Sevdiğim adam önceleri çok çapkın bir adammış ama şu an bana çok bağlı geçmişe tövbe ettim diyo şimdiye kadar da hiç bir yanlışını görmedim sizce çapkın erkek evlenince evine eşine bağlı biri olur mu? Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbirkere başka lezzet alırsa insan asla bağlanmaz yarın cinsel bir sorun yaşar yaşla alakalı gene gider eski sevgilisi aklına gelir yine gider senin iyi olmadığını düşünür gene gider 1 kere başkasıyla öpüşmüş dahi olsa her zaman gider çünki Allah böyle insanlara lanet etmiştir kitap 'da zina etmeyin demez zinaya yaklaşmayın der çünki dünyada ve ahirette 3 büyük azabı vardır en büyüğü birdaha hiç bir şart altında normal bir aile yaşantısı olmayacağını haber veriyor Allah bize zevklerden mahrum kalmamaız için yasaklamadı başka lezzet bilmez isen hali ile istemessin zina edip tövbe etmiş insanlar biribiriyle evlenmeli ama gene yürümüyor en sonunda ya ayrılıyorlar ya da zıvanadan çıkıp swing çift oluyorlar tabiki bu genelleme değil sende onun gibi isen tövbenizde sadık olabilirseniz geçmiş ikinizinde canını yakmaz ise evlenin işi fazla uzatmadan...
05 Yorumla
Soran+1 yılanladım kesinlikle doğruluk payı var ama ben çok güveniyorum 1 sene olacak hiç bir kadına yan baktığını bile görmedim bıkmış eski olaylarından mutlu bir yuva istiyor
- +1 yıl
Sende onun gibi isen evlen tövbeniz birlikte olsun yarın birgün mutlu yuvasında en ufak bir problem yaşadığı zaman eski dostlarından birisiyle görüşebilir çok gördüm her kızla yatıp bakire kız arıyanları 2 tane kiracım var 19 ve 23 yaş ikiside dul kızların hayatları karardı temiz bir kadın kaldıramaz midesi bulanır geçmişten adamda bir tekledimi sorunu senin tecrübesizliğinden bilir ve hemen gider bu onun için aldatma olmaz çünki o yüzden sende ona denk biri isen evlen yoksa beton sağlam olabilir demirsiz gökdelen inşa edebilirsin ama en ufak sarsıntıda yıkılır yuvan Sadece birbirine denk insanlar evlenmeli özellikle geçmiş konusunda... Geçmiş geleceğin aynasıdır bana tanıdıklarım hep fal baktırır geçmişini bildiğim kimsenin geleceğini yanılmadan söyleyebilirim geçmişini hiç bilmediğim birininde hal ve hareketlerinden geçmişi çözebilirim ben 16 yaşındaki kızın jest mimiklerinden daha önce sevgilisi olduğunu anladım düşün artık...
Soran+1 yıloo baya insan sarrafı olmuşsunuz bu zamanda insan kolay güvenemiyor ama geçmişte herkesin hatası olur bu yüzden beni bu denli seven birinden vazgecmek istemem
- +1 yıl
öyle ablacım seninle yaşıt ablam var 9 yıllık evli evlendiği zaman kadınsal hareketleri başladı daha önce odun gibi idi annem zaten erkek tipli sinirli bir kadın (gardiyan) babam be erkek haliyle dışarı da çıkmazdı evden 5 dk uzaklaşmadı kendi gibi biri ile evlendi gayet mutlular farketmem illa dokunmayla değil yani ablamdan gördüğümü başkasında hissediyorum sadece parmak hareketleri bile geçmişte yaşadığının kanıtıdır...
Soran+1 yılanladım teşekkürler güzel yorumlarınız için
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlenince aldattıgında biz nerden bilelim kavun mu koklayalım diye ağlamicaksan sıkıntıo yok ama aldatma ihtimali cok yüksek
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin :(
- +1 yıl
ben illa aldatır demiyıorum ihtimal yüksek yani kumar oynarsın
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
üzgünüm hayat böyle
Şimdi çapkın bir erkeğin evlenmek istediği biriysen bu büyük başarı. fakat seni aldatır mı, aldatır :( alışmış kudurmuştan beterdir derler.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun öyle olmaz inşAllah
+1 yılolur tabiki ins cok mutlu olursunuz :) güzel günlerin sizi bulmasını dilerim kiskananlar çatlasın bu arada
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler aynı temenniler de bende sizin için diliyorum yani açıkçası etrafında eskiden çok kız varmış yaa tekrar karşıma çıkar mı acaba diye korkuyorum yoksa sevgisinden şüphem yok
- +1 yıl
iyi şeyler düşün pozitif düşünürsen her zaman pozitif olaylar seni bulur ben bu zamana kadar hep negatif düşündüm her kötü olay beni buldu 😂 bir ömür boyu mutlu oluruz öyle düşün kendini buna yönelt
Soran+1 yılanladım teşekkürler sizde mutlu olun inşAllah ;)
- +1 yıl
amin inş 😄
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Kadına doymuş erkeğin tadına doyulmaz bir iki sene önce günde 2 tane 3 tane kızla takılırdım aşık olduktan sonra tek bir kişiye ait olmanın verdiği huzuru anladım 😊
32 Yorumla
Soran+1 yılsonunda beklediğim cevap geldi teşekkürler
- +1 yıl
Kadın yapınca o rus bu diye hakaret eden erkek yapınca çapkın erkek diye iltifat eden herkes o rus bu çocuğu
+1 yılBenim anlamadığım bir şey var burada şimdi bir kızın bir sürü erkekle bilikte olmasına o pu , f.. e gözyle bakılıyor erkek bunu yapınca aynı şey olmuyor mu neden bunun adına çapkınlık diyorsunuz ve gurru duyuyorsunuz bundan ben çapkın birini tavladım bana aşık ettim oh diyorsunuz o çapkın dediğinizde erkeğin o psu onuda bir sürü insan elden geçirmiştir yapılan ahlaksız etik olmayan davranışları bir kılıfa geçirip iyiymiş gösterilmesine deli oluyorum ne zamandan beri zina çapkınlık olmuş o.. pluk çapkınlık olmuş senden iyisini gzelini gördümü aldatır seni hatta bırakabilirde kişiliksiz karektersiz daldan dala atlayandan adam olmaz
32 Yorumla- +1 yıl
Kadın yapınca o rus bu diye hakaret eden erkek yapınca çapkın erkek diye iltifat eden herkes o rus bu çocuğu
Ben çapkınında çapkınıydım sevdim evlendım 6 yıl bitti 7. Yılımıza girdik ve hiç aldatmadım aldatmamda Allahın izniyle o benim yaradana şükrüm dilimdeki dua'm severse yapmaz ama seviyormuş gibi yaparsa ya da sevdıgını zannederse herkez yapabılır dua et
12 Yorumla
Soran+1 yılamin inşAllah dediği gibi gerçekten seviyordur mutluluğunuz daim olsun
- +1 yıl
+1 yılbence görmüş geçirmiş bir erkek evine ve eşine daha sadık olacaktır
23 Yorumla
Soran+1 yılbunu da çok duydum bende öyle düşünüyorum bir acaba olur mu korkusu da yaşıyorum
- +1 yıl
yani ben evlenmeden önce çok kızla gezdim tozdum herşeyi yaşadım evlendim eşimede sadığım bir kere bile yanlış bir şey yapmadım ;)
- +1 yıl
+1 yılSeni aldatması büyük ihtimal. O kişiye güvenme. Evlenip çocuğun olunca seni garanti görür. Aldatır
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bu kadar eminsiniz peki
- +1 yıl
Olmaz çünkü seni seviyorum dese bile aklında başka kişiler vardır güven vermez sana
01 Yorumla
Soran+1 yılgüven veriyor ama bu kızlar tekrar karşısına çıkar mı acaba diye korkuyorum sadece
+1 yılDelikanliysa tabikide olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle 👍
Oluyor ya ister istemez yaş ilerledikçe geçiyor o çapkınlıklar
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen demi bende öyle düşünüyorum inşAllah'ta öyle olur
Soran+1 yılaynen kesinlikle en başta kızlara güven olmaz :)
Soran+1 yılevli adamlara bile sarkan ahlaksız kızlar var günümüzde malesef ki
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. yalan söylüyo mk bir adam 7 sinde ne ise 77 de de aynıdır. sadece şu an inzivaya çekilmiş fırsatını buldum mu devam
014 Yorumla
Soran+1 yılay Allah korusun demeyin öyle ama şu'da var bir yuva özlemi çekiyorum aile olmak istiyorum artık günü birlik ilişkiler bana göre değil diyo
Soran+1 yılpeki ya gerçekten sevmişse duygulara ihanet etmem diyen biriyse
Soran+1 yılhayır sizin gibi düşünmüyorum bu konuda sevginin olduğuna canı gönülden inanıyorum
Soran+1 yılilk sizi bulacam o zaman 😃
Soran+1 yılniye bu kadar eminsin yaa :(
Soran+1 yılama vazgeçemiyorum çok seviyorum o ne olacak
Soran+1 yılyine çok güzel moral aldım teşekkürler :(
Olabilir neden olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılyani umudum o yönden daha çok :)
+1 yılhaha ha hiç sanmıyorum 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılneden peki biraz açık söyler misiniz
- +1 yıl
Çapkın erkek değişmez 😉 bir süre düzelse yine bozulur heryer karı kız dolu mutlaka biri çeliyo aklını 😂
Soran+1 yılSağolun çok güzel moral verdiniz
- +1 yıl
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis zaten 🤐😒😞😞
+1 yılOlur kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılinşAllah teşekkürler
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez kesin aldatmıştır seni...
00 Yorumla
+1 yılSıkılınca kaçamak yapar o da olur
05 Yorumla
Soran+1 yılişte güzel tarafı hiç sıkılmıyoruz ki :)
- +1 yıl
Sıkılır bir gün sonra aldatır
Soran+1 yılsağol çok güzel moral verdiniz
- +1 yıl
Sizi sürece hazırlıyorum madam
Ben maksimum 1 ay sevgili kalabiliyorum misal - +1 yıl
+1 yılnasil bagladın kendine?
036 Yorumla
Soran+1 yılben doğal biriyim neysem öyle davrandım bide bir kadın olmama rağmen en çok süprizleri ben hazırlıyorum yeri geliyor bir anne şefkati yeri gelir şakalaşıp gülen bir arkadaş gibi ve önemlisi gerçek bir sevgi sunduğum için bağlandı kendisi de öyle diyo monoton bir ilişki değil asla buda önemli bir sebep
- +1 yıl
anladım guzell, düzenli olarak iliskiye giriyor muydunuz peki yani bu ihtiyacini karsiliyor muydun onun
Soran+1 yılyok be o kadarda değil evlenmeden olmaz diyenlerdenim
- +1 yıl
hahaha ciddi misin :D
Soran+1 yılevet gerçekten sevgi aşk öyle bir 5 dk zevkle kirletilmemeli evlenince olması daha iyi ve olması gereken de bu zaten.
- +1 yıl
kac yasindasin sen?
- +1 yıl
iliskiye girince kirlenmis mi oluyor ask?
Soran+1 yıl25 yaşındayim
Soran+1 yılo beyaz gelinliği giymeden olursa benim için öyle olmuş oluyor
- +1 yıl
sende bana katiliyorsun dimi niloys, bir süre sonra monotonlasiyor, iliskiye girince renk geliyor insan daha cok baglaniyot
Soran+1 yılhayır sıradan olmadı hiç her gün saatlerce konuşuyoruz sıkılmadan
- +1 yıl
birlikte kalmadiniz mi hic asya
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
birlikte kalsaniz iliskiye girersiniz zaten kacinilmaz
Soran+1 yılhayır yapmam öyle birşeyi
- +1 yıl
kendi kararın, saygiyla
Soran+1 yılbu yaşıma kadar yapmamışım bundan sonra hiç olmaz temizinden evlenmek istiyorum
- +1 yıl
yapmaya fırsatın mı olmadı, özellikle sen mi istemedinn taaaa 25 yasïna kadar
- +1 yıl
bakire olmayanlar sana göre pis mi yani?
Soran+1 yılyapmak istemedim çünki ben yanlız kendim için yaşamıyorum ailemin itibarı herşeyden Önce gelir
- +1 yıl
tesetturlu musun?
Soran+1 yılonu demedim ama ahlaksızlık benim için evlenmeyi bekleyebilir
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
kendi hemcinsinden olanlara bakire olmayanlara dolaylı yoldan pis diyorsun ama kendine temiz diyerek
Soran+1 yılçünki ben öyle birşeyi yapmadım
- +1 yıl
hmm anladım pekala.
- +1 yıl
niloya olmadi bu iste :D
Soran+1 yılgerçekten hiç monoton değil günde 5 6 saat aralıksız tlf konuşabiliyoruz çok renkli bir ilişkim var şükür
Soran+1 yılbu tek taraflı değil ki sürekli aynı şeyler bahsetmiyoruz mesela güzel süprizler aşkımıza renk katıyoruz
- +1 yıl
lan yeter bana bildirim gelip duruyor gidin özelden konusun :D
- +1 yıl
bu arada "süpriz" değil "sürpriz"
Soran+1 yılvideolu sürprizler mesela bir kaç kağıt al eline ona aşk sözleri yaz kamera karşısına geç altta güzel bir aşk müziği o yazılarla beraber bir video cek ben yapmıştım çok hoşuna gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok öyle bir dünya
04 Yorumla
Soran+1 yılne var peki :)
- +1 yıl
Büyük ihtimalle çapkın bir erkek filan değildir. Sana yalan atıyordur ve çok büyük sorunlar olmazsa aldatmaz. Bu adam seni. :)
Soran+1 yılhaklı olabilirsin çünki çoğu erkek vazgeçilmez olduğunu çok kız koştu peşimde diye över kendini
- +1 yıl
İŞte budur çözmüşsün zaten sen olayı :)
+1 yılSenden uzakta olursa yapar bişeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılyani o zaman her erkek aldatırmı diyosun?
- +1 yıl
Her erkek demiyorum eşin yurt dışında çalışıyor ve seni 3 aydır görmüyor seni , o zaman bir kadın olabilir 2 saatliğine
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışmış kudurmustan betedir
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes için aynı şeyi demek olur mu ki?
Cevap sahibi+1 yılAnlaes
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. İnandın sende😄
09 Yorumla
Soran+1 yılevet niye olamaz mı?
Soran+1 yılişte bir yerde emin olamıyorum
Soran+1 yılpeki ne yapmam doğru olur ikimizde seviyoruz
Soran+1 yılHmm anladım teşekkürler
Soran+1 yıldiyorum yaa bizim ilişkimiz başladığından beri bir yanlışını görmedim daha
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım