Bu sözle ne demek istemiş olabilir sizce? Eski sevgilime wp durumundan sözler paylaşıyordum. Fakat bu sözü instagramda paylaşmış. Yani wp durumunda değil. Sizce ne demek istiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Başka fikri olan var mı? Sadece 1 kişi yorum yaptı :( Ne anlatmak istiyor sizce?
Erkekler, Ben sana çiçek bahçesi vadetmiyorum ama inan bütün yarınlarım sensin?
Ya mevzu bu da değil. Benden ayrılalı 7 ay oldu. Bir kız arkadaş yaptı kendine ondan ayrılmış. Baktım ortak arkadaşı sürekli wp durumlarımı takip ediyor o olduğunu anladım bakan benim eski sevgili. Neyse sürekli benim wp de online olduğum saatlerde beni takip ediyor. Durumları takip ediyor. Ben de özledim yazıp durum paylaştım kankası baktı. Şimdi bu sözü bana mı yazıyor o kıza mı? O kıza yazıyorsa beni niye takip ediyor? Yani bu sözü kime yazıyor kime yalan söylüyor:(
Erkekler Ne Diyor
Yalan külliyen
Ya mevzu bu da değil. Benden ayrılalı 7 ay oldu. Bir kız arkadaş yaptı kendine ondan ayrılmış. Baktım ortak arkadaşı sürekli wp durumlarımı takip ediyor o olduğunu anladım bakan benim eski sevgili. Neyse sürekli benim wp de online olduğum saatlerde beni takip ediyor. Durumları takip ediyor. Ben de özledim yazıp durum paylaştım kankası baktı. Şimdi bu sözü bana mı yazıyor o kıza mı? O kıza yazıyorsa beni niye takip ediyor? Yani bu sözü kime yazıyor kime yalan söylüyor:(
Sektr et gitsin gereği yok
Peki sen yalan olduğunu nasıl anladın?
Seni takip etsem bana mesaj atar mısın? Xperim yetmiyor. İsmim g ile başlıyor kabul et ve mesaj atar mısın?
Yarın 2 Xperia olunca yazarım
Peki burdan birkaç bir şey sorsam cevaplar mısın