ABD’de yapılan bir araştırma, kadınların kendileriyle ilgilenmeyen erkekleri daha çekici bulduklarını ortaya koydu.
Araştırmada kadınların, onlardan hoşlanıp hoşlanmadıklarından emin olamadıkları erkekleri daha ilgi çekici buldukları açıklandı. Elde edilen sonuçlara göre erkeklerin ilk buluşmalarında kendileriyle ilgili her bilgiyi anlatmamalarını tavsiye ediyor araştırmacılar..
"Aşkta kaçan kovalanır derlerdi bir zamanlar… Kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara bir sürü oyun oynardı. Yıl artık 2017, artık kimse oyun oynamak istemiyor. Eskiden kaçan kovalanır durumu vardı şimdi neden kaçan kovalan mıyor? Kaçanlar mı sıkıldı, yoksa kovalayanlar mı? "
Yani bu araştırmayı gerçekçi bulmadım. Bana göre eskidendi o kaçan kovalanır muhabbeti artık kaçan kovalanmıyor... haksız mıyım? Siz kaçanı kovalar mısınız aşk böyle bir şey mi?
Kaçan kovalanır değil aslında durum tam olarak. Eğer kız erkeği çekici bulmasıysa erkek istediği kadar çabalamıyor görünsün bir şey değişmez. Erkek o kızın gözünde değerli güçlü görünüp bir de üstüne kız için çaba sarfetmezse kızın gözünde o erkek daha bir çekici hale gelir. Kızın bilinçaltında "bu çocugun bana ihtiyacı yok demek ki benden başka kızlara da ulaşabilecek seviyede" düşüncesi oluşup erkek daha bir çekici görünür. Bir de durumun psikolojik savaşı var. Çabalayan taraf her zaman daha güçsüz, muhtaç taraf olarak algılanır. Bu nedenle kızı etkileyip kaçan erkek o kızı kendisine rahatlıkla aşık edebilir.
Hep kovulayan kiza Ne olur ozaman bir erkek icin? Mesala hep sen kovaladin birden kuvalamasan Erkek mi kovalar? yoksa herzaman bu kadin Beni kovaliyor ben kovalamam mi der erkek
@Hayat-su açıkçası öyle durup duruken kovalamayı bırakırsa, karşıdaki kişi kovalamaz. İplerin tersine dönmesini istiyorsan karşıdakinin bir hata yapmasını bekleyeceksin. Sen onun için çabalıyorken o sana karşı bir hata yaparsa bunu çok iyi kullanmak gerek. Böyle bir durumda kendini geri çekersen karşıdaki kovalar. Bu kovalamayı da iyi yönetmeyi bilirsen ipleri eline alırsın ve karşıdakini kendine bağlayıp sevgili olabilirsin. Sağlam bir kişilik ile yapılabilir anca.
@Hayat-su işte o durumda sağlam durmayı başarmak gerekiyor. Ne onu tamamen iteceksin ne de onu affedeceksin. Senin için çabalamasını sağlayacaksın. Bunu bir süre sürdürdükten sonra kendi kurallarını koyacaksın affetmeni istiyorsa onları kabul etmesini ve yapmasını hissettireceksin. Dediğim gibi sağlam durmak çok önemli, en önemlisi de kaybetmekten korkmamak. Bu noktada kaybetmekten korkmayıp senin isteklerini yapmasını beklersen kazanırsın.
Dünya nüfusu çok ciddi arttı, artık kadın da erkek kadar ve hatta kimi zaman fazla kazanıyor. Her sektörde kadın var artık. Kozmetik ve estetik sektörü de çok gelişti. Yaşam tarzlarımız değişirken hayatımızda hızladı artık kimsenin beklemeye, kovalamaya, oyunlara vakti yok ve herkesin alternatifi var. Bundan 60-80 sene önce bir aşkın peşinden koşturup o aşka ulaşmak yıllar alır belki de ömrün yarısı geçerdi. Bir el ele tutuşmak için 3-5 sene geçerdi. Zor elde edilen ve hatta çoğu zaman elde edilemeyen sevgililer, aşklar, yüzlerce şair binlerce şarkı sözü, beste, roman çıkardı. Günümüzde ise bu iş seri üretim anlayışına dönmüştür. Bu kız benle yatmadı olurken günümüzde aşk şarkı söz ve besteleri de bir garip oldu. Deli müziği gibi bir müzik çalarken, dövmeli, piercingli, saçı boyalı, yam yam makyajlı ve giyinişli şarkıcımızda "Allah Belanı versin aşk" adlı parçasını seslendirir. Kimsenin kaçtığı yok kovalayanda.
Kovalamam seviyosa uzaklasmaz zaten yanımdaysa yanında olurum mutlu bir sekilde yasarız yoksa gercekten sevmedigi icindir acımı icime atar gecmesini beklerim mantikli olan da bu olmıycak bir sey icin sevmeyen insan icin kendini niye yorayım ezik duruma düşüreyim 😏
Akıllı biri, cinsiyet fark etmez hayatın bu doluluğunda kimseyi kovalamakla veya ben kaçayım da o beni kovalasın diye düşünmez. Bazen insanın hayatına normalden daha zor vazgeçilecek insanlar giriyor ama zaman her şeyden daha değerli kimseyi ne kovalamaya veya kimse için kaçmaya gerek yok
kadınlar sadece kovalamak istedikleri erkekleri kovalarlar. kaçmayla hiçbir ilgisi yok :D Bu aynı şey gibi ; kadınlar esprili erkekleri severler'' lafı gibi. Ama öyle değil işte kadınlar gülmek istediği erkeğe gülerler. Yani bu tip tespitler saçma ötesi.
Ne yazık ki bu durum gerçek kendisine ilgi duyulmadığı zaman kadın bir nevi boşluğa düşüyor bu nedenle kendini beğenmeyen erkeğe kendini kabul ettirme aşaması geliyor.. Çoğu zamanda bu nedenle mutsuzluk yaşıyorlar.
Evet 2 sene önce birini sevdim hep kaçtı benden çirkin sevgili yaptı ve emin olamadım bana böyle yaptı ama bu kızı seviyor falan diye sürekli kızlarla yakındı falan ama benden kaçıyor gibiydi bende slk gibi sevdim sonra anladım gelmeyecek çirkindi zaten vazgeçmeye çalıştım başka bir kızı seviyormuş kabullenmeye çalıştım sonra herkez aşık ola ola buna mı olsun dedi ve sonunda unuttum içimi döktüm şu an
kacar dıkkat edılmesı gerekek arada vıtes düşürup yakalaya bılme ıhtımalı yaratmaktık bu da ufak umut dolu sozcukler olbılır. her zaman yaptıgım taktık ilk önce aşırı ılgı gosterıp arda kendımı gerıye cekıpte düşündürmek.
Ruh hastası çoğuda ondan peşinden koşar koşar hele bir reddet üzerine vazifeymiş gibi bide seni daha yakından takibe alır kafayı taktıysa sonra bir hareketi dikkatini çeker hoşuna gider yönelirsin hayatını kaydırır kadın milleti çok ayrı :D
bu kadinlar icin gecerli degil. erkeklerde oyle. yani soru kadin veya erkek yerine sadece insan uzerine olsaydi daha iyi olurdu.. ve evet. seviyorsan ce karsindaki degiyorsa kovalicaksin elbette..
Araştırmaya gerek yok bu bir gerçek zaten. Serserilerin peşinde olup iyi yürekli duygusal erkekleri tercih etmezler. Yavşaklık yapanı cesaretli duyarlı insanı pasif görürler.
Bir kismi dogrudur ama ilgiyi cok seven kadinlar ve sevmeyenler olarak ikiye ayirdigimizda demekki sevmeyenler daha fazla cikiyor. Ama ben ilgi gormezsem cokta ugrasmam :! :
Hayır kovalamam benle ilgilenmediği zaman ilk basta üzülüyorum ilgilenmesini bekliyorum sonra hevesim kaçıyor bu sefer karsı taraf benim üstüme düsüyo ilgiyi kesince
Kaçan kovalanir bana göre de doğru bir anlayış çünkü elde etme arzusu insana cazip gelir genelde kadınlar kendilerini sevene değil sevmeyen ilgi duyarlar sonunda bir umudum varsa evet peşinden giderim
İyi niyetli sevdiğine saygılı sadık sevdiğini kollayan erkek lazım değil bu devirde söven seviyormuş gibi gösteren ilgi gösterir gibi görünüp alakası olmayan kızın maddi durumu iyise sömüren devir olmuş
En İyi Cevaplar