Arkadaşlarla gittiğimiz kamp çadırında gece ormanda tuvaletimizi yaparken yakalandik?😞😞?

bunu bilin ki çok üzülerek yazıyorum bunu
Geçen hafta ben ve 2 erkek 2 kız olmak üzere çadır kampına gittik. En yakın kız arkadaşım ve diğer erkek arkadaslarimiz.
Sabah ve öğlen çadırların yanındaki denizde bol bol eğlendik , yüzduk , güldük , coştuk. Hava kararmaya basladi. Arada max 2 metre olan karşılıklı çadırlara geçtik. Erkekler iki kişi aynı çadırda en yakın kız arkadaşımla ben aynı çadırda kaliyoruz. Neyse yemeğimizi felan yedik akşam ateste. Sohbet muhabbet çay çikolata derken saat 23.00 geliyor. Benim yavaştan uykum geldi ve çadırlara çekildik. Biraz uyuduktan sonra gece 2 gibi çok sıkıştım kalktım ama dışarıda zifiri karanlık kimsecikler yok herkes uyuyor ormanın içinde bir başımıza. Ben çok sıkıştım dayanamıyorum. Uyandırdım kız arkadaşımi (bende karanlık korkusu var hemde zirvede😞) ağlamaya başladım tabi ben hani dusunsenize ya ormanın içinde zifiri karanlık altimiza yapmak uzeresiniz neyse erkekler benim ağlama sesimi duymuş olacak ki biri geldi yanıma ne oldu neden ağlıyorsun dedi. Söylemedim. E ısrar edince söyledim
Çok tuvaletimin geldiğini karanlıktan korktugumu o yüzden ağladığımi söyledim.
Tamam gel ben bekçi görevi görürüm dedi. Olmaz hayır dedim. Namuslu bir insanım ben annemden babamdan böyle görmedim. Kabul etmedim tabi ama o sırada çişimi tutmaktan gözümden yaş geliyor. Neyse yattı herkes ben gitmedim. Çadırın yanına yapayım dedim. erkeklerin çadırında birisinin telefonu açık kalmış hafif ışık vardı ben comeldim oraya çadırlarının yanina ve yaptım. Sonra hiç ummadığım bir anda arkami döndüm ve erkek olan arkadaşım şaşkın gözlerle bana bakıyor.😞😞😭😭. Çok utandım ama çok sıkışmıştım napabilordim ki? Böyle birşey başına gelen var mı? ya da benzeri
Yasasaniz ne yapar Diniz?
Arkadaşlarımla aram bozulmaz degilmi?
Arkadaşlarla gittiğimiz kamp çadırında gece ormanda tuvaletimizi yaparken yakalandik?😞😞?