Kişiden kişiye göre değişiyor. Mesela benim için sevmek zor olmuyor da sıfırdan başlamak zor geliyor. O acemi flört evresini bir an önce geçmek, esas ilişki kısmına gelmek istiyorsun. Gelemeyeceğin bir insansa eğer karşındaki eskiye oranla çok daha çabuk vazgeçebiliyorsun.
Birisini bulursun Çok seversin ama yanılırsın üzülürsün Ama Birisi seni sever buseferde ilk yaşantından dolayı sen uzak kalırsın seven kişiden bir kişi hatası yüzünden herkesi aynı görmek hemen hemen tüm kızlarda olan birsey dıyebılırım.
@weise Ben herkesi aynı görmüyorum yalnız. Öyle bir kanıya nereden vardınız? Tam tersi her insanın bir diğerinden farklı olduğunun bilincinde, geçmiş ilişkilerinde yediği kazıkları hayatına giren yeni insana mal etmeyen, aklı başında bir kadınım.
Siz boylesınız demedım genelde kızların %85 aynı dedım ama ne mutlu size her insanı ayrı gordugunuz için bir ömür mutlu inan bulup güzel hayatınızın olması dileyiyle.
Öyle oldugunu sanıyoruz. Mantık artışına bağlı olarak bir küçülme var gibi hissediyoruz ama tamamen koruma altına almak isteği bu yaşadığımız. Kalp aynı kalp. Marifet kalbi aynı ritm ile attıran şahsiyette. 💖
Birisini bulursun Çok seversin ama yanılırsın üzülürsün Ama Birisi seni sever buseferde ilk yaşantından dolayı sen uzak kalırsın seven kişiden bir kişi hatası yüzünden herkesi aynı görmek hemen hemen tüm kızlarda olan birsey dıyebılırım.
Demek istedigim Aşk konusunda acele etmeyın kendınızı duzene koyun Realde sanalda arkadasalıklar kurun muhabbetler yapın sosyal hayatınızı yasayın elbet aşk sizi bulur :)
En İyi Cevaplar