Arkadaşlar çinli sevgilim var. Malezya'da yaşıyor. işte neyse konuştuk konuştuk. ne yapıyorsun dedi. müzik dinliyorum dedim. ne dinlediğimi sordu * I just died in your arms~ cutting crew* dedim.
şarkının anlamı sapık tabi. düşünmeden yazdım ki ingilizcesi anadili zaten pat diye anladı. neyse anladığını caktirmadi.
sonra biraz daha konuştuk. ona asildim falan soyle tatlisin boyle iyisin diye:D sonra Resim istedim.
çocuk bu sefer tamamen yanlış anladı sanırım. napcan resmimle niye falan diye sordu. sonra yine sacmaladim. *aniden seni görmek istedim * dedim
cocukta yarın gönderiym falan dedi
gercekten abaza gibi oldum:/
onun rresmine bakarak farklı şeyler yapacağımı düşündü heralde.
bi de benim onun gözünde terbiyeli kız olarak yerim var. bir de çocuk iyi aile çocuğu.
Böyle diyince konuşmamız kısa sürdü
bi şimdi beni sapık zannetti değil mi? :D
hakkaten ben bu yanlış anlasilmayi nasıl duzeltcem?:D:/
şarkının anlamı sapık tabi. düşünmeden yazdım ki ingilizcesi anadili zaten pat diye anladı. neyse anladığını caktirmadi.
sonra biraz daha konuştuk. ona asildim falan soyle tatlisin boyle iyisin diye:D sonra Resim istedim.
çocuk bu sefer tamamen yanlış anladı sanırım. napcan resmimle niye falan diye sordu. sonra yine sacmaladim. *aniden seni görmek istedim * dedim
cocukta yarın gönderiym falan dedi
gercekten abaza gibi oldum:/
onun rresmine bakarak farklı şeyler yapacağımı düşündü heralde.
bi de benim onun gözünde terbiyeli kız olarak yerim var. bir de çocuk iyi aile çocuğu.
Böyle diyince konuşmamız kısa sürdü
bi şimdi beni sapık zannetti değil mi? :D
hakkaten ben bu yanlış anlasilmayi nasıl duzeltcem?:D:/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar