Merhabalar , 7 aydır birlikte olduğum ve daha öncedende tanıdığım kız arkadaşım var. Geçtiğimiz zamanlarda evlilik teklifi ettim kabul etti. Ailemle falan tanıştırdım. Ama her regl döneminde aşırı kavgacı aşırı nazlı oluyor bir çoğunda alttan almaya karşıma alıp konuşmaya çalıştım. Düzelticem tamam diyor gene devam ediyor. En son dün bir trip yedi akıllara zarar. Daha önceden WP durumumu değiştirdim 1 haftadır falan izlediğim diziden etkilendiğin bir cümle yazdım. Öncesinde 'Herşey Sensin' yazıyordu dün gece bunun için tartılmaya başladı bu yeni değil dedim biliyorum dedi. Sonra ufaktan gerildik bende konuşmanın devamında hatta ss var atayım. Genelde komikmisin sen onun tavrıdır. Tüm olay tatlım dedim diye bu hale geldi öncesi var ama ben bişey demedim gene isterseniz atarım. Bugünde ne aradı ne yazdı ne etti ben yazdım cevap atmadı akşam aradım yanına gitmedin diye ayrı triplere girdi ne yapıcam gerçekten yoruldum. Gelsem iyi olurmuş herşey ama dünden beri telefonlarıma bakmadı yazmadı. Bende bana günaydını çok görürken kabahatim bile yokken özür dilemeye gelmem dedim. Kimseye gitmedim bugüne kadar ben hata yapmadan.
Evlilik teklifi ettiğim kız arkadaşım ve tripleri?
Kadına aslında başından sert maco olup taviz vermeyeceksin. yoksa sonrası böyle işte. tavir trip kavramları da birkaç yıldır başımıza bela oldu. soguduk kadınlardan yemin ederim
Ya sert maçoluktan ziyade zaten bir çizgim var onu aştırmadım. Ama regl ağır geçtiğinden hassas olduğundan biraz daha anlayışı yaklaştım he sonra baktım normal zamandada oluyor sıkıtı büyük daraldım artık
İlişkide arada bir çizgi olmalı mesafe yani. yoksa kadın çok yorar. senin işin zor kardeş. ben de çok yaşadım. yemin ederim içten söylüyorum bunu. sirf bu tavır ve nazlanmadan dolayı kadınlardan midem bulanıyor
Kızlardaki regl olayından pek anlamam ama sanırım geçmesi lazım aranızdaki buzların erimesi için sen olgun davran bırak siğneye çek daha sağlıklı olucaktır
Çok fazla kendini beğenmişlik kısmı var egosu bana işlemiyor ama ben çok güzelim ben işimde en iyisiyim gibi tavırlarda. He birde hatasının söylenmesinden eleştirilmekten haz etmiyor hatasını kabul etmiyor 😂
Gülünç Şu an yazdığını arkadaşının çocukluğuna verdim sonuç benim kız arkadaşım olsa bir kız aramıza buzlar girmesine izin vermemeye çalışırdım tabi şartlar değişir yeri gelince
Ya 26 yaşında insanız ikimizde hani bu artık çocukluk kısmının geçilmesi gereken kısım ailesi ile tanıştım ailem ile tanıştı daha çocuk kısmını atlamamı bu işin
Valla ne desem bilemedim bayan sonuçta nasıl bir tavırlar yaklaşacağı belli olmaz yeri gelir pamuk şeker olur yeri gelir limon sen onun huyuna git derim
Öylesine yazmadı öncesinde zaten trip atıyor WP durumu değiştirdiğim için onu izah ediyorum ama her defasında bir kavga sebebi buluyor bişey buluyor bende trip atıp kavga edecek bişey bulduğunu tebrik ettiğimi yazdım. Kendi yaptıklarını geri yaptım sonuç tatlım dedim diye. Sen o tatlımı hadi işine sevgililerine söyle diye allaha emanet yardırdı
Bu kadar terslemenin arkasında önemli bir konu olabilir onu anlamadığın için başka şeylerden olay çıkarıyo olabilir sor başka bir şey mi var bunların nesine alındığını anlamıyorum diye ama kelimelerini dikkatli seç
Sordum gerçekten sordum ben WP durumumu değiştirdim kendi izlediği bir diziden bir cümle sadece. Bugüne kadar hep seçtim kelimelerimi ve burda onun bana söylediklerini söyledim ona kendi yaptığını yaptım aslında. Soruyorum ne olduğunu neden yaptığını. Sadece ordaki tatlım demem hayatım ya da başka bişey dememiş olmam adı ile hitap etmemden nefret ediyor tartışırken 😂
Öyle valla onla doğmadım onla ölmem gitmek istiyorsa kendi bilir he ayrılık muhabbetine girmiyor hiç ne istiyorsun diyorum ayrılmak mı yok ee peki trip atmaktan haz alıyor. Küçük hanım biraz fazla nazlı hatasını kabul etmez bir yapısı var. Eleştirilmekten hatasının söylenmesinden haz etmez
Yani herkes trip atar ama bence trip atmaktaki amac onemli yani kizdirmak ve ciddi olmak var karsi tarafinda seninde eglenmen var o zaman 2 veya 3 gune yazar kiz ayrilmak istemiyorsa
Aynen öyle zaten ama her ay bir ayrılık kavgası ediyor. Tatlım dedim diye insan trip yer mi dostum ya bu kadar olamaz bide yazmış sen o tatlımı hadi işine sevgililerine söyle
En İyi Cevaplar