O uyurken ben uyumamış olursam uykudan uyanıyor
Uyumadın mı benle uyu felan diyor😂 ama cok tatlı bir durum ve defalarca oldu Boyle olan var mı baska
Uyumadın mı benle uyu felan diyor😂 ama cok tatlı bir durum ve defalarca oldu Boyle olan var mı baska
Vardı. Ben vardiyalı çalışırken sabaha kadar konuşurdu... Problem yoksa vardiyamda benim hoşuma giderdi bazen bunaltırdı da koşuşturma olurdu o da ısrarla arardı. Şimdi tabi gitti.
Bunaltmasi iyi degil :) evet insanın hosuna gidiyor ama ben oyle degilim tabi :D bir de ben onun kizacagi bir sey yaparsam filan icine doguyor tuhaf yani temiz kalpli demek ki
şu an toz pembe çağındasınız normal.
24 yasinda
Olsun sende 19
Tamam da ben pembe caglardayim o degil ama :)
Hayırlısı olsun kardeş. Gereksiz tartışmalar ve hatalar yapmayın devam edin mutlu mutlu.
Evet bu dedigin cok onemliydi 😊 insallah
benimki beni takip ediyor mk çevrimiçi gördüğünde saydırıyor küfürleri ulan tek hayatımda o var sanki.
Hahaha 😊 hoslaniyor demekki
Çok şanslısın biliyorsun değil mi?
Umarim 😊
Cevap
5Cevap
Vardı ben uyumasını beklerdim telefon açık anladığımda kapatırdım :D
Var di demene uzuldum ama guzel bir sey 😊
Yok şu an evli onun adına mutluyum kızı var bitane dünya tatlısı :)
Onu seviyor muydun nasi rahat anlatti ya bir anda 😊
Tabiki çok seviyordum saplantı haline gelmişti o bende.
Daha sonra ablası beni kıskandı ve ailesinden ayırmak istemedim babasına hasret çeken bir bayandı ondan dolayı.
Karı koca hayatı yaşıyorduk şimdi gelsin şimdi evlenirim mutluluğu herşey den önemli benim için ona sorsan oda aynı şekilde cevap verir :)
Vayy be cok olgunsunuz hakkaten ben yapamazdin😊
Ablasi da ayri bir dunyaymis 😯😁
Olmak zorunda kaldım kimseyi ailesinden edemem.
Aile önemli özellikle bir kadın için.
Bence sevdigi erkek de cok onemli belkiii orta yolu bulabilirdiniz 😇 ya da ne bileyim bir sekilde iliskinjzi devam ettireblrdiniz tabi hepsini denemissinizdir de :) konusuyorum iste😅
Tabiki herşey denendi fakat sadece ablası değil annesi falan ön yargılı idi çok yanlış anlaşılmasın ortalama üstü tipim olduğu için hatunu doldurdular baktım olmucak dedim bırakalım ailenden etmek istemiyorum istesem kaçardı ama bu sefer ailem diyebileceği kişi kalmıcaktı :)
Ama olsuuun bence aşk onemli uyum yakalanmiyo herkesle :)
Yakaladı ve çocuğu var.
Herşey mümkün bu yaşamda
Yakaladigini biliyosun yani
Zorla evlenecek birisi değil. Onuda geç çocuğu var :)
Yanlış ama bir kere konuştuk.
Hayir zorla evlenmek degil ki :) bence cok nadir olur o uyum ten uyumu diyolar ya hani o iste 😂 He yakalamissa mutluluklar ona :) ben de hemen senden taraf oluverdim bak goruyomusun 😄
Kalpler uyuşsun ten zaman zaman uyuşur kalp bir ömür :D
Neyse içimdeki aşk adamı çıkmasın sohbet için teşekkür ederim.
Ben tesekkur ederiiim iyi geceler😊
İyi geceler :)
Kaç zamandır birliktesiniz
3 yildir
Tesekkur ederim insallah boyle devam eder 😊 tabi arada ufak tefek sorunlar oluyo
Umarım bozulmaz aranız
Insallah😊
yok o kadar da romantik değiliz lann biz
Bilerek yaptigi bir sey degil ki😊
ulann ben istemeyerek bile yapamam öyle birşey kanimda yok çünkü 😎
Seversen yaparsin bence😊 mesela eve gidince haber ver unutma sakın demesi de boyle bir sey:)
ben sevemem ki bitanem kalp yok bende
He o zaman bilemem😊😊
sağol ömrüm anlayışın ve güzel gülümsemen için 😊
Sen de sağol iyi geceler 😊
takip eder misin canım
Hayir
EywAllah sen bilirsin
Senin demi sevgilin vadi 😂😂
Evet :)
Evet de o mu dikkatini cekti bu kadar lafin icinde😊
Evett♡♡♡
ne tatlış