Eski sevgilimin hayatında biri var mı profilinde hiçbir şey yok. Yani profil fotoğrafı var, hala paylaşımlara devam ediyor story olarak. Ama. Herhangi 1 harf ya da kilit işareti falan da görmedim anlayamıyorum birde storylerinde şarkılar falan paylaşıyor. Biraz bana gönderme gibi anlıyorum bazen Yani tamamen adımın geçtiği 1 şarkı da atmıştı. Twitter'da tweetlerimi beğeniyor hala bana hisleri varmıdır. Attığım zaman. Gerçekten beni çok seven biriydi. Sonradan sebepsiz bir şekilde ayrıldı. Adım atmayı düşünsemde hayatında biri var. Korkusuyla atamıyorum. Ne yapmalıyım ve bunu nasıl öğrenirim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni takip ediyor ve postlari begeniyorsa ilgi duyuyordur hala sana. Sevgilisi yoktur bence ama konustugu olabilir. Sevgilisi olsa seni tweetleri begenmez getci kisiden kisiye degisir. Sen dah iyi bilirsin.
Ayrica yazmak istiyorsan hala umudun varsa hic dusunme yaz.
evet storylerime bakıyor postlarımı beğeniyor ve beni takip ediyor hala her yerden numaramıda silmemiş sence hala hisleri var mı
ve umudum var gibi sadece emin olamıyorum adımın 6 kere falan geçtiği şarkıyı story atmıştı hatta oda bana mı bilemedim
Hala hisleri vardir bence. Diyer yorumlari okudum pesimden baya kostu demissin. Bunu surekli soyluyo muydu sana cok pesinden kostum seni cok sevdim gibi.
Belki simdide sen onun pesinden kos ve caba goster istiyorda olabilir.
evet yani seni çok sevdim falan derdi hatta benimle konu olsun diye yabancı dizi izlemeye başlamış sevgili olduğumuz gün aniden karşıma çıktı aradı beni seni eve bırakayım yolda konuşalım lütfen şansımız olsun diye tamam dedim eve yürüdük hislerini tekrar ifade etti hata tokamı aldı saçımdan ödünç olsun dedi tel toka bu arada sadece o vardı saçımda yani emek verdi sonra bir anda gitti
dimi banada hala hisleri var gibi geliyor ama içine kapanık biri biraz bide gurur yapıyor olabilir mi
Gurur olabilir. Sonucta 1 yil pesinde cabalamis sendende ayni seyleri bekliyor olabilir. Nekadar sure birlikteydiniz?
3 ay birlikteydik ayrılmak istediğini söylediğinde neden diye de sormadım çünkü çok üzüldüm ondan olabilir mi
Onemsemedigini dusunmus olabilir nedeni sormadigin icin
Gercekten istiyorsan sevdigini yaz, hic korkma ne olabilir ki, hem hala seni seviyor gibi duruyor, bisey kaybetmezsin.
haklısın yazsam iyi olacak ve evet banada öyle geliyor önemsemediğimi düşünmüş ve yazmıyor olabilir o yüzden
Hiç bir şey kaybetmezsin bence çünkü sen hala seviyorsun bence sevgin için yap ne yapıcaksan düşün ama
doğru ama ne yazmalıyım ki hala hisleri varmıdır bana acaba
Story atmasını bekle ve attığı story ile ilgili bir şey yaz sohbet aç konuşmaya devam et çünkü senin onu takip ettiğini bilsiği için story atıyor olabilir senin adına hitaben story atması bile seni hayırladığı anlamına gelir
evet çünkü attığı bir şarkıda 5 6 kere benim ismim geçiyordu sözlü atmıştı bir de beni unutmuş gibi gelmiyor o yüzden
Ayrilali ne kadar oldu
7 ay oldu ama cidden ilişkimizin başlaması için çok peşimden koşmuştu 1 yıl ben karşılık vermediğim halde sevmişti beni hala hisleri varmıdır
7 aymi şaka misin sen o sürede gelmedimi hiç? Erkeklerin hepsi öyle 1 yil koşar sonra durur. Flörtleri vardir yoksa 7 ay ne ya en fazla 1 aya döner özleyen
ya hala postlarımı beğeniyor takipleşiyoruz storylerime bakıyor numaramı silmemiş gitme sebebini bilmiyorum ama içine kapanık biriydi gurur yapıyor olabilir mi
Hayir ya bu devirde 7 ay beklemek nedir erkek bu niye masum düşünüyosun begenebilir düşünmen gereken bunlar degil.
Bunca süre beni nasil özlemez yazmaz aramaz. Bunları düşün.
öyle ama bende sütten çıkmış ak kaşık değilim birden gitti gitmek isteyen biri niye çabalasın 1 yıl ayrılmak istediğini söylediğinde neden falan demedim tamam dedim geçtim sinirlendim çünkü en azından karşı çıkmamı bekledi galiba şu an hayatında biri de olabilir tabi
Senin gibi düşünmüyorum. Kabin hostesiyim uçakta neler görüyorum. Cok kafana takildiysa ara sor ama çok düşük ihtimal.
doğru haklısın
O ayrılmış o gelsin
diyorsun peki ne yapmalıyım gelmesi için bazıları tam unuttuğunda gelir diyor
boş ver melisin. Giden yine gidebilir
ama gitme sebebini bilmiyorum
Cevap veriyorum:başka kişidir ya da onu soğutacak şey yaptın
ya ayrılmak istediğini söylediğinde sinirlendim tamam dedim sadece hiç niye falan diye sormadım ondan olabilir mi
E sorman gerekiyordu tabii
evet ya o yüzden gurur yapıyor gibi geliyor
Hayur kafan mı güzel. Ayrılan o, niye gurur yapsın. La havle buradakiler kafayı yemiş
Beni sevdiğine gerçekten emindim. 1 yıla kadar peşimden koştu. Ve ayrılırken kendisine neden bile demeyen 1 insana sonradan özlese de kimse yazmaz. Gurur yapıyorsa da haklı yani ki gurur yapılacak bir durum.
Hala seviyor musun
evet hala seviyorum ama çok saçma davrandım neden diye sormadım bile ona o benim için çabalamışken şimdi hala bana hisleri var mı çözmeye çalışıyorum
evet
Bekliyorum vaktiniz varsa