Çoğu kişinin karşı cinste ilk aradığı şey güzel/yakışıklı olması. Ve yine bir çok; metalaştırılmış, dış güzellik üzerine kurulu çıkar ilişkileri var. Herkes sevdiği tarafından beğenilmek ister, ama her haliyle. Gönül güzeli sevmez; sevdiğini güzel bulur zaten. Kimse de dış görünüşü için ilgi görmek istemez diye tahmin ediyorum. Çirkin olduğun için şanslısın. Birisi sana ilgi gösterirse, başka bir nedeni olduğunu biliyorsun.. C. Bukowski "Ben zaten çirkinim" demezseniz iyi olur. Birisi tarafından ilgi gördüğünüzde, bunun sebebinin dış görünüşünüz olup olmadığını nasıl anlarsınız?
Birinin size karşı olan ilgisinin, dış görünüş kaynaklı olup olmadığını nasıl anlarsınız?
Bunu anlayamazsın erkekler harika rol yapıyor ama kendin öğrenebilirsin içerseniz bir gün az iç ama sarhoş taklidi yap o sırada pek çok şey açığa çıkıyor sırf bu testi yapmak için eski sevgililerimle içtim hiç birisi geçemedi zaten 🙄🙄🙄Bu sadece öneri sakın gerçekten sarhoş falan olucaksan hiç girişme 😂😂
Sana sarf ettiği sözlerden Sana bakarkenki gözlerinden Yüreğine dokunuşundan... Anlarsın zaten. Ama illa teknik bir şey soruyorsan en berbat en rezil kendini en kötü hissettiğin anlarında seni görüp acı tatlı her şeyine katlanıyorsa emin ol yüreğinin güzelliğini sevmiştir.
Charles BUKOWSKİ doğru ve güzel bir söylemiş ama görsellik de çok önemli deniz. eğer çirkinsen bence kızlara ya da erkeklere karşı hiç şansımız olmaz. çirkin olmak bence şans değil şansızlıktır. BUKOWSKİ o sözünde demek istiyor ki karşı cins sana yakışıklı ya da güzel olmadığın halde sana ilgi duyuyorsa bunun nedeni görselliğin olamaz. ya samimiyetindir ya zekandır ya dürüstlüğündür ya espritüelliğindir. bir başka nedendir diyor. genel olarak ahlakın ya da kişilik ve karakterin de diyebiliriz.
Şimdi inanmayacaksınız ama sevdiğim kişilerin dış görünüşüm yüzümden beni sevmemesi için yakışıklı olmaya çalışmıyorum ancak gereğinden fazla temiz ve bakımlıyım bir gün karakterimi seven biri olduğunda gerçek dış görünüşümü göstericem. Şunu da unutmayın dış görünüş çekicilik rolünü oynar karakter ise aşık etme rolü ilk görüşte aşk diye bir şey yoktur, o hoşlantıdır
Bana zararın olmadığın sürece herkes istediği gibi olsun birşey diyemem zaten 😄 sadece bana bir ara değişik demiştin orada gıcık oldum sana, onun dışında seviyorum seni insan olarak gayet ölçülü ve kibarsın
Ben zaten çirkinim ama bu dogru, ayrıca dışa aldanan içle yanar bu kadar basit!!! yani bir insan sizi ewela tipiyle dışıyla cebebilir ama içini görmeye başladıgınızdada itebilir
Çirkinim param yok eee beni seviyorsa ben olduğum için seviyordur. Başka bir şey için değildir... .. Güzellik bir b*k değil, uçar. Çirkin olduğun için şanslısın. Birisi sana ilgi gösterirse başka bir nedeni olduğunu biliyorsun.. C. Bukowski.
Direkt cinsellikten giriyorsa ya da o tarz konuları açmaya çalışıyorsa amacı bellidir diye düşünüyorum demekki dış görünüşle alakalı diyorum, düşüncelerimin ve karakterimin onun için önemi yok
En İyi Cevaplar