Vietnam'da 23 yaşındaki Ly Chanel isimli hamile kadın, 23 yaşındaki kocası Chien Keo, saatlerce ortalıkta kaybolmaya başlayınca kocasından şüphelendi. Kadın yanına aldığı dört arkadaşı ile beraber kocasını takip etti. Kocasının bir motele girdiğini gören kadın motel odasına girince kocasını başka bir kadın ile ilişkiye girerken yakaladı.
Arkadaşlarıyla beraber çıplak fotoğraflarını çektiği kadının cinsel organına acı biber süren Chanel, acılar içerisinde debeleşen kadını darp etti. Bunu yapan kadının şöyle bir yüzüne bakacak olursak, bu şeyleri yaptığını bilmesek hayatta birine işkence edecek, bu tür bir kötülüğü yapacak biri olduğunu tahmin edemezdik çoğumuz. Aklıma Av Mevsimi filminde Cem Yılmaz'ın bir sözü geldi... Şöyle diyordu Cem Yılmaz: "Bana masum bir kadın göster hemen orada bileğimi keseyim." Bu sözün doğruluğu hakkında düşüncelerinizi de söyleyebilirsiniz?
Asıl soru şu: Böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız eşinizin sizi aldattığı karşı cinse neler yaparsınız?
"Kocası ile yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp intikam aldı!" Eşinizin sizi aldattığı karşı cinse ne yaparsınız?
Şimdi şöyle, eğer o kadın ben olsaydım, öyle bir durumla karşılaşsam dahi böyle birşey yapmazdım. Karşısında ki kadında değil suç, eşinde. Sonuçta adam kadına evli olduğunu söylememiş olabilir, iki kadınında birbirinden haberi olmamış olabilir. Düşünsenize, hiçbir şeyden habersiz sevdiğiniz kişiylesiniz ve odayı bir takım kadın basıyor, eşi olduğunu söylüyor kadınlardan biri. İki kadın da büyük bir yıkım yaşamıştır. Fakat adamın belli bir yerlerine acı biber sürmek gerek.
Acizlik.. Şimdi içi rahatladiysa aferin ona, tam bir beyinsızlık örneği. O adamın yerinde olsam ben de aldatirdim böyle bir insanı. Normal şartlarda adama şerefsiz derdim ama iyi katlanmis bu psikopata helal olsun ona
Kadın beni ilgilendirme, aynısını adama yapardım. Ben onun çocuğunu taşıyacağım o ise gidio başka kadınlarla olacak kimse kusura bakmasın orada sikini keserim
O erkeğe masum diyen en büyük aptaldır.. Ama az da olsa vicdan sahibi bir insan o kötülüğü kadına yapacağına o erkeğe yapar. Sonuçta diğer kadın olaylardan bir haber olabilir.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > "Kocası ile yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp intikam aldı!" Eşinizin sizi aldattığı karşı cinse ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar