Kız arkadaşımı yakından nasıl tanırım?

Arkadaşlar, abiler, ablalar, kardeşler; kız arkadaşımla konuşalı 3.5 hafta oldu. Birbirimizi yakından tanımak istiyoruz. Ama bazı olaylardan kafamızı kaldıramıyoruz. Mesela kahvaltıya gidiyoruz ilk herşey normal sonra iş boka sarıyor. Genel olarak hiç kimseye güvenmiyor ama benim yanımda mutlu. Normal konuşurken bir anda alevleniyoruz sonra sakinleşiyoruz. Yani bu durumdan çok sıkıldım. Sahile gidiyoruz oturuyoruz sanki az önce laf sokan biz değiliz. Kız arkadaşım eylül ortası gibi 45 dakikalık uzaklığa gidecek ve bağlanmak istemiyorum diye söyleniyor ama yanımdayken bunun konusunu bile açmak istemiyor. Çevreye inanıyor bana inanmıyor. 1 adım geliyor 1 şey duyuyor tekrar başa dönüyoruz. Buluşmadan önce herşey kafamda oluyor yan yaneyken beynim duruyor. Diğer konulara tekrar dönüyoruz. Ben nasıl konuşabilirim? Nasıl inandırabilirim? Nasıl tanıyabilirim. Ben 26 yaşındayım kız arkadaşım23. Daha önce panik atağı vardı şimdi biraz daha iyi. Daha önceki vatandaş kızı üzmüş o yüzden benden çekiniyor. Ve çok pis bir huyu var mesaj atarsan cevap veriyor kendisi atmıyor😊 yanımdayken hiç bir sıkıntımız yok ama yanımdan gidince üzülüyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Geceniz hayır olsun.
Kız arkadaşımı yakından nasıl tanırım?