+1 yılSevmiyosan zaten durduğun kabahat seviyosan sonuna kadar yanında dur. Ha gerçi bunu dusunebiliyosan sevmiyosundur zaten eziyet etme çocuğa. Bak arkadaşım bilmiyorum artık dalgasına mı yazdın gerçekten mi durum böyle ama seven insan bunu düşünemez bile yok hukuk okuyomussun yok doktormussun yok baban zenginmis hikaye bunlar. Garanti mi üç dakika sonrası baban iflas etti seni okuldan kovdular hooop sevgilinden daha alt sınıftasin. öf ne kadar klişe laflar oldu bunlar zaten aynı lafları söyleyenler olacaktır. Olsun nush ile uslanmayani etmeli tekdir. Gerisini biliyosunuz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkesinlikle trollüne sorulmuş bir soru veya dünyada hala son derece görgüsüz, hadsiz insanlar var ve bu çok şaşırtıcı gerçekten.. ciddi bir soruysa bence karakteristik özelliklerini, düşünce yapını değiştir çünkü kimse seni hediyelere boğmak, lüks mekanlara götürmek çok çok afedersin kıçını kaldırmak zorunda değil hayır madem adamı küçümsüyorsun kalkıp niye sevgili oluyorsun dengesiz misin
10 Yorumla
+1 yılŞimdi hukuk okuyosun. Bu yğzden söyle ona. Hukuk okuyorum de. O da sana dicek ki hukuk okuyosun. Sınra ben tesadüfen ordan geçiyo olcam ve dicem ki: ben de hukuk okuyorum. Çocuk da aaaa dicek siz resmen hukuk okuyosunuz. Neyse sen hukuk okuyosun galiba rahatsız etmiyim. Ben de hukuk okuyorum o yğzden rahatsız etme beni. Hukuklu günler. Bıye.
416 Yorumla
Soran+1 yılHukuk okuyorum yanlış olmasın
- +1 yıl
Evet evet oranın altını çizmek isterdim de öyle bir opsiyonu yok sanırım sitenin. Keşke bizim farklı bir rengimiz olsa ne biliyim hukukçu rengi bilemedim. Haksız mıyım sevgili Themis?
Soran+1 yılHak veriyorum. İnsanlar 2ye ayrılır hukukçular ve işçi sınıfı
- +1 yıl
Daha önce hukukçu olduğumu söylemiş miydim?
Soran+1 yılBidaha söylesen kötü olmaz ya hukuk okuyorum da ben biliyorsun hukuk okuyorum
- +1 yıl
Hukuk okuyan biri olarak hukuk okuyan biriyle konuşmaktan şeref duyıyorum
- +1 yıl
Oha bir hukukçu daha geldi. Nirvana'ya ulaşıyorum şu an bıye
- +1 yıl
@Worshiptogloriouslawyer
Soran+1 yıl@Alpnesli hukuk okumadan nefes nasıl alınıyor acaba. Hukuk ateşten gömlek gibidir giymesini bilmeli
- +1 yıl
Tekrarlamak istedim. Nickimi okumana gerek yok. Hukuk okuyorsan bu benim için yeterli
Ulan T. C. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'de yok bu hukuk aşkı, (bu arada fakirim) kıçı boklu bir üniversitede hukuk okuyorsun diye ne bu afralar taftalar. Fakirim yanlış olmasın.
Kendini sat, yerine plastik leğen al..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılOnedio'da hukuk okuyanlar için hazırlanmış tweetlerin olduğu galeriyi mi okudun sen :D Millet trol olduğunu anlamamış :D
img-s2.onedio.com/.../...3056a2cc0390de9c9124.webp10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. yanlış düşünüyorsun bu arada hukuk okuyorsun ama bu sbeepten bırakılmaz bir insan ve de hukuk okuyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılHukuk okuyorum
+1 yıl-hukuk okumuyorsun.
-hiç sevgilin olmamış, şu an da yok.
-baban işçi sınıfından.
güzel denemeydi. daha çok çalışman gerek.215 Yorumla
Soran+1 yıl3te 2 yaptın. Geliştirmelisin
- +1 yıl
ve imla dersi muhabbeti geçmiş. Türkçe kesme işaretiyle ayrılmaz. hani savunma yaparken elin kuvvetli olsun istiyorum.
Soran+1 yılO kişi kendisi dili düzgün kullanamıyorken "kılavuz al kendine " gibi bir gönderme yaptı. Ben de yanlışını düzelttim. Bu arada noktadan sonra büyük harfle başlanır.
- +1 yıl
şart değil o. dileyen küçük harfle yazar. imlayı bozmaz.
Soran+1 yılBuna kanıt istiyorum.
- +1 yıl
isteyebilirsin...
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
gülümseyebilirsin... şekilcilikle düzeni, kölelikle rasyonel kural koyuculuğu karıştırıyor da olabilirsin...
Soran+1 yılİzin almadım:) Şekilcilik için içi boş konuşmayı hayat tarzı belirlemişsin gibi bir havan var.
- +1 yıl
yukarıdaki zaafiyetli soruyu soran birinden duyunca içi doluveriyor
Soran+1 yılSorunun troll olduğunu anlamadıysan mutluluk duyarım :)
- +1 yıl
şu an dünyanın en zeki insanı gibi mi hissediyorsun yoksa ikinci en zeki gibi mi söylesene
Soran+1 yılKendimi senin kadar kıvrak zekalı görmüyorum. Bunu bilmen yeterli.
- +1 yıl
tamam sen şu trolleme sandığın ama içyüzünü döktüğün durumlarını iyileştir sonra hakkında düşünürüz
Soran+1 yılİçyüzümü mü dökmüşüm 😂 Beni tanımadığın için ciddiye almıyorum bu dediğini. Sen de alma
+1 yılkendıne yetecek aklın yok mu burada soruyorsun. kendı kararların yokmu? b ve c kısısı sunu dese hayatını ona gore mı sekıllendıreceksın? kendı kararını kendın ver zaten etık degerler dogrultusunda hareket etmıyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Ulan hiç olmazsa.. hikaye nasıl yazılır onu öğren. Hayatımda gördüğüm en berbat hayal gücü. Ayrıca türkçe kullanımı da önemli. Hemen bir tane dil kılavuzu al kendine!.
23 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe'nin baş harfini küçük yazan adam bana imla dersi vermesin :D
Soran+1 yılKanıtlasana onu bana. Saçma sapan yerlere iki nokta koymak da imlaya aykırı değil mi? Yoksa cümle içinde kullanınca doğru mu sayılıyor?
bence anında bırak. Ama bu mal düşüncelerini de ayrılırken kendine sakla. sakla ki karşındakinin de gururu olduğunu unutma.
22 Yorumla
Aska para icin bakiyosan birak bosuna uzme insanlari maddiyat onemli degil evet bir isi olmasi gerekiyor. belki ama para icin sevme bir insani. Seviyosan onemi yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir cümlede üç defa hukuk okuyorum diye lafı geveleyip durdun. Sen hukuk okusan ne olur? Adaletsiz zihniyetin olduktan sonra senden hiçbir cacık olmaz.
927 Yorumla- +1 yıl
Abi budur yaa helal olsun 👏👏👏 diğer yorumlara bakıyorum da hem cinslerimiz çok adiler.. sırf yavşamak için yazılanlara bak
Soran+1 yılSorunun troll olduğunu anlamayıp bana hayat dersi vermeye çalışmak ahahahhs boşuna yorduk sizi de 😂
- +1 yıl
Senin varya ağzına ekmek küreğiyle vurmak lazım.. sinirden elim ayağım titriyor.. pis 😂😂
- +1 yıl
Olsun, senin troll ve saçma salak soruna verdiğim cevaptan bile 7 Xper kazandım. Sen de keşke cevabı ciddiye alıp eksilemeseydin boş insan.
Soran+1 yılBenim kazandığım xper'in yanında seninki devede kulak. Ciddi olmayan bir soruya gereksiz bir heyecanla cevap yazmışsın. Komiksin:D
- +1 yıl
:D Komik olduğumu biliyorum. En azından dalga geçtiğimi anlamışsın.
Soran+1 yılRica ediyorum KIVIRMA. Dalga falan geçmedin başta yazarken gayet ciddiye alıp saçma bir heyecanla bana ders vermeye çalışmışsın. Ekmeğini aldın tezgahını çek:)
Soran+1 yılAğlama 😆
- +1 yıl
:D Gizlisin, zırlama.
- +1 yıl
Bu işin sonu iyi görünmüyor 😂
Soran+1 yılGizli olmakla konunun uzaktan yakından alakası yoK?
Soran+1 yılHaddini bil. O kullandığın kelimeyi kendine sakla. Delikanlılığı anonim bir sitede "anonim olmak ya da olmamak " gibi bir kalıba sığdırıyorsan çakralarını aç ve algını değiştir.
- +1 yıl
Sinirlendi. Hadi şimdi yaylan.
Soran+1 yılHadsizliğe gülecek değilim. Burası benim sorum gitmesi gereken varsa o sensin. Önce profiline yazdığın gibi 'saygı' timsali olmayı başar sonra insanlara hayatla ilgili dersler vermeye çalış
- +1 yıl
Senin troll saçmalığına mı saygı göstereceğiz. Yöneticilere şikayet edip acizleşeceğine önce tartışmasını öğren.
Cahil salata.
Soran+1 yılSen o kelimeyi kullanırken acizleşmiyorsun ben şikayet edince mi acizleşiyorum? Ne yapacaktım söylediğin şeyi sindirip tamam abi mi diyecektim yoksa adres ver deyip seni mi dövdürecektim? saygı gösterme zahmeti bile göstermediğin bir soruda edebiyat parçalayıcı bir görüş yapman senin cahilliğini gözler önüne seriyor. Ben gayet tartışmayı biliyorum merakın olmasın hem de saçma sapan namus argümanlarıyla karşımdakini nakavt ettiğimi sanmayacak kadar:)))
- +1 yıl
Senle mi uğraşıcam. İş güçsüz, sapsız.. İşe yaramaz israf malzemesi..
Soran+1 yılİşli ve güçlüyüm üzgünüm ki yanıldın :D tartışmayı bana öğretmeden önce kendin öğrenmeni tavsiye ederim çünkü cevap bulamayınca hakarete ve aşağılamaya başvuruyorsun:D
- +1 yıl
Gizli olduğun halde yazdıklarım zoruna gidiyorsa site yönecileri kim olduğunu biliyor belli ki.. Neyse ortak olduğunu biliyorduk zaten
Soran+1 yılGizli olmakla konunun alakasını açıklar mısın rica etsem?
- +1 yıl
Oşttt desem. Yazdıkça şikayet ediyorsun. Senle uğraşamam.
Soran+1 yılBöyle hitaplar kullanmaya devam edip de hala sorguluyo musun? Bir kere şikayet ettim. Demek ki fazla yanlışın var ki teker teker kaldırıyorlar.
- +1 yıl
Arkadaşların sağolsun.
Soran+1 yılArkadaşlarım mı ahahaha tabii ya ben aslında ekiptenim hatta Fenerbahçe'nin penaltılarını da ben vermiyorum. Aramızda kalsın
- +1 yıl
Enteresan.
- +1 yıl
Siz napıyonuz yaa.. Allah Allah..
Soran+1 yılEnteresan tabii. Reis 1 , Demirören 2 , Ben 3
+1 yılAnladık hukuk okuyorsun. Ayrıl o zaman ne diyelim yani çocuğunda vaktini çalma öyle bir anlatmışsın ki sanki değersiz
21 Yorumla- +1 yıl
Troll dimi bu soru
Benimde bir dükkanım var isterseniz elden teslim edebilirim isterseniz de evinize yollayabiliriz.
Yerimiz İstanbul Ataşehirde. Eve istemiyorum derseniz elden düzgün paketlenmiş halde teslim edebilirim.
0543 915 0606 numaradan mesai saatleri 11:00 21:00 içerisinde ulaşabilirsiniz çekinmenize gerek yok bir sağlık ihtiyacı gibi görüp rahatca arayabilirsiniz.00 Yorumlasorma. bendede var bir tane zaten ayda 6binliracikla geçinmeye çalışıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılHukuk okuyor mu?
Soran+1 yılVAy fakir p. ç
birak zengin piclerle gez ne gereyi var seni seven insanla bos ver fakir o
10 YorumlaIyi de o sevgilin olmuyor sevgili dediğin askla olur parayla değil (hukuk okumuyorum)
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle birak bu denli egoyla zarardan baska bisi vermezsin sen o cocuga.
10 Yorumla
+1 yılSende insanları sınıf sınıf ayıran, gözünü maddiyat ve kariyer bürümüş pelinsu nun tekisin.
00 Yorumla
+1 yılsenin onu bırakmana gerek yok ben burjuva kızıyım de o seni zaten bırakır
00 Yorumlahukuk okuduğunu bu kadar bastıra bastıra söylemene gerek yok...
00 Yorumlahay hukukuna :)) anlaşamayacağını düşünüyorsan zorlamanın gereği yok trollcuk
00 YorumlaBide hukuk okuyorum diyorsun yazık okumuş ama adam olamamış dediklerinin örneğinin
00 Yorumla
+1 yılTrolsede karaktersizsin trol degilsede karaktersizsin sonuç olarak hertürlü karaktersizsin
00 Yorumla
+1 yılProleterya Yaşasın Solculuk dsds Çav bella çav bellaaa Çav çv ellerin nerdeeeeee
10 Yorumla
+1 yıl(hukuk okuyorum) haklısın kardeşim (hukukcuyum ben)
13 Yorumla
Soran+1 yılHUkuk okuyorum bu arada
- +1 yıl
doğrudur bu arada Hukuk okuyorum
troll soru ve sen para pesindesin gerçek den sevsen öyle yapmaz sin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hukuk okuyorum
+1 yılSen hiç kimseyi sevemezsin ya da sevsen seni sevmezler bu kafayla da burda zor geçirirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Trolsede adam ol. Burda trol anca adını ağzıma almadıklarım atar. Trolmüş. Dı hade
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak gitsin pis fakiri yaşamaya hakkı yok onun HUKUK OKUDUĞUN için HUKUKSAL YOLLARLA cebindeki son 5 lirayi da al aç kalsın kopek
00 Yorumla
+1 yılbu bildiğin hukuk okuyormuş 😅😂 işçi candır bence çocuk seni bıraksın 😅😂
10 Yorumlasorumun tutması için ne yapmam lazım hmm heh buldum şimdi yazıyorum...
00 Yorumla
+1 yılEeee bunda bizi ilgilendiren ne? Sevgiline kredi seçeneği mi sunalım? ya da seni mi parayla satın alalım? Ayrılacaksan ayrıl bize niye soruyorsun :D
00 Yorumla
+1 yılsenin gibiler yüzünden avukatlık yapamıyoruz. Baba parasıyla avukat olup hiçbirşeyden anlamayan şımarık çoluk çocuklar yüzünden..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Senin hukukununda seninde karakterin 5 para etmez hukuk okusan ne olur g. tüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılsoru trol çünkü hukuk okusan hukuk okumayanlar yallah arabistana gibi zeka özürlü bir laf söylemezdin
ya da madem işçi niye sevgili yaptın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak ta oda adam gibi çıkarsız seven birini bulsun baştan bilmiyor muydun yarabandı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerde ne kadar hukuk okuyan varsa bir çoğu or---ospu çocuğu sorsan adalet şağlıyorlar s***ktirin gidin dininiz İmanınız para la sizin biliyorum ben ne avukatlar hakimler savcılar hepinizin fiyatı belli değeriniz belli satılıksınız hepiniz burda boş yapma Türkiye de hukuktan bahsetmesin kimse önce adelet gelsin mk dumun ülkesine yarabandı
Soran+1 yılAksksjsskskskxkd sakin ol şampiyon troll soru
Cevap sahibi+1 yılNerde ne kadar trollll soran varsa onlarında mezArını s**** keyim tamam mi nerde ne kadar kendini bir b0k sana varsa onlarında mezarını s****keyim ben şampiyon değilim koçum ben gerçekleri söylüyorum biraz delikanlı olsun herkes
Bir an önce okulu bırakıp ana sınıfından başlamalısın. Trollcü kezban seni
00 Yorumlaİstediğin kadar oku zengin olmak zeka işi meslek değil gün gelir pişman bile olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsimdiye kadar neden ilgilendin peki dalga gecer gibi birde fikir aliyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
senden birak avukati bir b... olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen bu karakterdeysen zaten birak layik deilsin o cocuga sen.
00 Yorumla
+1 yılTrollediğini sanıp odasında kahkaha atıyordur şimdi bu velet
00 Yorumla
+1 yılNeden 3kere hukuk okuyorum yazdin kafanmi guzel😂😂😂
00 YorumlaEee nasılsın? -Hukuk okuyorum iyiyim sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHilton otelinin kral dairesinde malibu yudumlayıp, boynunda buz kaydırmaya ne dersin, bırak fakirlerle uğraşmayı😉
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂 ...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFakir yar olmuyor zengine diyor davul bile dengi dengine:):)
00 Yorumla birak gitsin. parasiz adam gereksiz adam... avukat olunca bana haber ver. isin hazir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin tercihin olabilir ama yanlış yazmışın Biraz agır olmuş sizin gibi eğitimli kariyerli birine yakışmamış üslüp sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şey para değil ki , sevsen her türlü mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLanet olsun biz hukukçular niye böyleyiz.
+Merhaba ben Ali
- Bende HUKUK okuyorum memnun oldum.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence okulu bırakmalısın.
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. senin hak ve hukukunu skeyeim
20 Yorumlatamam Arabistan'a geçicem şimdi
10 Yorumla
+1 yılHukuk okuyosun anladık be
00 Yorumla
+1 yılDavul bile dengi dengine demişler karar senin.
00 YorumlaSen kötü bir kızsın...
00 Yorumla
+1 yılSoru troll dimi wjqljlqkwosıso hukuk okuyorum ~~
00 Yorumla
+1 yıldavul bile dengi dengine. onunla olman bile hata.
00 Yorumla
+1 yılHukuk okuduğunu söylemek için mi soruyu açtın?
00 Yorumla
+1 yılEee niye sevgili oldun?
00 YorumlaAmele olmaktan gurur duyuyoruz :)
30 Yorumla
+1 yılgel sana para lazımsa ben sana okutcam hukugu
00 Yorumla
+1 yılSosyal deney falan mısın:D
00 Yorumla
+1 yıl+ Selam :)
- Hukuk okuyorum.00 Yorumla
+1 yılTrol olduğunu bu kadar belli etme bari.
00 Yorumlahukuk okuyorum trolunu hala anlamadim
01 Yorumla
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım