Kendisine takıntılı olan peşinden koşan kadını istemez mi
İster
İstemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendisine takıntılı olan peşinden koşan kadını istemez mi
sadece erkekler değil kimse peşinden koşanı istemiyor bu devirde herkes imkansızı istiyor kfenmakgjzrn ama zaten sen erkeklerin ne istediğini bırak da kendine değer verdiğin için bi sidiklinin peşinnde kendini harap etme derim seni istemiyosa bırak
Valla istemez mısırlı bir kız vardı beni çok kovaladı dedim seni sevmiyorum uzaklaştırdım. Ama her zaman yazdı ve cinsel olarak deli gibi arzuluyordum yine dedim bak durum böyle sen dindar bir kızsın ve seni sevmiyorum uzak dur dedim beni çok kovaladı ona çok saygısız olabiliyordum sonunda benden nefret etmek için sözde sexting yapmayı kabul etti ve sonunda üzülen taraf kendisi olmuştu.
Yapmayın. Bir erkek sizi ısrarla istemiyorsa açıklama yapıyorsa sizi kırmamak içindir.
Israrla kırılmak istiyorsanız gelin sorun yok cinsel ihtiyaçlarımı gideririm sonra bırakırım çünkü kalbim sevmedi.
Cevap
14Cevap
Hayır istemem bir kadının kendine saygısı yoksa beni nasıl sevsin? kadınlar zaten serseri peşinde koşar anca benim de işim olmaz öyleleriyle
Peşinden koşmak nedir ya! Rezil etmeyin kendinizi. Ret edenin peşine gidilmez.
İstemez. Seni cepte görür yeni av arayışına çıkar. Erkekler ne istediğini bilen kendi ayakları üzerinde durabilen kimseye muhtaç olmayan kadınları sever.
İstemezler sevmezler öyle kadın sadece egoları için kullanır izmarit gibi atarlar djsjdj
sen erkeğin arzularına göre özelliğe sahipsen peşinden koşsanda koşmasanda özelsindir de bence biraz çocuklarla uğraşıyor gibisin
E kosmasanda yine soguycak baska ilgi gordugu kiza tutulcak baska git baska bulabiliyosan bul kosma sen uzaklas hadi byby sana
kişiden kişiye karakter den karaktere değişir
İsterim. Yeterki sevgi birliktelik olsun.
Zor kadın daha ilgi çekici geliyor bizim oğlanlara
Dikkat et kullanmasın seni
Isterim cok da severim
Istemes
ben isterim
İstemezler.
Neden istemesin ki
İsterm nerde o şansss😊🙈
İster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?