Vietnam'da aldatılan kadın, kocasının birlikte olduğu kadının cinsel organına acı biber sürerek intikam aldı. Olay anının fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı. Siz sizi aldatan eşinize böyle bir ceza verirmisiniz?
Kocası i̇le yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp darp etti, siz aldatılsanız ne yaparsınız?
Mükemmel fikir. Mutlaka acı verecek bir yöntem bulurum ama bu aklıma gelmezdi. Sanırım çıplak bir şekilde kalabalık yerlerde sürükleyerek dolaştırır ve "bu o*ospu benim yatağımda terk ettiğim eşim *** **** ile ne yapıyordu" diye bağırırdım ve kızın telefon numarasını yoldan geçen erkeklere dağıtır ilan verirdim ve kıza bunları yaparken video kayıt yapardım canlı yayın yapardım. Ya da bunlarla tehdit edip kölem yapardım.
karım beni aldatsa ki ben bakkala gitmeye korkan kızlardan hoşlanırım onu et pazarına satarım para getirmez olunca işkence ile ölmesini beklerim ben öyle bir hataya düşersem kendimi elektriğe vermeessem adam değilim de öyle bir hata yapan zaten adam değildir...
Adama da yapaymış Ayartma falan demişsiniz ama aldatan burda 2. kadın değil adam. Sonuçta adamla evli ve ihanet eden adam. Adaletse herkese adalet
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu kariyi dograsinlar ruh hastasi aldattı diye bu yapılır mi öldürülmeli bu rahatsiz. beni sevgilim aldatsa en fazla öldürürüm aci biber ne yaa manyak kari
Kimin kimi baştan çıkardığını nereden biliyorsun yanlarında miydin :D. Ayrıca nereden biliyorsun kadın belki adamın evli olduğunu bilmiyordu ve. Dikkat etmesi gereken adam sonuçta evli olan adam o kadın olmasaydı başkası olurdu adam içinde var
@Balkanlı1995 bu benim düsüncegim istir, sen kendi hayatina bak. Özgürlük icin hersey en dogrusu birakip gitmek.. aldatildim onun icin herseyi bos veriyorum.., artik ben de ilgilenmiyorum kim ne yaparsa yapsin. eski sevgiliminde Allah belasini versin. Her canlı ölümü tadacaktır. Kıyamet günü ecirleriniz size eksiksiz olarak verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konursa o, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı zevkten başka birşey değildir.
@_MELATONİN_ yeminle söylüyor su an elim şeyimde şeyimi korumaya aldım. kızım korktum senden. daha öncede kızlar bacak arama tekme attı acısını iyi bilirim. ama diğer söyediğim daha büyük sıkıntı ondan nasıl kurtulacağız
@DΘGΔЅЅ belki uyku ilacı kattı belki tehditle zorladı. şimdi diyelim sen evlisin kadın çocuğunu kaçırdı kocana da onunla yatmazsa çocuğunu öldüreceğini söyledi. sen söyle bakalım kocan onunla yatsın mı yatmasın mı
@rajabbolt8 Bir insan namusu için ölse bile yeridir. Bir erkeğin de şerefini koruması lazım bence. İster kendisi ölse bile böyle şrfsizlk yapmamalı. Hem sizin dediğiniz bu olayda olmamıştır bile. Olağan üstü bir olay hele ki günümüzde.
@DΘGΔЅЅ yani çocuğum ölsün ama kocam bir kadınla yatmasın diyorsun öyle mi. ayırca bir erkek şerefinide haysiyetinide korumalı bunun içinde herşeyi yapmalı
@rajabbolt8 Kendi açınızı bırakın şimdi de normal düşünün o zaman. Hiç bir şey yok sadece bu olay var yok kaçırmaymış, zorbalıkmış, tehditmiş, şantajmış hiçbiri olmadan.
@DΘGΔЅЅ yanlış anlama lütfen amam olayın içinde ben olsam ve sende eşim olsan böyle bir olay bizim başımıza gelse sen benim çükümü kopartırdın değil mi kabul et
En İyi Cevaplar