ama kro bir insan değil sadece delikanlı erkek tiplerinden, konuşması giyimi gayet düzgün yani.
saçma mı?
güzel mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gülüm kelimesi bence itici değil gülden güzel kokan çiçek yok bana göre neden yanlızca krolar mı diyor mesela şiirle örnek vereyim
Henüz vakit varkengülüm paris yanıp yıkılmadan
henüz vakit varken gülüm yüreğim dalındayken henüz
ben bir gece şu mayıs gecelerinden biri volter rıhtımında dayayıp seni duvara öpmeliyim ağzından sonra dönüp yüzümüzü notrdama
çiçeğini seyretmeliyiz onun birden bana sarılmalısın gülüm korkudan hayretten sevinçten ve de sessiz sessiz ağlamalısın
yıldızlar da çiselemeli incecikten bir yağmurla karışarak henüz vakit varken gülüm NAZIM HİKMET böyle bir üstad gülüm diyorsa gerisini sen düşün ;)
yıl olmuş 2017 halen gülüm diyen mi var belediyeyi arayın toplasınlar
Yıl olmuş 2017 hala profil fotoğrafına kendi fotoğrafını koymayanlara da bir el atsınlar dimi :)
ha sen uzun lafın kısası kahpelik yapıyosun yani sevdiğin kıza :D
Teyzem bak güzelim yaşın kaç bilmiyorum ama teyzem bana kahpe diyeceğine sen buralarda takılan herkese kendinede dahil kahpe demiş oluyorsun sendeki beyne hayran kaldım ayrıca kimse kimsenin kölesi değil huzurumuz kaçmasın maksat yoksa kime ne kimin nerde kafa dağıtacağı öyle dimi teyzem
Sen gizli saklı kullandığın için o şekil de tabir kullandım yanlış anlama kız arkadaşın bunu öğrenince daha çok üzülecek. Küfür için özür diliyorum sonradan anladım yanlış bir kelime kulladıgımı
Neden kroca olsun ki? Demek ki gül gibi güzelsin o da seni dikenlerinle sevmeye devam ediyor falan diye edebiyat yaptım nasıl olmuş,
Süpersin :D
Ahahah sağol😂
Cevap
7Cevap
Ölüm ülüm dediğin nedir ki gülüm🌹ben senin için yaşamayı güze almışım
Ne desin? Mahmut mu desin?
Hayır ama ne bilim.
dalgasına diyor olabilir ya
ciddi diyor
Gülüm daha iyi bAna yavrum diyor
gayet hoş, içinden geleni söylüyor işte
sen ne hissediyorsan o..