Arkadaşlar, çok çeşitli tuzaklar vardır kadın-erkek ilişkilerinde. bu tuzaklardan birisi de kadınların kafası dolambaçlı şeylere erkeklerden daha iyi çalıştığı için erkeğe her an tuzak soru sorabilme ihtimalidir. kadın genelde erkeğin en zayıf anını yakalar. bunun nedeni açık verme ihtimalinin yüksek olduğu zamanda daha kolay tongaya düşürmektir. kadın erkeği neden tongaya düşürmek ister. kadınların kafasında her zaman erkeğin bir gün onu mutlaka aldatacağı düşüncesi vardır. çünkü erkek egemenliği olan bir ortamda erkek istediği gibi hareket eder. kadın daha küçüklükten gözetim ve baskı altında tutulur. erkek istediğiyle serbestçe gezip tozduğu için kadın erkeği aldatmaya müsait bir varlık gibi düşünür. kadın çevresideki erkekleri genelde öyle görmüştür. o yüzden kadının düşünce mekanizması bu yönde ilerler.
Geçirilen süreç ne kadar tanıdığın ve asıl amaç Akıllı olduğunu düşünüp açığını bulmaya çalışıp aslında zamanı geldiğinde kullanmak mi yoksa akılda kalan sorulara kendi yöntemlerinde cevap bulmak mi Çok mutlusun güveniyorsun inanıyorsun ama bir anda kapıldığın o büyüden farkına varmadan açıklar vermekte diyebiliriz ya da kişinin kendince zeki davranıp asıl istediği cevapları alması Her zaman masum olunduğu soylenilemez kişinin birde şüpheci güvensiz aklınca kendi yöntemleri ile sonuç elde etmesi de var Kısacası kimin ne durumda hangi pisikoloji ve histe olduğu da önemli
Yok çok şükür sıkıntım yok ama gözlemleme ve insanlardan ders çıkarabilmek bana artı değerler katıyor yoksa bu gibi olayların karşılıklı diyaloglarda yaşanması bana tuhaf geliyor ALLAH HER şeyin hayırlısını gonlunuzce eylesin saygılarımla
Doğru şeyle sevgili olmak lazımdır. Yanlışla sevgili olunmaz. O bağımlılıktır. İnsanı uçuruma o bağımlılık götürür. Doğruyu bulmanızı diliyorum. Sizin için en iyisi o dur.
eski sevgilime dair şeyler sormuştu 😅 ama genelde zor durumlarda hangi tepkileri vereceğimi sorar 😂 işin kötü yanı ben bunların farkında olmuyom ama ona rağmen hoşuna gidecek cevaplar veriyom sanırım 😂😂😂
Bazı got kafalı arkadaşlar bunu sadece güvensizlik olarak algılıyor , bana göre insan sevgidini sevdigine olan endişe ve onu kaybetme korkusuyla böyle bir psikolojiye girer bir erkegin hoşuna gider bir bayanında düşünülmek.
En İyi Cevaplar