sizce aşk sevgi mutluluk nedir?
aşık olup evlenen , severek evlenen ya da sevmeden evlenip mutlu olan olayan kimler
Ask sevgiden ziyade huzur insani mutlu eder kafanda soru isareti yoksa mutlusundur asik olabilirsin karsilikta bulmus olabilirsin ama kafanda soru isaretleri ve huzursuzluk. varsa istedigin kadar sev sevil mutlu olamassin ki zaten jenerasyonumuzda aci cekme sevdasi oldugundan kafada soru isareti birakan acitan uzene asik oluyoruz huzir vereni kardes gibi goruyoruz bu yuzden ask ve mutlulugu bir arada yasayamiyoruz o yuzden genelimiz 50 bin ask acisindan sonra anamizin buldugu guvenilir gozumuzun arkada kalmicagi biriyle asik olmadan evlenip mutlu olabiliyoruz uzun oldu ama. Kisaltamazdim
Aşk sokaktır.
Sevgi sokak insanlarıdır.
Mutluluk ise özgür olmaktır.
Evet bugün de evi terkettim.
Bence aşk huzur buldugun ruh eşin olduğun kişiyle mutlu olmaktır
Doğru kişiyi bulduktan sonra aşkta olur sevgide mutlulukta
Cevap
14Cevap
Bağlılık. Güzel yürek. Güzel bakışlar. Merhamet ve vicdan. İçten gelen güzellik
Aşk dediğiniz şey kadının edebine aşık ise şayet o evlilik cennette dahi devam eder.
Kaşına gözüne olan aşk bir cümleyle biter zaten
aşk ve sevgi mutluluğun olmayışı yani mutsuzluk ve acı demektir :D mutluluk ne diye sorarsan nasıl birşey yeniyor mu o :D
Aşk sevginin bir tık ötesi mutluluk ise bunları yaşadiğinda hissettiğin duygudur. tabi mutluluğun çeşitleridr vardır.
Evlenmedim bilmiyorum ama bildiğim bişey var evlilikten sonra geriye kalan tek şey karşılıklı sevgi ve saygı yani aşk sonsuz değil
sevipte kavusamanyalara gelsin
görücü usulü evlendim çok mutlu yom
ben gormedim arkadass
oldum. bir kere digerleri hem aldanislarim oldu zaman belirli bir sure gectik den sonra o bikere asik oldugum zannettiyim kisiyede gercek anlamda da asik olmadim ask deilde hoslandogim cok. oluyo
sevmeden evlenip asik olma gibi niyetin mi var ks nin gulu
Anlatılmaz yaşanır :D
evliyim ve hamd olsun çok mutluyum
ayakkabı koleksiyonum
Anlarsan bana da anlatır mısın?😕
Mantik evliligi dir
Vatandır
Mukaddes Vatan olmadıkça ne aşk ölür ne dinini yaşarsın ne ailen kalır.
kimse :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar