mele tip özgüvenin yanında zeka ve sempatik tavırlarda çok önemli. karşı cinse notre dame'ın kamburu gibi gözükme. zekanı kullan ve seni reddetmeye ve gibi düşündüün birine yürü.
önce göz teması kur.
seni tanımasına sormasına izin ver
kız arkadaşlarına desin şu çocuk bana bakıyor kızlar ona der iyi veya kötü bu zamanı tanı.
sonra oda sana bir gülümseme hafif bir tebessümle karşılık verir. ondan sonra harekete geç.016 Yorumla- +1 yıl
O dediğin şeyler tipi iyi olan erkekler için geçerli.
- +1 yıl
Yakışıklı olmasaydın hiçbir kızın eline bile dokunamazdın. Ayrıca bir işaret bekledim diyorsun. Bana hiçbir kız şimdiye kadar herhangi bir işaret göstermedi.
- +1 yıl
Erkekte aranılan tek özellik yakışıklılıktır.
- +1 yıl
Hayır 1 senede en fazla 1 tane. Ama 2 senedir hiçbir hoşlandığım kıza teklif etmedim. Hepsini hep başkasına ayarlamaya çalıştım.
- +1 yıl
Arkadaşlarla sürekli gidiyoruz öyle yerlere zaten.3 yıldır da aralıksız spor yapıyorum zaten.
- +1 yıl
Ama tip olmayınca olmuyor işte.
- +1 yıl
Benimle hiçbir kız evlenmez.
- +1 yıl
Denedim de kimse yardımcı olamıyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılHacı abi, bence kendini sevmek önemli. Yani misâl sen bana desen tipsizsin diye, ben takacak mıyım seni? Hayır.
Benim boyum 1.65, ama uzunum. Size göre kısayım da, bana ne? Ben kendime uzunum diyorum, yakışıklıyım. Bu benim kendimi sevişim...
Diğerleri ne düşünüyorsa, kendi pis düşünceleri. :)03 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen yakışıklıyım dedikçe kızların tipsizsin dediğini düşün. Ve teklif ettiğin her kızın tipsizsin diyip reddettiğini düşün.
- +1 yıl
Tipe bakanı ben istemem ki zaten.
Aldatır o daha iyisini bulunca, hani o kişiye göre dışı daha iyi olan vardır hep...
Gider başkasına da.
Sevmek önemli, seni sen olduğun için sevecek birisi...
Sen diyorsun ki, karakterimde kötü benim. Hep eziyorsun kendini, böyle olmaz ki tabii. - +1 yıl
İşte sevene kadar da tip önemli. Tip olmadan sevmiyorlar kendimden biliyorum.
+1 yılNe alakası var benim bir tanıdığım var 27 yaşında adam bana göre yakışıklı değil ama kendine çok bakıyo ve kendini gelistirmis biri ve özgüveni böylelikle tavan yani yakışıklı adama değil kendini gelistirmis bakımlı adama bakarim ben...
Çok yakışıklı ama mal olsa noulucak kırk kere gelse yine göz ucuyla bakmam ilgimi çekmez çünkü19 Yorumla- +1 yıl
Tamam. Ben ilgini çeker miyim?
- +1 yıl
tipsiz biri değilsin ki sen
- +1 yıl
Penis boyuyla ilgili soru soran erkekte benim ilgimi çekmez oda ayrı bisry
- +1 yıl
İlgini çekmem de mi? Sonuç olarak senin de ilgini çekmiyorum diğer 9 kızın da ilgisini çekmiyorum. Diğer kızların da ilgisini çekmiyorum. Ama işte senin bakmadığın yakışıklı ama mal olana bakan kız illa ki oluyor.
- +1 yıl
O öteki kızların sorunu beni ilgilendirmez
- +1 yıl
İşte sonuçta tip olarak iyi olan her zaman önde.
- +1 yıl
Bence degil
- +1 yıl
Sence öyle değil ama diğer kızlara göre öyle işte.
- +1 yıl
Bişey diyemem diğer kızlar hakkinda
Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. o 9 kişinin begenecegi biri değilsin. bu kadar basit
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece o 9 kişi değil hiçbir kızın beğeneceği biri değilim. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılolay tiple alakalı değil, 2 ünv bitirdim (hava atmak için söylemiyorum) gözlemlerime göre arabası olan erkeğin yalnız kalma ihtimali çok düşük. Herşey PARA. Sosyalleşebilmen için zaman + para gerekli ki arkadaş ortamına sahip olabilesin, yeni kişilerle tanışma yeni yerler keşfetme (cafe bar vs). Bir erkek ne kadar popülerse, kadınlar o erkeği o kadar çok istiyor. Bak ben erberk ajansta modellik yaptım ona rağmen reddedildim yani demek istediğim yakışıklılığım bir nevi tescillenmiş olmasına rağmen 3 kez reddedildim çünkü asosyalim. Bu arada tipsiz değilsin bro. Kızlarıda erişilmesi zor birşeymiş gibi görme.
02 Yorumla- +1 yıl
Erişilmesi zor olarak görmüyorum imkansız olduklarını biliyorum. Ayrıca Atılım Üniversite'sinde 4 sene boyunca her yıl geziler düzenledim ne kadar klüb varsa üye oldum. Şuanda Antalya'da otelim var (yalçın otel) Ankara'da çeviri bürom var (nero tercüme) arkadaş çevrem aşırı geniş. Ve 9 kere reddedildim 5 tanesi de yüzüme karşı tipsiz olduğun için istemiyorum dedi. Şimdi özgüven benim ne işime yarayacak? Para da var ama olmuyor işte demek ki herşey tip yani. Sen 3 kere reddedilirsin 4. de kabul edilirsin. Benim öyle bir imkanım yok.
Valla tipsiz insanın özgüveni olması zor. Tipsizlik derecesine bağlı. Başkaları tarafından kabul görürsün o ayrı ama kendini olduğun gibi kabul edemiyorsan sıkıntı.
Bilgili olmaya çalış, çok oku- çok gez. Biri senin tipine laf ettiği zaman sen onları zekanla alt et. Bu şekilde göreceksin dış görünüş o kadar da şey değil.
O kadar güzel kız dolanıyor ortalıkta.. Makyajlarını silsinler bakalım ne silahları kalıyor geriye. ;)10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizdede aynı bizde çirkin olunca bir erkek tarafından sevilmiyoruz e ben güzel olsaydım özgüvenim olmazmıydı sevilmezmiydim insanlar istedigi kadar dıs görünüş önemli değil desin insana göre tavır bile değiştiriyorlar
40 Yorumla
+1 yılÇok ise yarar. Bizim sınıfta burnu kocaman ve yamuk, tipsiz bir çocuk vardı. Ama özgüveni görsen Çağatay Ulusoy sanırsın o derece. Çocuk her sene bir kızla çıkıyordu, ve hani çirkin de değillerdi.
Bu kadar ümitsiz olma.05 Yorumla- +1 yıl
Ümitsiz değilim ki. Ben sadece gerçekçiyim ve bana hiçbir kız bakmaz diyorum.
- +1 yıl
Bence kendini kandırıyorsun. Gerçekçilikle alakası yok.
- +1 yıl
5 yıldır kimse bakmaz diyorum. Kendimi kandırsaydım birileri bakardı de mi? Bakmadığına göre haklıyım.
- +1 yıl
Bu kadar özgüvensiz olursan tabi kimse bakmaz. Ayrıca birinin sana bakmasına ihtiyacın yok.
- +1 yıl
Özgüvensiz değilim.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Üyelerinin her birinin kendi başarıları ve ayrıca grubun toplam başarısı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerekir" yani lütfen kızlara teklif edip kendilerini bir şey zannettirmeyin lütfen 21. yüzyılda teklif etmek diye bir şey olabilir mi 22. yüzyılda aşık olmicaz (ciddi olamadığım için özür dilerim)
00 YorumlaÖzgüvenle tipin ne alakası var diye bir sor kendine işinde başarılı evinde iyi bir ebeveyn ya da iyi bir arkadaş vs diye uzayan listenin tepe zinciri özgüvendir
01 Yorumla- +1 yıl
Bir işte iyi olman seni özgüvenli yapmaz. Özgüven kendinle ilgili yalan söylemektir.
Bencede çok haklısın mesela kimi kızların özgüveni düşük oluyor kimilerinde yüksek oluyor bence bunda çevrenin çok büyük etkisi var sonuçta her zaman iltifat alıp teklifler almış birinin özgüvenin düşük olması çok abes ama bizim gibi sevilmeyenlerin tabi özgüveni düşüktür ayrıca sen gayet yakışıklısın:)))
08 Yorumla- +1 yıl
Neden bana yakışıklı dedin? Beni çıldırtmayın arkadaşım.
- +1 yıl
Sen de özgüven problemi var ayrıca hem sen demişsinki ben çirkin kıza teklif etmem sen üzülüyosun evet anladım ama o beğenmediğin bir kızlarında bir kalbi var illa her şeyi güzellikle sınırlandırma eğer zaten o kızları gerçekten sevseydin tipine bakmazdın tabi dış güzellik önemsiz demiyorum ama sadece dış güzelliğe bakmak çok saçma değil mi
- +1 yıl
İlk olarak benim beğenmediğim kız diye bişey yok. Hepsinin beni reddedeceğini söylüyorum zaten. Kalbi var evet yok demiyorum ama yakışıklı erkekleri seven bir kalpleri var. Ben de reddedilicem zaten niye en güzeline teklif etmiyorum ki? diyorum.
- +1 yıl
Anlatamıyorum ki. Aşık olmuyor sevmiyor çünkü tipsizim. Anladın mı?
- +1 yıl
Aşık olana kadar bakar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine tipsiz diyene bak, hey Allahım daha neler duyacam :D
O kızların seni reddetmesi sana karşı birşey hissetmediklerindendir birde taktiksel davranmıyorsundur :D Yoksa tip 10 numara yani :)15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen soruyu kendine tersden sorman lazım :) özgüven olmasa tip neye yarar :)
- +1 yıl
Özgüvenliyim bişey değişti mi?
Cevap sahibi+1 yılÖyle olsaydı bu soruyu sormazdın :)
- +1 yıl
Özgüven diye bişeyin olmadığını söylüyorum zaten. Siz sadece kendini övene aa bak özgüvenli diyorsunuz.
- +1 yıl
Ama tip olmayınca kendini övmek de bir işe yaramıyor sonuç olarak ben kendimi aynada nasıl görüyorsam dışardaki insan da öyle görüyor yani. Görünüş değişmiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. forumda senin için yardım kampanyası başlatacam.
"BEDRİ YE SAHİP ÇIKALIM."01 Yorumla- +1 yıl
Bedri'nin söylediklerini ciddiye alın yeterli :)
Tabi tip yoksa özgüven de işe yaramaz ama tip yoksa. Sende var 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Fotoğrafa göre yorum yapmayın dişlerim ayrık kaşlarım iğrenç Yandan bakınca afrika dere kurbağasına benziyorum falan.
- +1 yıl
bir işe yarayacağını düşünmediğimden. Yani dişleri düzeltir de tipe faydası olur mu bilemem. bir de 2-3 sene takacaksın diyorlar sıkıntı yani takamam ben o kadar.
- +1 yıl
Foto iyi gösteriyorda kötü diyorsan doğrudur. Yanıltıcı demekki foto. Kızlar da erkeklerde tipe çok önem veriyor. Kızlar direk red ediyor erkekler de sadece cinsellik düşünüyor kız çirkinse. Şimdiye kadar çirkin hiçbir kızı istemedim. Allahı var gerçekten çok temiz kalpli iyi kızlar da vardı , teklif etmedim.
- +1 yıl
Adamsın işte dürüstlük budur ya. Helal olsun.
+1 yılSen de tip oldugu halde 9 kere reddedildiysen biz napalım?😀
05 Yorumla- +1 yıl
Bende tip var demedim ki hiçbir zaman.
- +1 yıl
Profilden baktm var tip
- +1 yıl
@Heraugles hadi ya bir dahakine tip yok diyim o zaman☺
- +1 yıl
Kanka ben sadece soruya cevap verin istiyorum. Boşver tipi falan. Çünkü ben bana söylenmiş şeyleri 2ye ayırırım.
Kendimi iyi hissedeyim diye söylenmiş yalanlar
Kendimi kötü hissedeyim diye söylenmiş doğrular.
+1 yılkardeşim kesinlikle haklısın fakat güzel giyinerek durumu iyiye götürebilirsin biraz
10 Yorumla
+1 yılAllahın tipsizi Evlat olsan sevilmessin sen... kankamsın yine de ama git bir yüz nakli yaptır Sna kıçımı bağışlayabililrm lanet pislik
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzeli Güzel Yapan edeptir. Edep ise güzeli sevmeye sebeptir.
Genel gecerligi olan güzel bir cümle.20 Yorumla
+1 yılkardeş senin psikolojin bozulmuş allh yardımcn olsun kendini değiştirmen lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. cebine paran olsun bak o zaman nasl pesinde olurlar
06 Yorumla- +1 yıl
Param var zaten o konuda sıkıntı yok. Ama zengin olduğumu öğrenecek kadar tanımak istemiyorlar tipsiz olduğum için.
- +1 yıl
Yok öyle bişey kardeşim ya.
- +1 yıl
Para için gelen haysiyetsizi napacaksınız ki
- +1 yıl
@rabiaerkal Para için de gelmiyorlar ki. Tip olmayınca para olsa ne yazar?
- +1 yıl
Gelmezseler ne yazar ki
+1 yılAynen herkes dışa bakıyor okul hocaları bile
14 Yorumla- +1 yıl
Gözlerin ela renkli mi
- +1 yıl
Yeşil
- +1 yıl
Peki sen nasıl kızlara teklif ediyorsun ki Adriana Lima tarzı mı merak ettim? İnstaları felan var mı?
- +1 yıl
Var instagramları hepsinin. Ama ben kullanmadığım için takip etmiyorum. Ayrıca engelliyim hepsinde. Ve evet hepsi birbirinden güzel ve birbirinden ahlaklı kişilerdi.
+1 yılçirkin olduktan sonra özgüvenin önemi yok haklısın
32 Yorumla- +1 yıl
İşte bu kadar ya. Helal olsun.
- +1 yıl
hepsi boş konuşuyor amaçları sadece teselli etmek
+1 yılTüm zenginler iş adamları çirkin değiller ve o noktaya özgüvensiz gelemezler şildi anladın mı ne işe yaradığnı. bir yerlere gelebilmek ve başarı için özgüven şart
016 Yorumla- +1 yıl
"Tüm zenginler iş adamları çirkin değiller " ? Ben tüm zengin iş adamları çirkin mi dedim? Özgüvensiz de gelebilirler ne alakası var özgüvenle ben oteli özgüvenim olduğu için mi aldım yoksa param olduğu için mi?
- +1 yıl
Satın almakla ne alakası var benim kastetiğim özgüvensiz başarı olmaz. otel alman bir başarı değil. tüm iş adamları yakışıklı değiller diycektim bana kafayı çirkinlikle bozdurduğun için öyle yazmışım. özgüvensiz o noktaya falanda gelinemez o noktaya girişimcilikle gelinir özgüveni olmayan insan girişimcilik falan yapamaz. sadece tipe değil zekayada güvenmek gerekli. özgüven şart.
- +1 yıl
Ben de girişimciyim. Senin dediğin yatırımcılık. Girişimcilikle yatırımcılığı birbirine karıştırma.
- +1 yıl
Hatta bak Tübitak'a gel Ankaradaysan eğer girişimcilik yarışmaları var gösteriyim sana girişimcilikle yatırımcılık arasındaki farkı. Ayrıca ben iş konusunda kendime güvenirim konumuz o değil. Konumuz bir kız özgüveni dahi olsa çirkin bir erkeğe bakar mı bakmaz mı? bunu konuşuyoruz.
- +1 yıl
Özgüvenin sadece iş alanıda Mı. özgüvenin Avantajını Anlamamış Olmana Şaşırdım Özgüven Her Konuda Avantajdır.
- +1 yıl
Özgüven avantaj değil kendinle ilgili yalan söylemek ve bu yalana kendin de inanmaktır.
- +1 yıl
Bakar bence ben işi bilen özgüvenli yakışıklı olmasada yanıma yakışan birine bakardım. tensel uyum diye bir şey var. ayrıca ben tipsizliği kabul etmiyorum. mesele giyim spor ve saç şekli bence bu şekilde evrim gecirençok
- +1 yıl
Hiç yalandan özguven görmemiştim bir aradaa. özguven güzel yanlarını bulup çirkin yanlarını kabullenmektir. bir alandad hep iyi ve güzel yanlarını ortaya çıkarırsan özgüvenmi gözkrsn
- +1 yıl
Benim saçlarım kısa düz. Kıyafetim otele ve Tübitak'a gittiğim günlerde takım elbise.3 yıldır da aralıksız spor yapıyorum. Vücudumda gram yağ yok. Eeeee tip olmayınca olmuyor işte bunu niye kabul etmiyorsunuz? Hani ben kabul edildim de benim mi haberim yok acaba?
- +1 yıl
Herkese takım elbise yakışmaz. spor şeyleri denedin mi? saçları sıfıra vurmakta çok karizmatik durur önleri fönle kaldırmakta yüzüne yakışan şeyi bulamamış olablrsn. şahsi fiikrim kısa düz saçı oğlan çocuğu gibi buluyorum.
- +1 yıl
Uzun sakal da deneyeblrsin. uzun saçta bunlar tipi değiştiren şeyler. ayrıca spor sadece vücutta yağ yakma açısından değil. kas ve baklava açısından özgüven getitriri.
- +1 yıl
Saçları sıfıra vurdum bir kere çok dalga geçtiler ben de bir daha vurmadım. Yani sıkıntı şu işte. Bana hiçbir saç stili yakışmıyor hiçbir kıyafet de yakışmıyor. Beni alsın en ünlü stilist istediğini giydirsin saçları istediği gibi yapsın gene bir boka benzemem ben.
- +1 yıl
Sarışın ol lens tak. denemeye Açık ve O kadar bir Boka Benzemicak Olduğnu Düşünmüyorum. kendine yakışacak Şeyi Aramaya Devam Et. saçlarını Uzatıp Kıvırcık Kullanablrsin.
- +1 yıl
Ben oyun hamuru muyum?
- +1 yıl
Dış görünüşünden memnun olman için Söyledim sen Bilirsin. ama Sen Kendini Beğenmedan Kimse Beğenmez. neyse Gene Uzatmalı Kavgalara Girdik Susuyorum.
sen tipsizsen biz gidelim media3.giphy.com/.../giphy.gif
02 Yorumla- +1 yıl
Eksi verdim.
Orangutana benzeyenlerin bile sevgilisi olduğu dünyada sizin mi alıcınız yok 😄😄 tipe gerçekten bakmıyorlar geçin bu işleri
03 Yorumla- +1 yıl
Bırak Allah aşkına ya ben niye hiç görmüyorum bu dediklerinizi?
- +1 yıl
Ben hiç görmedim valla. Kimin yanında kız arkadaşı varsa hepsi benden daha yakışıklı.
Her şey dış görünüş değil en azından bana göre (laf için söylemiyorum gerçekten pek önemsemem)
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi tabi tabi tabi.
(Laf bana çaktırmayın)
15 Yorumla- +1 yıl
Hangi laf sana?
- +1 yıl
Hayır seni tanımıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sen tipsiz degilsin. Kac defa solicem. Hangi sehirdesin.
06 Yorumla- +1 yıl
Antalya
- +1 yıl
Çirkin değilim sadece işi bilmiyorum öyle mi?
- +1 yıl
Tamam işi bilmiyorum da gözümün önünde dolmuşta okuldan çocuğun tekine kızın teki teklif etti bir daha göremem diye. Yani bu çocuk şimdi özgüvenli mi? o yüzden mi teklif etti veya işi mi biliyor? Hayır sadece tipi çok iyiydi.
Ağzını kıriyim bedri tipsiz değilsin deyince daha çok kızıyorsun.
025 Yorumla- +1 yıl
Ben sana yürüdüm ama karşılık vermedin. Tipsizim demek ki.
- +1 yıl
Benim düşündüğüm şeyi destekliyor sana yürümem ve bana karşılık vermemen. Nasıl ne alaka? Ben sana yürüdüm sen de tipsizim diye bana karşılık vermedin.
- +1 yıl
@KSK_1912 Tipsizim diyince de özgüvensizsin diyorlar aga. Gerçeği görüyorum söylüyorum hepsi bu :D
- +1 yıl
@KSK_1912 Bence siz çok iyi anlaşırsınız baksanıza aranızda bir elektriklenme oldu bile.
- +1 yıl
@KSK_1912 La bana bakmadı sana bakar bence yakışıklı kaslı adamsın.
- +1 yıl
@KSK_1912 3 senedir yapıyorum zaten ama yakışıklı değilim bana bakmaz.
- +1 yıl
@KSK_1912 Öyle bişey olsaydı bu binnur var ya binnur bana karşılık verirdi. Ama eminim ki cidden diyorum ki sana karşılık verir bence bir konuşun anlaşın.
- +1 yıl
@KSK_1912 Evet haklısın potansiyelin bir hayli yüksek o potansiyeli kullan bence. Ayrıca bence bu fotoğraf olmamış. Yanıltıcı yani bakan çirkin değilsin diyor. Ya ben iyi hissedeyim diye yalan söylüyorlar ya da fotoğraf yanıltıcı. Ayrıca Binnur bana bakmaz o yakışıklı erkeklerden hoşlanıyor.
- +1 yıl
@gitgide Kafayı değiştirmeye gerek yok ki gerçek olan bişeyi söylüyorum niye kabul etmiyorsunuz?
- +1 yıl
@gitgide Eğer kendilerine saygım olmasaydı hepsinin fotoğrafını tek tek atardım buraya 9unun da. Ama saygım olduğu için atmıyorum. Kızın teki 2010 İzmir miss swim suit yarışması birincisi.
- +1 yıl
@gitgide Yakışıklı olmayanı reddediyor zaten. Olmayacak işlerin peşinde koşuyorsun diyorsun da hangisi olacaktı da peşinden koşmadım? Hiçbirinin benden hoşlanma ihtimali yok zaten. Ben arkadaşımın gazıyla gittim açıldım.
- +1 yıl
@gitgide Benimle hiçbir kız evlenmek istemez. Tipsizim çünkü. Mahallede değil dünyada yok bana göre kız çünkü hiçbir kız benim gibi bir tipsizle birlikte olmak istemez.
- +1 yıl
Lan oğlum manyak mısın.. senin dünyan çok dar... azcık git insanların içine karış.. gör neler var.. bak elin ayağın sağlam milletin kolu yok bacağı yok bir eş uyduruyorlar kendilerine.. geçen zamana yazık ediyorsun ya da artık bizi mi yiyorsun ne yapıyorsun dalga mı geçiyorsun anlamadım ben ya :D
- +1 yıl
@gitgide İnsanların içindeyim ve hiç görmedim cidden. Öznur vardı bizim üniversitede hiçbir erkek teklif etmiyordu kıza kız çirkin niye etsinler ki? Ama çok iyi biriydi. Ama Gülfem öyle mi? 2 günde 1 teklif alıyordu. Kız güzel çünkü. Yani demem o ki alem şekilci olmuş dostummm
- +1 yıl
Son olarak şunu sormam lazım.. madem öyle nasıl oldu da resmini yükledin buraya? Özgüveni olmayan tipsiz insan bırak resim çekmeyi aynaya bile bakamaz.. böyle insanlar tanıdım aynadan nasıl kaçacaklarını bilmiyorlardı.. bence sen kendini kandırıyorsun eline geçen ne onu da anlayamadım..
- +1 yıl
@gitgide Çünkü bu sitede Nasılım sorusu sormadan başka soru soramıyorsun şekerim hatırlatmama gerek var mı? Ben de sordum nasılım diye koydum profili de. Ayrıca özgüven diye bişeyin olmadığını düşünüyorum niye koymıyım ki? İnsanlar bakıp bakıp miğdeleri bulansın diye koydum. Ayrıca bana iltifat edenlerin alayı ben kırılmıyım diye iltifat ediyor. Yani nezaket gösteriyorlar kendi kafalarınca. Kendine yakışıklı diyen özgüvenli oluyor kendine çirkin diyen özgüvensiz oluyor bu kadar dar yani. Ben özgüven diye bişey yok diyorum.
- +1 yıl
@gitgide Kızlarsoruyor'a üye ol ve bir soru sormaya çalış bakalım.
Sağlam kamışın varsa tip teferrüattır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle ama knk
10 Yorumla
+1 yılhiç öyle deme
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyorum var mı problem?
- +1 yıl
sakin 😂
+1 yılSeni reddeden kızlar güzel miydi.
130 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi ben çirkin kıza teklif etmem.
- +1 yıl
10 üzerinden kaçtı güzellikleri
- +1 yıl
10 üzerinden 8-9 falan.10 üzerinden 10 vereceğim kişiler de victoria's secret mankenleri ona göre düşün işte.
- +1 yıl
Oooo o zaman kabul etmemeleri normal.
- +1 yıl
Sen 10 uzerinden 5 zorlarsak 6 sın.
- +1 yıl
10 üzerinden kendime 1 veriyorum o da "İsmini yazana 3 puan verdim " diyen hoca mantığıyla yoksa o da yok yani.
- +1 yıl
Ama benim savunduğum düşünceye göre. Sen de beni ben olarak görüyorsun başkası da beni ben olarak görüyor. Yani bu tipi o 9 kız kabul etmediyse hiçkimse kabul etmez diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Yok o kadar haksızlık etme kendine. 10 uzerinde 5 lik 6 lik kizlara bir teklif et bakalim nolacak.
- +1 yıl
Gene reddedilirim ne olacak denemeye ne gerek var.
- +1 yıl
Iyide 9 kız da 8 lik 9 luk güzellikteyse biscolata erkegi isterler.
- +1 yıl
Bence senin gözün baya yukseklerde. O kadar guzel kizlar icin ya o kadar yakisikli olacan ya da cok zengin.
- +1 yıl
Her kız biskolata erkeği istiyor. Baksana ben çirkinim ama güzel kız istiyorum. Kızlar da çirkin de olsalar yakışıklı erkek istiyor.
- +1 yıl
Anlamadın ki kızlar zengin erkek değil yakışıklı erkek istiyorlar. Ben çok aşırı zengin değilim ama otelim var daha 24 yaşındayım. Paraya falan da bakmıyorlar yani
- +1 yıl
Ya tabiki her kız biscolata erkegi ister. Ama herkes haddini bilecek bence. Mesela ben 10 uzerinden 6 sam gidip de biscolata erkegi pesine dusmem. Delimiyim birde onun aldatmasi, ozguven eksikligi sorunlari ile ugrasiyim.
- +1 yıl
Zenginden kastim Ali Agaoglu.
- +1 yıl
Biscolata erkeklerinin özgüven problemi mi varmış?
- +1 yıl
Ben oyle bir sey mi dedim. Biscolata erkeginin özgüven problemi olması mumkun mu
- +1 yıl
Ben kendim icin dedim bir Biscolata erkegi ile olsam ben basta ozguven problemi yasarim.
- +1 yıl
Yani sen de bir vs melegi ile çıkıp özgüven problemi yasamam diyorsan bence bir sıkıntı var sende.
- +1 yıl
Anladım şimdi.
- +1 yıl
Ama hiçbir kız benim kadar tipsiz birini istemez ben sana diyim.
- +1 yıl
En basta kendin dedin cirkin kizlara bakmam diye. Bir dene onlari ne diyecekler sana. Sonra normal kizlara dogru yukselt citayi.
- +1 yıl
Yok işte o iş o kadar kolay değil. Birincisi yakışıklı olmak gerek. Zaten ilk adımda çuvallıyorum. O yüzden denemicem.
- +1 yıl
Normal bir kızın bakacagi bir tipin var onlari dene. Ama bence senin gözün vs melekleri kadar güzel kizlarda. Onlarda sana bakmaz. Ha belki bir Ceo olsan olur. O da yine senin icin degil paran icin. Yani bu devir böyle. Davul bile dengi dengine.
- +1 yıl
Bana herhangi bir kızın bakma ihtimali apaçilerdeki kot pantolonlardan daha düşük.
- +1 yıl
Herkesin bir alıcısı vardır. Merak etme.
- +1 yıl
Herkesin bir alıcısı falan yoktur. Bu yalanı da tipsizlere umut olsun diye uydurmuşlar.
- +1 yıl
Ya o gün gördüm adam bildigin cirkin. Sen normalsın yine. Evlenmiş. Evlendigi kizda adamdan 4 kat iyi. Umudunu yitirme.
- +1 yıl
İşte sen o adamla evlenemediğin için adama çamur atıyorsun. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Seninki de o hesap. Tekrar söylüyorum. Kızlar çirkin erkeklere bakmaz ve bu da son mesajım !
- +1 yıl
tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle zaten
10 Yorumla Haklısın
10 Yorumla
+1 yıleleman troll herhalde iyi misin sen?
00 YorumlaSacma
17 Yorumla- +1 yıl
Gelme sorularıma.
- +1 yıl
Seni lanet olasıca federal beni mi takip ediyorsun?
Tipin iyi.
01 Yorumla- +1 yıl
Eksi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler