Neden erkekler bana gıcık olmaya başladı?

Meraba genelde erkeklerin güzel bulduğu bir kızımdır , ama durduk yere eskiden aval aval bakarken şimdi sinirli sinirli , bakıyorlar eskiden sürekli bakarken şimdi hiç bakmıyorlar , baktıkları zaman nefret le bakıyorlar, tipimle mı alakalı diycem tipim çok daha iyi şey ben biraz çıkma tekliflerini hiç düşünmeden red ediyorum , çünkü buluşsak param yok babam çok önce vefat etti , annemde köy de alışmış ayrım yapmıyorum Kürt kendisi abime para verir bana hiç vermez , tatil de falan çalışıyım derim onada izin vermez hal böyle olunca para da olmayınca erkek arkadaş falan edinmek istemiyorum , genelde hep kafelere falan gidiyolar ben utanıyorum , yapamıyorum , o yüzden hiç kimseyle çıkmak istemedim , bu konuyu şimdi size anlattım çünkü biraz acımasız red etmiş olabilirim, Sonra erkeklerin yüzüne bile bakamıyorum, kız arkadaşlarım herhangi bir çocuk la kesişiyo falan ben se korkma gibi bu duygu hissediyorum bakamıyorum, kaçasım geliyo bunları anlattım alakası var mı diye Neden tanımadığım erkekler bana gıcık gıcık bakmaya başladı ki?
Neden erkekler bana gıcık olmaya başladı?