Evlilik teklifi ettiğim kız arkadaşım ve tripleri?

Merhabalar , 7 aydır birlikte olduğum ve daha öncedende tanıdığım kız arkadaşım var. Geçtiğimiz zamanlarda evlilik teklifi ettim kabul etti. Ailemle falan tanıştırdım. Ama her regl döneminde aşırı kavgacı aşırı nazlı oluyor bir çoğunda alttan almaya karşıma alıp konuşmaya çalıştım. Düzelticem tamam diyor gene devam ediyor. En son dün bir trip yedi akıllara zarar. Daha önceden WP durumumu değiştirdim 1 haftadır falan izlediğim diziden etkilendiğin bir cümle yazdım. Öncesinde 'Herşey Sensin' yazıyordu dün gece bunun için tartılmaya başladı bu yeni değil dedim biliyorum dedi. Sonra ufaktan gerildik bende konuşmanın devamında hatta ss var atayım. Genelde komikmisin sen onun tavrıdır. Tüm olay tatlım dedim diye bu hale geldi öncesi var ama ben bişey demedim gene isterseniz atarım. Bugünde ne aradı ne yazdı ne etti ben yazdım cevap atmadı akşam aradım yanına gitmedin diye ayrı triplere girdi ne yapıcam gerçekten yoruldum. Gelsem iyi olurmuş herşey ama dünden beri telefonlarıma bakmadı yazmadı. Bende bana günaydını çok görürken kabahatim bile yokken özür dilemeye gelmem dedim. Kimseye gitmedim bugüne kadar ben hata yapmadan.
Evlilik teklifi ettiğim kız arkadaşım ve tripleri.?
Evlilik teklifi ettiğim kız arkadaşım ve tripleri?