Bazen biten ilişkiyi yeniden alevlendiren, ya da sonlanmasına karar vememizi sağlayan bu sohbet alanına katılıp, son bir umut, ilişkinizi kurtarmak için buna başvurup, evlilik terapistine gider misiniz?
İlişkinizi kurtarmak adına " Evlilik Terapistine" gider miydiniz?
Giderdim, çünkü sorunumuzu direkt olarak yüzümüze söyleyecektir bizim söyleyemediğimiz şeyleri açıklığa vurup bizde gerçekleri görmüş olucaz insanlar genelde birşeye takılı olur ve o durumdan hiç bahsetmez bu yüzden ilişkiye objektif olarak bakabilen terapistin bize söylediği şeyleri uyguladıktan sonra " aa biz ne saçma şeyler yüzünden anlaşamıyor muşuz" gibi söyleniriz. Yani evlilik terapisti genel olarak evliliklerin %80 i kurtarıyor. Bu yüzden para çok gider demeyin inanın huzur herşeyden önemli kıyın paraya kurtarın mutlu yuvanızı 👍🙂
Para tuzağı. Asla gitmezdim. Ne yani bu evlilik terapistleri evli çiftlerin yanında çırak olarak öğrenci gibi durup evliliği araştırıp mı geliyorlar. Hayır senin benim gibi kişiler. Eğer çiftler kendi aralarında konuşup durumu çözmeye çalışırsalar daha iyi olucağını düşünüyorum. Ayrıca kendilerini en iyi kendileri tanıyor yine. Gidip bir başkasından yardım almak biraz yanlış geliyor.
daha çok kendim çözüm arardım. Güzel yemek yapıp ardından konuşmaya açardım konuyu ve birbirimizi konuşarak anlaşmaya yönlendirirdim eğer zaten eşim de barışmak istese o da benim yaptığımı yapar ya da yardımcı olur barışmak için çaba gösterir ama istemezse zaten belli eder.
Kimi için ise yarar ama bende yaramaz.. bittiyse bitmiştir yok dediysem geri tükürdüğü mu yalamam değil terapist feriştahı gelse olmaz.. Iki kişinin düzenlendiğini 3. Kişi düzeltemez o mu yaşadı ne bilecek ne anlayacak..
Sevgilim beni sevdiği halde aldatmıştı bunu öğrenince bende gidip güzel bir kızla beraber oldum ve fotoğraf attım nasıl bir hismiş diye? Seviştiğim kızı buna alet ettiğim için duyguları incindi oda başka bir erkekle birlikte olup fotoğrafını çekmedi tabi intikam uğruna her şeyi elime yüzüme bulaştırdım. Siz siz olun intikam almayın
giderim.. hele ki ortada çocuk varsa bunu da denerim... ve kendimden vazgeçip o çocuklar için o yuvayı gittiği yere kadar ne olursa olsun götürmeye çalışırım... hiç bir çocugun ne annesizliğine ne babasızlığına asla izin veremem...
Evlilik terapistine gideceğim parayla eşime hediyeler alırım, birlikte tatile gideriz.. Böylece hem terapiste gitmekten çok daha etkili bir şekilde aramız düzelir, hem de terapistin göneşleneceği şezlongda biz güneşleniyor oluruz. :D
terapi cok güzel birşey ama açık olmak lazım karşılıklı yeniliklere. taraflardan birisi bende sorun yok sorun sende derse olmuyor.. artı terapi ücretleri de cok fazla seans 1 saat aldıkları ücret 300 liradan başlıyor..
kesinlikle gidilmeli büyük emeklerle kurulan evliligi sudan sebeplerle büyütülmüş kaprisler , inatlar ve davranış bozukluklara yem edilmemeli. çok yaralı oldugunu biliyorum ve iyi bir terapist seçilmeli
İlişki evlilikse evet faydası olabilir. Yeni bir program başlamış boşanmak üzere olan çiftleri barıştırmak gibi bişey. Pek izleyemedim ama en azından bu büyük soruna parmak basmış.
En İyi Cevaplar