Sevgilimle aramızı düzeltmek için ne yapabilirim?

Bir haftadır ciddi bazı problemler var.. Olayı kısaca söylemem gerekirse, yanında olmam gereken bir anda olamadım. Bu aralar biraz kafası karışık ve görüşmemiz gerektiğinde başka bir işim olduğu için onunla görüşemedim. Fakat ben bu kadar önemli olduğunu anlayamamıştım. Bu sebeple benden soğuduğunu, görüşmek istemediğini, düşüncesiz olduğumu söyledi.
Bense hatamın yüzde yüz farkındayım. Ve inanılmaz mahcubum. Utanıyorum kendimden. Beni mahvetti herşeyiyle. Şimdi biraz yumuşadı. Olayın üzerinde bir kere görüştük ve nispeten sıcak davrandı, öptü sarıldı. Fakat eskisi gibi değiliz aramızda mesafe var. Ona düzeltmeyi ne kadar istediğimi söyledim. Onu herşeyden çok seviyorum ve böyle aptalca bir hareket yüzünden herşey elimden kaydı gitti. Kendimi çok suçluyorum, hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım. Daha önce sevdiğim kimseyi kırmadım. Kimseye zarar vermedim. Sevgilimde bunu biliyor, bu yüzden şaşırdı. Düzeltmek istediğimi biliyor ama hala çok soğuğuz. Benim bu kadar üzüldüğümü görüyor mu bilmiyorum ama mahvoldum. Biz daha önce kavga bile etmemiştik. 5 aylık bir ilişkimiz var. Kafam allak bullak.. Biliyorum yaptığım düşüncesizlik, bunların olacağını hiç tahmin etmemiştim. Pişmanım hemde çok, dersimi fazlasıyla aldım. Konuştuğumuzda durumuzun iyi bile olmadığını söyledi. Ona göre düzelmesi için akışına bırakmalıymışız. Ama düzeltmek için çabalıyorum. O hala uzak... Şu an bu bana acıdan başka birşey vermiyor, bu durum nasıl düzelir, bu sebepten ilişki bitebilir mi, ben onu onun beni sevdiğinden daha çok seviyorum. Aynı şey benim başıma gelse o bu kadar mahvolmazdı. Çevremdekiler aşık olduğumu söylüyor, bilmiyorum. Lütfen yardımcı oluun..
Sevgilimle aramızı düzeltmek için ne yapabilirim?