+1 yılVallaha aşk sevgi gayet net bir şekilde boya bakıyor. Kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok. Türkiye'de yaşadığım süre boyunca bunu net bir şekilde gördüm ve yaşadım. Hatta bu boy olayı bazı kadınlarımız tarafından faşizan hale bile gelebiliyor. Kısa boylu bir erkek olarak şu konuyu pek kafanıza takmamanızı öneriyorum. Sizle dalga geçen tiplerden uzak durun işinize bakın. Tercih edilmeyen bir tipsiniz diye de milletin karısına kızına kezban vb. gibi ağza alınmayacak tip de hakaretler etmeyin. Öyle kendinizi savunmuş olmuyorsunuz tam tersine küçük duruma düşüyorsunuz.
05 Yorumla- +1 yıl
Kısayım diye tercih edilmiceksem sonu yalnızlık benim yani öyle mi? Ameliyat şart o zaman
- +1 yıl
Yok değil. Tercih edilme olayı biraz karışık. Karşına nasıl bir tipin çıkacağına bağlı. Seni kabul edecek bir kadın bulabilirsin. Ama çevresi yüzünden seni ve kendisini çok üzebilir. Türkiye'de kompleksi olmayan kız bulmak çok zor. Şu ameliyat olayını da sakın düşünme. Zamanında İngiltere'de Spire Manchester Hospital'da bir ortapedi doktoru ile ameliyat olayını konuştum. 1.60 olduğum için bana bu ameliyatı yapmayacağını ve beni psikoloğa yönelteceğini söyledi. Bu ameliyatın kadınlar için 1.30-135 erkek için ise 1.40-1.45 boylarındaki kişiler için uygun olduğunu da ekledi. Daha bu süreçte çekeceğin acıları söylemek bile istemiyorum.
- +1 yıl
Şimdi öylr bişi yok 1.65 boyunda olan birini 1.80 bile yapıyolar
- +1 yıl
Benim bildiğim üst bacak 7 alt bacak 5 cm uzatılıyor. Ama bunun acılı sürecini yaşarım dersen senin tercihin olur o. Kız arkadaşım tıp okuduğundan kendisinin hocalarına sorabilirim istersen.
- +1 yıl
Herşeye razıyım ömür boyu yalnızlık çrkmekten iyidir
En İyi Cevaplar
Uzun boylu seven de vardır kısa boylu seven de. Tüm Türkiye nin zevkini bilemezsin de efkarlanmayalım lütfen. Sabır mantıklı bir çözüm yoludur.
010 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşa kadar kısa seven çıkmadıysa demek ki kısa erkek sevmiyolar
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Mantıkla alakası yok kısa olan hiç bir erkek evlenemez evlense bile mantık evliliği olur ama kızın başkasında gözü vardır. Bkz. Kocasını çirkin bulduğu için yakışıklı uzun boylu bir erkekten çocuk yapan kadın. Milliyet haberidir
- +1 yıl
Sen kendi kendine böyle saçma bir teşhis koyduysan ilerleyeceğini hiç zannetmem. Bu yokluk içinde sana bakan ilk kıza tapmaya başlarsın diye düşünüyorum. Sonra da kız seni kontrol etmeye başlar kuyruğunu kovalamaya başlarsın. İş daha kötüye gider. Kısa/Uzun boy ayrımı çoğunlukla Türkiye'de var. Yurtdışına çıkarsanız böyle bir şey olmadığını görebilirsiniz. Her insan evlenebilir. Kocasını çirkin bulduğu... Haberi kadının sorunu. Öyle bir insanla birlikte olup olmamanız size bağlı bir karar.
- +1 yıl
Türk kızıyla evlenmicem ztn alayının canı cehenneme
- +1 yıl
Yargılarım hepsinin Allah bin belasını versin
Şimdi dürüst olmak gerekirse bende uzun boylu erkek severim ama bu işin görünen kısmı. Insanin fiziksel görünüşü benim. için ilk 5 dakika için geçerlidir
Sonrasında adam isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun karakter yoksa hiçtir. En çirkin adamı olsun karakter varsa çok şeydir.
Komplekse girmeyin boş yere kisayim uzunum çirkinim diye tip bir yere kadar gerçekten önemli olan karakter.
Sonuç olarak ne demişler Devedede boy var ama eşşek önden gider.😉027 Yorumla- +1 yıl
Dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez kimi yiyon sen
- +1 yıl
He canım he. Demin tip boy önemli diyon şimdi de kaza maza bilmem ne. Amma çelişkilisin ya. Yakışıklı olanın karakterini tanımaya çalışırsınız siz çirkin olunca arkanıza bakmadan kaçarsınız
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla yaran var gocunuyon. Ilk mesajıma bakarsan işin görünen kismi demiş ve ilk 5 dakikada geçerliliğini yitirir demişim.
Takma kafana genç hayat acımasız insanlarla dolu değil kalbine eş birini illaki bulursun.
Ama bu kadar asabiyet fazla.
Hem belki boydan değil bayanlara yaklaşımının kabalığından kaybediyosundur? - +1 yıl
Ben hiç bir kıza kaba davranmıyorum siz çirkin erkeklere kaba hayvan gibi tavırlar sergilerseniz bizde karşılığını veririz. Durduk yere neden kaba davraniyim bir kıza?
- +1 yıl
Herkesi farklı görerek yaklaştım ama aynı tavırları gördüm demek ki aynısınız. Ayrıca sn uzun erkek severim diyerek nefretimi kazandın
- +1 yıl
Yaklaşımımda bişi yol tipi görüp boyu kısa bulunca kaçan sizsiniz haliyle düşüncelerim de sizin yüzünüzden böyle oluşuyor. Siz nası çirkin kısa erkeklere nefret besliyosanız bnde size nefret besliyorum. çirkin erkeklere düşman kesiliyosunuz
- +1 yıl
Siz siz dediğin biz kimiz?
Benim hayatıma aldiğım insanlarin boyunu posunu nerden biliyorsun?
Bak genelleme yapiyor ön yargili davraniyorsun.
Bir de bu tavrını kabul etmiyosun.
Belki bende çok kısayım çok şişkoyum ya da çok çirkinim ve ya tam tersi beni görmüyosun ben de seni ama sen beni görmediğin halde hemen yorumlar yapabiliyorsun. Bu kafayla gidersen korkarım sevgiliyi bırak arkadaşsizda kalırsin. - +1 yıl
Siz beni çirkinim diye ezip düşman kesikiraeniz tabi arkadaşsız kalırım ulan herşey dış görünüş mü be? Bu hayat yakışıklı erkekler için mi var? Yabancı ülkelerde hiç böyle bişi yok Türk kızlarının Allah bin belasını versin bütün yeter be
- +1 yıl
Görseydin tipi suratımı o zaman bak nası düşman olursun
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
Sen beni eşcinsel ol diye mi teşvik ediyon mal mısın lan sen? Türk kızlarına kalmadım yabancılar dururken. Çirkin kısa erkekler daha fazla acı verir diyen sizsiniz. Siz bizi hiç sevmicekseniz ben size neden iyi konuşayım? Siz benim ahımı aldınız bnde size beddua ediyorum
- +1 yıl
Bana eşcinsel ol diyon bu nası bir terbiyesizlik?
- +1 yıl
Bana eşcinsel ol diyeceğine iki dakka insan gibi davranıp saygı duysaydınız nolurdu? Sevseydiniz nolurdu he
- +1 yıl
Ya bırak psikoloğu neden bana eşcinsel ol diyosun?
- +1 yıl
Bunu diyeceğine adam gibi konuşsaydın anlaşsaydın olmaz mıydı
- +1 yıl
Ben sana en başından beri gayet anlayışlı yaklaşıyorum.
Sorun sende.
Paylaşıma yorum yapan herkese patlamışsın. Çünkü sıkıntın var.
Ne yapalım tanıyıp bilmediğimiz seni hemen sevelim sevgili olalım da sen de bize beddua etme ne olur mu diyelim?
Her reddedilen erkek sen gibi olursa vay ki vay. - +1 yıl
Onlar en azından biri tarafından kabul görüyo ya ben? Reddediliyorum üstğne nedret ediyolar. Yalancılıkta sınır tabımayıp beni kandırmaya çalışıyosunuz bnde sinirleniyorum. Çünkü sizin anlattıklatınızla benim yaşadıklarım çok farklı hatta zıt. Sizin anlattıklarınızı ben neden yaşayamıyorum o zaman? Bunyaşıma kadar nesen tipime bakan kaçtı benden? Sevseydiniz bende size beddua etmezdüm etmekte haklıyım bnden nefret edenlere hep beddua ederim
- +1 yıl
Yakışıklı sevgilin varken benim gibi bok auratlı bir tıfışla vakit harcama
kardes biri seninle dalga mi gecti napti bilmiyorum ama gayette tanidigim insanlar var kisa boylu oluo sevgilisi olanlar ayrica benimde erkek arkadasim benden az da olsa kisa boy benim icin mesela onemli bir kriter degil hicbir zamanda olmaz ne sacma bir takinti bu yahu
061 Yorumla- +1 yıl
Boyu takıntı yapmayan hiç bir kız yok olsaydı kabul eden biri çıkardı hepsi reddetti
- +1 yıl
Bana masal anlatma sadece reddetme olayı değil kısalar hrp sap gezerken uzunlar 3-4 kızı idare ediyo be. Ayriyeten benim gibi kısa boylu olanlarda bu durumdan şikayetçi
- +1 yıl
Ya burdan hep yalandan örnekler duyuyorum ama gerçek hayatta nerdeyse hiç görmüyorum nası oluyo bu iş?
- +1 yıl
Herkesin var maşallah
- +1 yıl
sevgilisi olanlara özelimi paylaşmıyorum
- +1 yıl
kusura bakma sevgilisi olanlarla konuşmuyorum
- +1 yıl
Ne alaka ya? Yuva yıkmam ben. Sadece ce sevgilinle papaz olmamak için konuşmam dedim
- +1 yıl
Arkadaşım sevgilin varsa bana selam bile veremezsin anladın mı izin vermem. O boyda erkekte olmaz erkek en az 1.80 olcak kural böyle
- +1 yıl
He 1.72 gayet iyi bir boy 1.65 ise bildiğin küfür gibi boy. Sevgilinle papaz etme beni sonra özele helip bana sevgilimden uzak dur diyip bide ana bacı küfrederse onun adresini bulup öldürürm onu anladın mı
- +1 yıl
başıma geldiği için tedbir amaçlıdır bu tehdit
- +1 yıl
sevgilinin resmini koymuşsun bide hiç kısa boylu birine benzemiyo. neyse ya sevgilisi olan benden uzak olsun arkadaş. elin adamının kıskançlık triplerini çekemem ben
- +1 yıl
sevgilinin kıskançlık triplerini çekemem sonra adres falan ister boş yere kavga ederiz
- +1 yıl
ver bana 50-100 bin tl olayım ameliyat
- +1 yıl
boy takıntısı olan çok erkek var inan bana. benim arkadaşlarım da kısa mesela onlarda takar boylarını çünkü bizim salakk Türk kızlarımız uzun erkeklerin peşinde kısa erkekleri hep reddediyolar
- +1 yıl
Ama kısa boyluya aşık olmazsın
- +1 yıl
siz kızların ciğerini bilirim uzun erkeklerin peşinden it gibi koşarsınız
- +1 yıl
birkaç kız değil 10 kız
- +1 yıl
o 10 kişi seneler içinde oldu 15 yaşımdan bu yaşıma kadar. hayatımda da 1 kişiyi çok ama çok sevdim ama o yakışıklı diye pici sevdi beni ona tercih etti ondan sonra sevmiceğime yemin ettim. yani beni seven biri çıksa bile onun beni sevdiğine asla inanmicam art niyet aricam
- +1 yıl
yok ben yaratığım. insanlar bu bok suratı görünce yaratığa benzetiyo
- +1 yıl
ben niye seviyim kardeşim karşımda ki beni sevmedikten sonra? tip boy önemli değil diyon da herkes tipe boya göre adam seçiyo artık karakterine bakarım diyen büyük yalancı. benm sevgilimin olması da kıyamet alametidir. bu yaşıma kadar olmaması ztn baya anormal bir durumken bundan sonra olması imkansız artık
- +1 yıl
onun varda niye benim yok? çünkü 1.65 olan bir erkeğin sevgilsi olması için gökten mucize inmiş olması gerek
- +1 yıl
öyle şeylere inanmıyorum. gelceği olsa gelirdi ama gelmedi demek ki kaderimde kimse yok benim kaderim yalnızlık
- +1 yıl
he napiyim 38'i mi bekliyim yani? salakk salakk konuşma ya. moruk bir kadını ben istemem
- +1 yıl
ben 27-28'e kadar buldum buldum bulamadım kaderime çekilicem artık
- +1 yıl
bulacağımı hiç sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılAşk için önce bir tutam karakter, insanlık, vicdan, saygı ve anlayış gerekiyor. Bunlar yoksa bir insanda ilk başta dış görünüşe bakmasi çok normal. Görünüşün hiç etkisi yok demiyorum ama aranacak ilk şey de olmamalı.
05 Yorumla- +1 yıl
Dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez
- +1 yıl
Katılmıyorum ben de çok kısa bir kızım ama bu konuda yapılan yorumlar aşağılamalar umrumda bile olmaz biri seni dış görünüşün için seviyorsa bu yaşlanınca ya da bir kaza geçirince seni terk edeceği anlamına gelir. Öylelerini bırak gitsin. Zor ama çikar karşına bir gün önce kalbine bakan biri
- +1 yıl
Detayda ne dedim? Çıkar seven boya bakmaz falan demeyin inanmıyorum demedim mi? Neden ısrarla yazıyosunuz
- +1 yıl
İstediğin o olsun tamam. Seni kimse sevmeyecek iyy kısa boylu erkek mi olur hayatın boyunca yalnız kalacaksın. Bu cevap tatmin eder mi? Bu inatcilikla seven de kaçar zaten emin ol
- +1 yıl
Ben kimsenin seveceğine inanmam ztn. Bu bok suratlı tıfılı bir kişi seviyosa ya 20 numara bozuktur gözleri ya da tamamen kördür
+1 yılBen asla kendimden küçük birini istemem zayıf olsun esmer olmasın istemem derdim ta ki şu an ki sevgilime aşık olana kadar o düşünce daha sonra değişiyor
05 Yorumla- +1 yıl
Yalnlarınızı enayilere anlatın
- +1 yıl
İster inanın ister inanmayın size yalan borcum yok sevgimim benden küçük esmer ve kilolu
- +1 yıl
He canım he gözün körleşmiş snn ki onu sevmişsin
- +1 yıl
Önemli olan kalbi onu çok seviyorum ayrıca beni mutlu ediyor
- +1 yıl
Adam yakışıklı tabi kalbi de güzel olur. Çirkinin kalbini hep çirkin gördünüz
+1 yılYani simdi kisa kizlarin da uzun erkek istemeye hakki yok sen gel 1.45-1.55 ol, 1.80 uzeri erkek hayali kur hayir goruntu de hos olmuyor. Ama gercekten duygularsa soz konusu, gercekten boya bakmiyor.
010 Yorumla- +1 yıl
1.50 çeneme geliyo diyo ki sen kısasın en az 1.80 gelde küfretme şimdi
- +1 yıl
Senin boy kac kardeş
- +1 yıl
1.65 sende şimdi boyun çok kısa istememeleri normal diceksin
- +1 yıl
Erkek dediğin uzun olcak ise biz neyiz? Hayvan mı?
- +1 yıl
Yo hayır öyle birşey söylemicem. Sen kendini beyninde o kadar inandırmışsın ki tüm kızların aynı olduguna ve boyu kisa olan tüm erkeklerin özgüvensiz olmak zorunda olduguna.. diyecek söz bulamadım.. bazıları egolu diye herkesi genellemeyin hersey gorunus degildir.
- +1 yıl
Özgüven ztn dış görünüşten gelir çirkin tıfıl biri nası güvensin kendine ki siz onlara bu özgüven nerden geliyo diye aşağılarken
- +1 yıl
Siz diye bisey yok kardesim ya :) once aş bir bunları. bir genellemeyi bırak. Belli ki basindan bir olay gecmis hatta belki bir kac olaylar.. ve su an kizginligini bu sekilde ifade ediyorsun.. bir gun gercekten aski yasadiginda anliycaksin bu dusubcelerinin aslinda ne kadar yanlis oldugunu. ornek vereyim istersen. Benim boyum 1.65 mesela eski sevgilim 1.70 idi hatta 1.68 sanirim. Tam bilmiyordu o da ama gayet de mutluyduk tam 2yil birlikte mutlu iliski surdurduk sonrasi iste duygularin bitmesiyle saygili sekilde ayrildik su an arkadasiz falan. Ama illa ki biri olicaksa hayatimda onu tercih ederdim boy falan hikaye. Cok yakisikli da degil oysaki. Ama kalbi guzel.
- +1 yıl
Bana hikaye anlatma
- +1 yıl
Ne diyim ki. Allah yardimcin olsun.
- +1 yıl
bir tek bana mı denk gelmiyo yani bu yaşu a kadar ya tipten ya da boydan reddedildim yeter artık
Çünkü insan gördüğü kişinin ilk dış görünüşünden etkilenir. Tanıdıktan sonra ise karakterini çözmeye çalışır. Dış görünüşten etkilenmeyen kişi zaten tanışmaya kadar gitmez çünkü etklenmemiştir.
013 Yorumla- +1 yıl
He kısa olduğumuzdan dolayı baştan kaybettik yani
- +1 yıl
İyi ben o zaman ömür boyu yalnızlık çekicem. Ne sevenim olucak ne de evlenmek için bir kız
- +1 yıl
Kısa olan bir erkekten kimse etkilenmez yani 1.50 olan bile
- +1 yıl
1.50ler reddetti ne kısa kızları ya
- +1 yıl
Öyledir
- +1 yıl
Kısa erkekleri seven bir kız asla yok olmicakta noktaa
- +1 yıl
Kısa ve çirkin erkeğin özgüveni mi olur? Ki siz öyle erkekleri aşağılıyosunuz buna özgüven nerden geliyo yok eve kapansınlar göz zevkimizi bozuyo bilmem ne siz söylüyosunuz bunu. Hele ki sen çok yapıyosundur baya güzelsim çünkü. Güzel kızların burnu havada olur
+1 yılLan aşkı biliyosunuz da boyu kalmış. Aşkla hoşlanmayı ya da başka şeyleri bir mi tutuyorsunuz siz?
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk için de önce hoşlanmak gerek hoşlanmadığın birine nası aşık olcan? Hoşlanması için de boy şart. Tam tersi olsa kısa erkeklerin de sevgilisi olurdu
+1 yılkısa ya da uzun olmasi önemli değil, önemli olan biribirine denk olması
01 Yorumla- +1 yıl
1.50ye denk gelen de reddediliyo boydan
+1 yılelbette bakıyor maalesef. herşey lafta. ama herkes aynı değil. elbet birini bulacaksındır
030 Yorumla- +1 yıl
He aşk için uzun olmak şart yani öyle mi? Kısa erkekler neyi hakediyo yalnızlığı sevgisizliği mi?
- +1 yıl
bence öyle değil ama çoğunluk öyle görünüyor. insanların hak ettikleri değer boyla ölçülmez ki
- +1 yıl
Adamlığı boyla ölçüyolar ama. E napalım o zaman? Türk kızıyla evlenmicem demek ki
- +1 yıl
yanlış düşünüyosun ama
- +1 yıl
Yanlış değil. Türk kızlarının Allah bin belasını versin. Boy onlar için vazgeçilmez bir kriter
- +1 yıl
peki sen kilolu bir kızla evlenir misin
- +1 yıl
Evlenmem tabi. Ben kaslı ve fitken yanıma obez birini neden yakıştırayım? He bende şişman olsam o zaman tamam ve ayrıca kilo insanın elinde olan bişi herkes kilo verip fit bir vücuda sahip olabilir ama boy genetiktir naparsan yap uzatamazsın
- +1 yıl
ama bak sende görünüşe bakıyorsun
- +1 yıl
herkes aynı demekki
- +1 yıl
Arkadaşım fiziğe herkes bakar. Ya ben fit ve kaslı biriyim neden şişman obez birini sevmek zorunda hissedeyim ki? Bu vücudu ben boşuna mı yaptım? İyi bende şişman olayım ne de olsa şişman biriyle evlenicen
- +1 yıl
siz böyle düşünüyorsanız bişey diyemem tabi... ben sadece siz üzülmeyin diye yorum yazdım. boy ya da kilo hiçbir zaman insanın belirleyeceği bişey değil ki zaten benim için kriterde değiller. neyse. size iyi günler
- +1 yıl
Kiloyu insan belirlemez mi? Şaka yapıyosun dimi? Sürekli abur cubur yersen boğazına düşkünsen hareket etmezsen obez olursun bu da snn suçun
- +1 yıl
sen galiba sağlık problemi diye bişey bilmiyosun. her neyse. sen daha iyi bilirsin.
- +1 yıl
Doktora gitsin alla alla herşeyin çaresi var. Mesrla ünlülerden de sağlık problemi vardı noldu zayıfladılar. Örnek Pelin Öztekin
- +1 yıl
tamam haklsın. kim seni üzdüyse sen acısını benden çıkart
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız o yüzden
- +1 yıl
iyi o zaman sizde hepiniz aynısınız
- +1 yıl
az önce diğer yorumları da okudum. istersen biraz sakin ol. seni sevende vardır elbet. herkesi suçlayamazsın. benim sevgilim benden 8 cm küçüktü. sakin ol biraz.
- +1 yıl
Yakışıklı uzun diye karaktersiz piclerden tekme yiyip bize aynısınız diyemezsin
- +1 yıl
senin boyun kaç cm Allah aşkına?
- +1 yıl
Yalanlarınıza karnım tok. Seven çıkar diyip de kandırmaya çalışma. Secen olsaydı şimdiye çıkardı. Bu yaşa kadar çıkmaması bide kısayım tipsizim diye nefret edilmem çok anormal bir durum
- +1 yıl
seni seveni sen sevmiyorsundur belki
- +1 yıl
Seven çıksa neden sebmiyim bugüne kadar bnmle düzgün konuşan ilgilenen bir kız çıkmadı
- +1 yıl
e ilgilenene de konuşanada neler diyosun ama. burada sabahtan beri seninle düzgün konuşuyorum ama bana nefret püskürüyosun.
- +1 yıl
Öyle sözde yardım amaçlı ilgilenmekten bahsetmiyorum ben. Seviyosa arkadaş olsun ilgilensin konuşsun. Bunu yapan yok
- +1 yıl
oda olur elbet yani
- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
belli olmaz... 😜😜 neysee bekliyorum ben
- +1 yıl
Neyi bekliyon
- +1 yıl
anlarsın elbet
yakışıklı uzun boylu olmak önemli değil bence asıl önemli olan seni gerçekten seven birini bulmak
08 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı uzun olmayınca seven olmuyor işte
- +1 yıl
Olur olur olmasa da zevki aşkı tadarsın o sana yeter
- +1 yıl
Gerçekten sevmiyosa vur kaç yaparım olur biter aldığım zevke bakarım napiyim yani
- +1 yıl
Duygusallık aptallar içindir
+1 yıl175 im coguna gore bende kisayim 😅 ulke boy ortalamasida 185 buarada haklilae
021 Yorumla- +1 yıl
Ülke boy ortalaması 1.85 mi şaka mısın sen? 1.70 ortalama hem neye haklılar ya?
- +1 yıl
iğneleme var hacı orada
- +1 yıl
He bni iğneliyon öyle mi? Sebep?
- +1 yıl
haci anlatayim
- +1 yıl
su uzun boylu isteyenler varya kendileri cok uzunlar hani o yüzden istiyorlar uzun hepsi 180 bizimde 2 metre olmamizi istiyorlar
- +1 yıl
Doğru 1.50 tıfıl kendini 1.80 zanneder
- +1 yıl
160 kiz kisasin dedi bana dedim git topukluyla gel asagidaki muhabbeti cok alamiyom. ben
- +1 yıl
Türk kızları böyledir onlar en az 1.80 diye boya takılı kalıp gelecejlerini hayatının aşklarını çürütürlürler. Onlar için aşk hep tip boydur
- +1 yıl
Türk kızı meselesi değil bu insanlarin gereksiz pofpoflanmasi aileler en iyisini bul mantigiyla hep maddiyata dokmesi herseyi
- +1 yıl
Abicim Türk kızları dışında boya önem veren ırk yok
- +1 yıl
var hacı bulgar tanıdıklarım var yunan var balkanlarda da veriliyor. genel olarak
- +1 yıl
Rusya da veriliyo mu amerika da veriliyo mu
- +1 yıl
bilemiyorum gidip görmedim
- +1 yıl
He işte rusya da yok böyle bişi aynı boyda olan bile sadık olur sana ama bizimkiler en az 15-20 cm fark olacak diyo neymiş başı erkeğin göğsüne gelmeliymiş oldu mk
- +1 yıl
bulabiliyorlarsa bulsunlar ne diyelim keyifleri bilir
- +1 yıl
Ztn bende bulucam Türk kızlarının Allah bin belasını versin
- +1 yıl
bela okuma mk bende Türk üm
- +1 yıl
Türk kızları diyorum sen kız mısın
- +1 yıl
Türk adı varken cümlede okuma böyle düşünen insanlara ne dersen de
- +1 yıl
Kızlar dersem bütün dünyayı kapsamış olurum
- +1 yıl
dünyayı yakabilirsin
+1 yılçevrede kısa boylu olup sevgilisi olan erkekler var
029 Yorumla- +1 yıl
He tabi ben neden görmüyorum? benim boyumda bir erkeğin yanında hiç kız görmedim hele ki öyleleri de şikayet ediyo bu durumdan
- +1 yıl
şehir ne senin ankarada çok görüyom ben
- +1 yıl
İstanbul ve antalya. Ankara'da da çok bulundum orda bile görmedim
- +1 yıl
ilginç
- +1 yıl
İlginç değil. Kısa erkeğin sevgilisi olduğu nerde görüldü kızların ilk kriteri uzun boy iken
- +1 yıl
boy değil dış görünüş oluyo ilk tercih boyun kaç senin
- +1 yıl
Dış görünüş de boy ve tipte var onlar olmadı mı hayat sana kötü
- +1 yıl
bende erkeklerin seçici olmasından şikayetçiyim
- +1 yıl
Seçici olanlar sizin g. tlerini kaldırdığınız serseri picler. Peşinde köpek gibi koşuyosunuz 15-20 kız o da aradan seçiyo tabi
- +1 yıl
yoo koşmuyorum. beni sevecek kişiyi sabırla bekliyorum. ümidim yok ama olsun
- +1 yıl
Olmasın da ztn
- +1 yıl
elimde değil. keşke ümitlenmesem yalnız yaşamayı başarabilsem olmuyor.
- +1 yıl
Neden yalnızsın? Dur bn söyliyim hayatına kıvanç tatlıtuğ kadar yakışıklı ve uzun boylu bir erkek girmedi çünkü
- +1 yıl
hayatıma bni sonsuz sevecek insan girmnedi. kimse ciddi samimi değil. herkes oyuncu. yalnızlığım benim seçimim değil. öyle olsa mutsuz olmam
- +1 yıl
Ben sana teklif etsem tipten reddedersin kimin oyuncu olduğu belli
- +1 yıl
anlamıyorsun beni.
beni çok seven insanı hayatım boyunca yalnız bırakmam. tabi reelde olcak ve ciddi olcak bnmle evlilik düşünecek boşu boşuna zamanımı almayacak. - +1 yıl
Bende yedim. Sanal da olsa nolur
- +1 yıl
sanalda erkekler ciddi olmuyor
- +1 yıl
Hadi ya sen erkek tanımamışsın be
- +1 yıl
Tabi yakışıklı uzun erkeğe gidersen böyle olur. Sanal onlar için sadece cinselliktir. Çirkinler reelde bulamaıyo sanala yöneliyo ciddi ilişki için
- +1 yıl
şanssızım biraz
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
- +1 yıl
Aslında şanstan değil sen uzun yakışıklı erkek arıyosun çirkin olanları direk eliyosun
- +1 yıl
offffffffffff ne inatçısın ya illa senin dediğin doğru. okuyon mu çalışıyon mu nerde yasıyon
- +1 yıl
Burda özelimi anlatmam ben
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
Konuşmak istiyosan konuş
- +1 yıl
ee konuşmam dedin ya
- +1 yıl
Ben öyle bişi demedim
boyun kaç senin Allah aşkına ya
014 Yorumla- +1 yıl
Kısa
- +1 yıl
Napıcaksın kaç olduğunu
- +1 yıl
Onum uygun göreceği şeylere sokiyim. Kısalık kızda bir problem değil farkındaysan ben erkeğim. Erkek en az 1.80 den başlar kural böyle
- +1 yıl
Sanki ona dua edince çok iyi şeyler başıma geldi de konuşuyon he. Dualarımı kabul etmedi beni bok suratlı tıfıl yarattı Allah beni hiç sevmemiş. Ztn baya bahtsız adamım herşeyin tam tersi oluyor hocaya gidip üfleticem valla
- +1 yıl
Hah yakışıklı uzun boylu erkekler kafir olmasına rağmen mükemmel hayat yaşıyo da ben isyan edince neden kötü şeyler yaşıyorum adaletsizlik değil mi bu şimdi?
- +1 yıl
Kapalı kızlar bile ateist ile sevgili veya evli oluyo nerse sizin müslümanlığınız?
- +1 yıl
Beni böyle bokumsu yaratan birine ne tövbe ederim ne de kulluk. O yakışıklı picler Allah'ı inkar eder her türlü pisliği yapar ama başlarında en ufak sıkıntı olmaz. O un adaletine de sıçayım
- +1 yıl
Herşey tip değilse o zaman bni de sevsinler hani cesaretleri var mı? Burda konuşursunuz gerçek hayatta benim gibileri asla sevmezsiniz peeh yalancı pislikler
+1 yılBoyun kaç? Ben de kısayım da
09 Yorumla- +1 yıl
1.65
- +1 yıl
Bu durumu kabullenmen gerek. Seni kabul eden böyle kabul etsin. Diyelim ameliyatla (ameliyatı var ama acılı) 1.85 oldun. Sevgilin olursa pişman olmaz mısın "Ameliyat olmasaydım beni olduğu gibi kabul etmezdi" diye?
- +1 yıl
Aşk sevgi boya bakıyor pişman olmazdım
- +1 yıl
Ben de ameliyatı aklımdan geçirmiştim ama bu yüzden vazgeçtim.
- +1 yıl
Vazgeçme bence paran varsa hemen ol kısmetin açılır
- +1 yıl
Param olsa da olmam. Işlerine gelmiyorsa onun için kendimi değiştiremem. Sevgilim olmasa da yaşarım. Sen de öyle. Mutlu olmak için ailene bile ihtiyacın yok. Sevgilin olunca zaten mutluluğunla kumar oynuyorsun, mutluluğunun kumandasını bir insana veriyorsun. O kumandayı vermek için ameliyat olman kendine hakaret olmaz mı?
- +1 yıl
O mutluluğu seks için kullanırım sonra basarım tekmeyi
- +1 yıl
Gönlünü kaptırırsan ne olacak?
- +1 yıl
Sevmiceğime yemin ettim ben
Bence kısa boya bakmayanlarda var
016 Yorumla- +1 yıl
Hani nerde? Bu yaşıma kadar neden bulmadı?
- +1 yıl
24 yaş gençlikten çıktı artık bu yaşa kadar olmadıysa hiç olmaz. Yeni nesil ztn boy sevdalısı
- +1 yıl
Hiçte yanlış değil. Böyle düşünmemin sebebi kısayım diye sürekli reddedilmem
- +1 yıl
Kısasın diyio reddetmek ne ara konuşma problemiyle ilgili oldu? Konuşmamda hiç problem yok insanca kibar bir şekikde konuşuyorum daha ne istiyosunuz ki
- +1 yıl
Siz tavrınıza dikkat edin ortada bir isyan var bunun nedeni de sizin uzun erkeklerin peşinde koşmanızdan dolayı
- +1 yıl
Kısa olmamın nedeni Allah'tır
- +1 yıl
Sen bak işine insan gibi değil polemiğe girerek konuşıyosun bide yardım ediyom diyon yalancı
- +1 yıl
Hepiniz mi uzun erkeklere köpeksiniz?
- +1 yıl
Sizin de IQ probleminiz var. Herşeyi boyda aramak ne demek ya?
+1 yıl193 üm sevgilim yok kanka nolcak şimdi?
00 Yorumla
+1 yılBoyun ne alakası var 1.80 boy var hiç olmadı 👁
03 Yorumla- +1 yıl
Snn beceriksizliğin ben snn yerinde olsam en az 10 tane tavlardım
- +1 yıl
Kızlar uzun erkeklere köpektir
- +1 yıl
bilmiyorum hiç öyle sevgili yapma gibi bir çabam olmadı soğuk birisi olarak görünüyorum bide dışardan kimse yaklaşamıyor. 10 tane olacağına 1 tane olması daha mantıklı ben böyle düşünüyorum.
+1 yılSende bu durumdan muzdaripsin o zaman
04 Yorumla- +1 yıl
Kısa erkeklerin sevilmeme nedeni sizin uzun erkeklere köpek olmanızdandır hiç kusura bakma yani
- +1 yıl
Arkadaşım belli ki sana biri bu durumdan dolayı bir şey yapmış sende böyle herkese aynı şeyi söyleyip duruyorsun.
- +1 yıl
He bu duruma isyan etmek mallık mı oluyo? Hayatı sevgisiz nefretle yaşıyorum bu yaşıma kadar artık yeter yani yeter
Tabi yoktur bence ama kisiden kisiye degisir
018 Yorumla- +1 yıl
Hayır herkes için aynı kısa erkeğe kız yokmuş
- +1 yıl
Dışı beğenilmeyenin içi beğenilmeyenin içi
- +1 yıl
Merak edilmez
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
Gerçekleri açıklasanız daha makbule geçer. Tam tersi diyosunuz ama nedense benim başıma bunlar geliyo. İnsan boyu kısa diye reddedilir mi
- +1 yıl
Annende kafa yokmuş o pigmeyi nası sevmiş ki
- +1 yıl
Kusura bakma da 1.45 birini ben istemem bacak yok vücut yok o ne ya
- +1 yıl
Bana laf söyliceğine kısa erkekleri sevin burda boş yapmayın
- +1 yıl
He canım he salakk var snn karşında ztn
- +1 yıl
Ya snn bir kere kısa ve çirkin seveceğine asla inanmam bu güzellikte olan biri sevemez yani kimi kandırıyon sen ya
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen sorulatıma cvp yazma satanist kız
ne alaka boyla aşkın
016 Yorumla- +1 yıl
Çok alakası var. Neden kimse kısa erkeği istemiyo o zaman?
- +1 yıl
Nerde o zaman kardeşim nerde? Bu yaşa kadar neden çıkmadı?
- +1 yıl
Hee gelmemiş yaş olacak 26 hala denk gelmedi ne güzel teselli ya
- +1 yıl
Biliyorum çünkü bni gören kaçıyo
- +1 yıl
Düşüncem değil kaçıyo diyorum anlamıyon mu? Ayrıca çok kezde tipten ve boydan reddedildim
- +1 yıl
Yalnızlık da bir kaderdir. Kimsenin alnında kısmet yazmaz
- +1 yıl
Hayırlısı falan değil
- +1 yıl
hepiniz aynısınız. uzun erkeklere tapan mahluklarsınız
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem