Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

sana ithamda bulunmak istemem yanlış anlama ama bu tür kızlar bana zavallı geliyor. Bu kadar aciz nasıl olabilir bir kız. bir erkeğin ağzına bakıyorsun. ağzından çıkacak bir iki güzel sözün umuduyla yaşıyorsun. Adam senden sıkılmış besbelli. ki bakmış değişen hiç bişey yok, yine uzaklaşmaya başlamış. eminim bir başkalarıyla da görüşüyor olabilir. sana hala seni seviyorum demesi de tamamen alışkanlık olduğun içindir. ilişkinize tekrar şans vermek için değil sana olan sevgisinin gerçek olup olmadığını kendisine kanıtlamak için sana tekrar yazmıştır. çok basit şeylerle uğraşıyorsunuz. biraz gözünüzü açın belki çevrenizde muhteşem insanlar var ama bu salaklığınız yüzüne göremiyorsunuz. Bu erkeği sende önemli yapan tek şey, ona ulaşamıyor olman. önce o içindeki hırslarından kurtul.
Sert konuştun. Ama doğru konuştun. Hak veriyorum sana. Ben onu hayatımın merkezi yapmıştım ilk sevgilim her şeyde ilkimdi benim 3 yıl sürdü. Ayrılığı kabul edemedim. Aylardır da böyleyim. O hala bana bakınca gözleir doluyor içinde olduğumu hissediyorum anlamam mı bakışlarından. Ama evet o da yeri geliyor ben bu kızı sevmiyorum diyor yeri geliyor seviyorum diyor duygular karışık. Onu kaybetmek istemediğim için bu kadar zavallılaştım. Elimden bir şey gelmiyor çok denedim güçlü durmayı ama yapamadım..
Seni asla üzmek istemem. tahmin edebiliyorum zor bir durum. Fakat herkes hayatında bir tecrübe yaşıyor ve bundan sonraki hayatını adımlarını daha temkinle atıyor. belki de senin güçlenmen zorluklar karşısında daha da dirençli durabilmen adına bir aşamaydı bu da. inan çok pişman olacaksın ileri de. ilklerini yaşıyor olman ona özel bir durum atfettirmemeli. insan ilk yaşadıklarını değil mutlu ve huzurlu hissettiği anları hatırlar. mutlu ol. ve izin verme bu tür insanların seni üzmesine. Kadınlar daha narin ve kırılgan erkeklere göre. Bu yüzden öncelikle sadece kendini düşün. Çünkü üzüntün stresin ve sinirinle yine başbaşa kalan kendin oluyorsun. Öncelikle kendini bu ilişkinin bitmiş olduğuna inandır. ve inan bana geçiyor. geçecek de. mümkün olduğunca onu hatırlatan şeyleri çıkar at. ki en başka imkanın varsa numaranı değiştir. sana tekrar ulaşmasını engelle. Eğer bunları yapmazsan daha çok üzülürsün. Çünkü tekrar bir araya gelme ihtimaliniz çok ama çok zor bir ihtimal.
Ama bak daha yeni buluştuk. Omzuna yatırdı beni sarıldı.. Bunlar olurken nasıl unut taşımayayım.. Benim hataların yüzünden bitti bu ilişki. Hem sevdiğini hem de onu beklememem gerektiğini söylerken bocalıyorum böyle. Eğee gidersem belki olan o küçük ihtimali bile yok ederim diye korkuyorum. Çok haklısın söylediğin her şeyde.. Kendimfe vazgeçebilme gücü bulamıyorum. :(
Teşekkür ederim. Ama şunu sormak istiyorun ben mi kör oldum dışarıdan daha iyi analiz edebiliyorsunuz. Yani kendimi mi kandırıyorun olması gereken çekip gitmek midir
Evet olmasını istediğin şeye inanmak istiyorsun. hep onu savunma potansiyelindesin. seni üzüyor olmasına rağmen. Çünkü sen seviyorsun fakat bu sevginin de kalıcı olmayacağını düşünüyorum sende. Bak bir erkek için kendinden asla taviz verme. bir erkek için değişme. bu ilişkinin senin yüzünden bittiğini düşünerek kendine haksızlık ediyorsun. Eğer karşında ki ciddi anlamda sana destek olsaydı veya ilişkinize değer veriyor olsaydı bitmesine de müsade etmezdi. evet olumsuz huy veya davranışların olabilir. Fakat bunlar karşılıklı törpülenmesi gerekir. sizin ilişkiniz de bu fedakarlığı hiç tatmamış olabilir. Çünkü ilişki karşılıklı anlayış sabır ister. herkes kendinden taviz vermek zorundadır. Fakat bunu sen fazlaca yapmışsın ve buna karşı taraf alışmış. işte bu yüzden sürekli kendini suçlu hissediyorsun. sebep olarak kendini görüyorsun.
Çok doğru söylüyorsun senin söylediklerini ben de kendi içimden kalbimden zaman zaman duyuyorum da bastırmaya çalışıyorum işte. Teşekkür ederim her şey için yorumlarını dikkate alacağım
aman ne yorulduk bu kus beyinliler yuzunden allasen onune bak eger kaybetmek istemse kedi yavrusu gibi olur takmmaya eglencene bak derim herkes kime ne yaparsa aynisninalir hic takma kafaya erken yaslanirsn valla bunlarin cogu boyle yalniz kaldiklari zaman anca geeri gelirler
Ay sanırım bu yoruma ihtiyacım vardı pozitifliğin iyi geldi valla sen de haklısın
oyle yani hepimiz yasadik ayni seyleri vlla bak istese kedi gibi olur dmek var bir bokluk hic takma onune heralde bir kac birini unutmakla gecirmek istemezsin seven insan net olur net degilse gelgit yapiyorsa var bir bok demek aninda kapiya aaticaksn bunlariii bosver sevecek insan cok anca bunlar guvenimizi kirar bosversene
Ne bileyim ben de seviyorum ya hala ondan çok hadi by by diyemedim ama demek lazın geröekten
Hayatında biri mi var yoksa dengesiz mi bilmiyorum. Ancak sana tavsiyem kendini geriye çek biraz yazma anladığım kadarıyla güzel düsüncelere sahipsin bu arkadas hakkında fakat kendini üzme biraz geri çek kendini ve bekle. Yazma, bir süre anlarsın ne olduğunu zaten bu süreçte.
Geri çekemiyorun kendimi. Çok üzülüyorum gerçelkten. Başkası varsa de diyorum yok diyor.. Kalbimdesin ama bir gün başkası da olabilir kalbimde oluşun başka birine engel değil diyor. İki gündür sürekli çevrimiçi. Hikaye atmış bu çayı içiyorsam sebebi sensin diye.. Kimmiş sebep diye dayanamafım sordum. Cevap vermedi iyi dedim ben de yanlış şeyler düşünürüm dedim. O da ne alakası var yok öyle bir şey dedi. Fotoğraf falan atmış ailesiyle geziyormuş. bu kadar da çevrimiçi olunca patlafım yine akşam. Kenfimi geri öekmeyi öğrenemiyorum
Geri çekemezsen daha çok acı çekeceksin. Çok zor ama bunu başarmalısın kendi iyiliğin için ayrıca gerçekten kalbinde olan biri varsa başka birini hayatına almamış. Ya bahsettiğin kişi olgunluğun ''O'' suna bile erişememiş bir karakter. Ya da süzme yalancı. Sana hem seni elinde tutmak istiyor , hemde başkasıda olursa ne iyi olur diyor. Yani üzgünüm ama sen çoktan bu kişinin yedek manitası olmuşsun...
Hesap dasoramazsin ko zaten. cocuk senin triplerinden yorulmus
Ayrılık sebebimizfr bu tripler. Ama napayım benle üç gün önce buluştu sarıldı omzuna yatırdı sen kalbimdesin seni seviyorum doğru ama başlamaya cesaretim yok aynı kavgalarla yorulmak istemiyorum dedi. şimdi tatilde iki gündür sürekli çevrimiçi hikaye atmış bu çayı içtiysem sebebi sensin diye. Demek ki biri var diye düşündüm öyleyse bilim diye mesaj attım
Hayir. o seni seviyor ama yorulmusbuiliskiden
Böyle mi gerçekten mesela bu yukarfaki mesajlarda saçma olan triplenmem mi hesap mı sormam dedim ya triplenmen demiş ya yani başka kimse yok mu demek istemiş
Ya zaten baskasi olsa senle konusmaz. halaseviyorum demez. ama sen tek cumleye bes cumle soyluyorsun birak da yorulsun adam :D
Ha evet orası öyle. Ne bileyim ya bana boyna kalbimdesin doğru ama sevgi benim için yeterli değil o yüzden beni bekleme olacağı varsa olur zaten ama bu şekilde benden yana beklentin olmasın sonra başka biriyle görür üzülürsün dedi ben ondan şh an bu haldeyim. Kalbimde olman başkasına engel değil dedi. Bundan sonra mantıkla yaklaşıyorun olan bu ama hayatımfa kimse yok bil dedi. İşte ben çok kprltum böyle olunca. Ne bileyim ya. Sen de haklısın bir cümleye on cümle ediyorum. Peki bundan sonra bana ne önerirsim
Yani. pisman oldugunu sorunlarinizi cozevilecegini soyle. degismeye calis camur olma
Söylemiştim inanmıyor e tabi aynı davrandım ben de ama. Şimdi ben kendimi geri mi çekmeliyim en son benle normal konuşmayacaksan iletişimi keselim dedi ben de istediğin buysa tamam dedim. O zamandan beri konuşmuyoruz
Kendini cekbir sure. o dayanamaz zaten
Cevap
3Cevap
ayrilmis bir sevgiliyle tekrar eskisi gibi olunmaz inan olunsaydi eger beni manevi olarak gelistiren buyuten bana sevmeyi ogreten adamin yanında olurdum Şu an
Bak sana birşey diyim mi? O yazsa da yazma aynı duruma düştüm ve gerçekten kimse senden değerli değil. Şimdi diceksin ona karşı hislerim var ama o hisler gerçekten çöp olacak seni seven tribini yesin sen onun tribini yeme benden bu kadar.
İlişki bitmiş ama sen kabullenememişsin. Takıntı yaptın galiba. Çocuk bir nevi iyi yapıyor sana umut vermemekle. Lütfen onun hayatını bırak ve kendi hayatına odaklan. Bak üzülüyorsun boşuna
Umut vermemeyr çalışırken umut veriyor ama.. Daha üç dört gün önce görüştük eli yüzümde, başımı omzuna yatırıyor, kalbinde olduğumu söylüyor ama benimle bir gelecek göremiyormuş. Bir gün olursa olur zaten ama sen beni bekleme diyor. Ben karmakarışığım
Hımm bir öyle bir böyle yani? O zaman hiç olmasın daha iyi.
Seni sevmiyor belli ki 'seninle olacakmisim gibi bakma bana' diyor baksana uzgunum ama uzun uzun mesajlar atmana degmez sen kendini yorarsin
bende götü kalkmis bunun cok yüz verdin dimi sevdigini belli ettin deger verdin ondan böyle
Bence çok üstüne gitme erkekler bu tarz triplerden nefret eder bırak
Sence başka biri olmadığı anlamını çıkarabilir miyim bu mesajlardan
Bence sana net bir cevap vermediği sürece ne çıkarırsan çıkar boş bilemezsin
Senin sevgilin değil bir şeyin değil niye kendi kendine triplere giriyorsun, adamı kendinden iyice kaçırıyorsun
Evet değil ama görüşüyoruz buluşuypruz her görüşemede de beni sevdiğini söylüyor sarılıyor ama kavgalardan bunalfığı için barışmıyor. Ben de artık başkası mı var diye şüphelere düşüyorum. Varsa benimle buluşup görüşmesin.
tribi fazla atma sogurlarkiskandigini soylemen yeterli fazla trip olunca soguyor erkekler😒
Olabilir. Seni de pek umursamıyor ama üzülmeni de istemiyor. Beni unut diyor kısaca
Çocuk seni bitirmiş sende bitir gurur yok mu sizde bee
"Benden vazgeçme, beni sev. Ama ben sana dönmem. Ama sen yine de sev." diyor gibi geldi.🙇
fazla triplere giriyorsun
Gereksiz mi yani? Ama napayom daha geçen gün görüştük buluştuk sevdipini söylüyor sarılıyo ama hep çevrimiçi ben yazıncq bakmıyo saatlerce ister istemez soruyorum
erkekleri cok sıkmaya gelmez yani benim bir arkadasimda bu hataya düştü ama bu senin herseyi alttan alacağin anlamina gelmez dozunda hersey iyidir üzülme :)
Kız dediğin trip atar be
E tamam attım işte
Erkekte o tribi yer. Ben bu kadar söylüyorum
Seni takmiyo istemiyo neyin tribini atiyosun?
Yorma kendini barismiyorsa bak yoluna
sormaya hakkin yok ki
baskası vat
var*
sacma biri
dengesiz ya bırak bunu
seni sevmiyor
Bilemeyiz
Kuvvet-i muhtemel
Vardır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar