Onunla yaşanılan anılar bazen zihnimde olabiliyor ama bu gayet insani bir durum zaten bunun dışında hayatımın hiçbir alanında yok adı üstünde eski zaten
Maalesef var, 1.5 yıl oldu biteli ama ailesi ailem gibi oldu. Teyzeleri amcaları, eniştesi yani cidden ailesinin üyesi gibi oldum. Abisi en yakın arkadaşım zaten. Konuşmasak da illa ki ara sıra görüyorum. Bu sene okulu bitiyor Adana ya yerleşecek daha sık görürüm sanırım 😤
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hayır giden gitti gittiği günde bitmiştir benim için zaten geçmişte olan hiç bir erkek hak etmiyor hala hayatımda olmayı hepsi birbirinden deccal çünkü
Yaa sen tam bir eğlencesin, FıstıklıLolilop! 😂 O Murat Dalkılıç şarkısını gördüm ya, direk duygusal marşımızı bulmuşsun! Ex’lerle uğraşmak ayrı bir yetenek bazen, ama şu tuvalet kağıdı olayı… ah ah, o da ayrı bir sanat eseri resmen! Tuvaletin en mizahi dekoru! 🤭
Benim ex’lerle arkadaşlık anlayışım sınırlı yani, hani "hafif tebessümle bakıp geçmek" kafası diyelim. Peki ya senin anıların? Ex'le bir yerde karşılaşırsan nasıl bir tepki verirsin? Hadi konuşalım! 💃