Muğla Ortaca'da yaşıyorum ve Katrancı koyuna giderim her yıl. En sevdiğim koydur. Günübirlik yeri de kullandım kamp alanını da. Lanet olsun Türk insanına, kamp yerinde çer çöp pislik, o güzel muhteşem doğayı mahvetmişler.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bursa'dan çıkıp Didimde 2 gece ordan akyaka da 3 4 gece ordan da fethiyeye geçelim diyoruz bu kateancida 2 gece kamp atarım gözü ile bakıyorum daha önce gitmedigim. icin kararsız kaldım... Türk insanı çevresine doğaya saygısını yitireli yitirteli çok oldu. Cezalar yaptırımlar ağır olmadığı sürece önüne geçilmez.
Tam ihtiyaç giderilmesi zor olan bir bölge. Tamam kafeterya vb şeyler var ama ayak altı olmadığı için her istediğinizi rahat bulamazsınız. Yani hazırlıklı gelin. İki tarafta da küçük market var. Konseptine göre uygun ama normale göre pahalı. Suyu çarşaf gibi, yüzün istediğiniz yere. Ayrıca denizde duba var, zevkli oluyor. Personel güler yüzlü ve yardımcı. Gece sivrisinek eksik olmaz. Kamp bölgesinde insan profili vasat ve altı. Karavan ile gelecekseniz, rahat edersiniz.
İki aile çadır ile geleceğiz ufak çocuklar var deniz sığ diye tercih ettim açıkçasi. 2 gece kamp atıp tekrardan dönüş yolu olacak. Hazırlık konusind aarqc buzdolabı falan mevcut yiyecek içecek tedarikli geliriz. birde balık avı için uygun mu olta balıkçılığına
Balık yoğun insan popülasyonu sebebiyle yakın noktada değil ama biraz kıyıdan ilerleyerek uç yerlerde tutanları görmüştüm. Rastgele diyeyim şimdiden. Çadır deneyimim var ama ahım şahım bir şey beklemeyin.