gülüyo bana güven vermiyor acıkcası ama babam dinlemiyor beni sık boğaz etmeye basladı, napmam lazım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
bir de gercekten sonradan sever miyim acaba haklı mı babam? Cocugun maddi durumu iyi sevecen bir tip cocuklara cok düskün evcimen
Babam sevmediğim biriyle evlenmemi istiyor ne yapmam lazım?