Merhaba arkadaşlar. Ben sizden biten iliskim icin yardim isticem. Benim gercekten cok onemli bir fikre ihtiyacim var. Başlıyorum anlatmaya. Sevgilimle 4 yıldır birlikteydik. Ayrilali 2 hafta falan oluyor. Bir suru sorunumuz vardi aslinda. Ama onu hala sevdigim bir gercek. O ise staj yaptigi yerde kendinden 3 yas kucuk bir kizin ona kuyruk sallamasiyla kiza karsi biseyler hissetmeye baslamis. Ilk yuz veren taraf kiz. Ustelik ayrildigimizda kiz yuzunden tartismistik. Bende bu yuzden kizi arayip sevgilimden uzak durmasini falan rica ettim. Bu konularda biraz safım bu yuzden kiza guvendim. Tamam yapicam dedi. Ama dedigimi yapmadi. Beni engelledi her yerden. Muhtemelen benim onu aradığımı sevgilime ispitledi ve sevgilim de beni engelletti. Sonrasinda da bana kazik atti iste ve sevgilimi elimden aldi. Su anda ise flortlesiyorlar. Simdi sevgilin de zaten serefsizmis diceksiniz belki. Zaten derdim sevgilimin bana geri donmesi degil. Kizla aralarini bozmam. Kiz bana nasil kazik attiysa ben karaktersiz degilim deyip beni kandirdiysa sevgilimede kazik atmali. Ya da kazik atmiyosa bile onlari ayircak biseyler yapmaliyim. Aklimda bir suru plan var. Ama en sonunda 2 yol çıkıyor karsima. Ya uzaklasicaklar birbirlerinden ya da birbirlerini koruyup kollayarak daha cok baglancaklar. Bu riski goze alamadigim icin sizden yardim istiyorum. Neler yapabilirim onlari ayirmak icin? Ne yapmaliyim? Onlarin canini nasil yakabilirim? Lutfen bana yardim edin.
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir ezik ve zavallisin. Az bile yapmis eleman sana.
Bu kafayla bir halt olmaz senden.
Her seyden once kiza gidip sevgilimden uzak dur diye satasman bir mallik, sevgilin senden alenen bikip aldatirken 'ben onu seviyorum' modunda takilman ayri bir mallik.
Kendini bu konuma dusurmelerine izin verdikten sonra, cingene karisi gibo cirkeflik etme pesine dusmen hepten acizlik.
Umarim omurlerinin sonuna kadar mutlu yasarlar sen de kudurursun hasedinden015 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle duzgun konusmani tavsiye ederim. 2. Olarak. Soyledigim gibi ben kizi iyi niyetimle aradim. Kiza guvenmis olmam benim aptalligim. Ama bu onun bana kazik attigini degistirmiyor iste. Hasedimden kudurdugum falan yok. Cirkeflik yaptığım da yok. Eger gercekten cirkef olsaydim kizin boy boy posterlerini her yere dagitirdim. Vicdansiz degilim ben. Sadece konusmalarini. Bir arada olmalarini istemiyorum. Hepsi bu. Sacma dusuncelerini kendine sakla.
- +1 yıl
Yav kiza ne? Kiz mecbur mu senin iliskini kollamaya? Mikinde olmaz, kizi arayacagina sevgilini arayaydin ya?
Ama tabii adamin sana tekmeyi basacagini sezdiginden yemedi heralde.
Gayet cirkeflik ediyorsun, nasil ayiririm diye plan yapmiyor musun? Cirkeflik iste alenen.
'Ben sadece bir arada olmalarini istemiyorum' diyor
bir de kizin posterlerini dagitirmis. Matbaaci misin sen? Ne yazacaksin ustune '4 senelik sevgilimi iki siritmayla kafaladi ve tekme yedim' mi?
Az biraz oz sayginiz olsun, sizi kaale almayan insanlari hayatinizdan cikarin, kendinizden baska kimseye zarariniz olamaz su halinizle.
Soran+1 yılBak kardes. Kiz benim iliskimi kollamaya. Mecbur falan degil. Ama bizim kavgalarimiz o kiz yuzunden artmisti. Biz zaten ayrildigimiz icin ben kizi aradim. O bana tekmeyi bascak diye falan degil. Kiza dedim ki sevgilimden uzak dur beni ozlesin. Cevresinde insanlar varken beni ozleyemez. Bosluga dusmeli. Kiz bana tamam dedi. Mecbur olmadigi halde. Ben onun kafasina silah dayamadim. Ama o bana tamam yapicam uzak durucam dedi. Sonra da anlattigim gibi. Beni her yerden engelledi ve bana kazik atti. Sonra da sevgilime ilk adimi atti. Ilk o yanasti. Eger kizin birazcik onuru gururu serefi ve karakteri olsaydi. Arkadasim dedigi insana yanasma z yapcam dedigi seyi yapardi. Beni aptal yerine koyup mutlu olabilecegini sandi. Ama izin vermicem. Matbaaci da degilim. Ustune de dediklerini yazdirmicam. Benim yazdirdiklarim ona daha cok koyucak. Emin ol. Ya yardim et ya da ceneni kapat. Bu kadar basit. Sacma sapan konusup durma artik. Daha ne olup bittigini anlayamamissin.
- +1 yıl
Yav der, ne kadar komik oldugunun farkinda misin?
Kiz yav he he demis gecmis sana. Senin o kizi arayip oyle bir laf etmen bile sacma.
Kendini kizin yerine koy, biriyle ilgileniyorsun, o da sana karsi bos degil, sonra ucuncu bir sahis gelip 'Ondan uzak dur, beni ozlesin' diyor.
Sende az biraz karakter ve gurur olaydi boyle inim inim inleyerek birilerinden merhamet dilenmezdin.
Kizcagizin tek kusru, sana en bastan ziktirgit bana ne dememek olmus.
Bastan beni ilgilendirmez dese gene ayni mantikla suclayacaktin kizi.
bir halt olacagi da yok, sen debelenip dururken milleti kendine guldureceksin. Olacagi o.
Olan gene sana olacak. Ne oldugunu orda olmana ragmen cakamamissin
Soran+1 yılLan. Diyorum ki. Onlar. Birbirleriyle falan ilgilenmiyolardi. Arkadaslardi. Ben sevgilimden ayrıldım. Kizi aradim. Onlar sadece konusuyolardi. Dedim ki. Zaten daha 1 ay bile olmadi siz arkadas olali. Bizde daha bugun ayrildik. O hala beni seviyo ve istiyo. Ama bana kirgin ve de kizgin. Bosluga dusmeli. Bosluga dusmesi icin ondan uzak dur. Kizin kafasina silah falan dayamadim. hadi ordan git banane dicegi bir durum yok ortada. Yapmam demedi. Tamam dedi. Yaparim dedi. Yapicam dedi ve yapmadi. Yapmadigi gibi de. Sevgilime daha da cok yaklasti. Anliyo musun. Olay bu. Onlar. Basta. Birbirlerine. Ilgi. Falan. Duymuyolardi. Sadece. Arkadaslardi. Ta ki kiz. Ona. Kuyruk. Sallayana. Kadar. Yani. Asil cirkefligi yapan. O kiz. Anladin mi. Bu kadar basit. Beni suclamayi. Birak artik. BIRAK.
- +1 yıl
Hala ayni kafa. Ayrildiktan sonra kiz dlemanla sevgili olduysa senin laf etmen bile gereksiz.
Kiz cirkeflik falan yapmamis, bostaki birine yanasmis.
Sen arayip sacma sapan konusunca muhtemelen fazla muhattap olsmamak icin hii tamam demis. Bu illa seni kaale aldigini gostermez.
Sen muhtemelen ilk sevgilin olan birj bu sekilde elinden kayip gidince cok buyuk ihanete ugradigin sanrisiyla sacma sapan seyleri bahane edip 'ama yaparim dediydi' diyerek kendine ihanet uyduyorsun.
Kiz hicbirsey yapmamis, taniyip etmedigi birini basindan savmis. Sanki uludlarasi ticaret hukukunu cignemis gibi davraniyorsun.
Kimse suclu falan degil, kimse sana yapafim dedigi birseyi yapmakla mukellef degil, zaten senin oyle bir talepte bulunman bile zavallica.
Kiz sana olan saygidi varsa bile o aramayla komple yitirmistir.
Az biraz mantikli olun ve su zikindirik duygularinizin otesini gorun mk yav.
Kimse suclu falan degil, sen de cirkeflik ediyorsun ve anlasilan konuya mantikli yaklasmadiginda
Soran+1 yılKiz. Baska birini seven bir erkege. Yaklasti. Hemde onun sevgilisi ona sevgilimden uzak dur dedigi halde. Diyorum ki sana. Ben onun kafasina silah dayamadim. Zorla yapicaksin demedim. Kiz kabul etti. Yapicam dedi. Bana bunu soyledi ve konu kapandi. Yok seni gecistirmis de soyle de boyle de diyemezsin. Deyip yapmadi. Bunu anlamak çok mu zor? Bunu yapmadigi gibi. Sevgilim beni sevip ozlerken. Kiz ona yanasti. Bizim adimiz ayrildi olsa bile. Anladin? Papagan gibi ayni seyleri soyluyosun. Yok mecbur degil de yok abartiyosun da yok sen ihanet olarak gormek istiyosun da. Bunu anlamayan bir tek sen varsin nedense. Cevremdeki herkes kizin suclu oldugunu gorebiliyo. Hayirdir? Yoksa kizla bir bagin mi var? Sabrimi daha fazla zorlama. Madem anlamiyosun. O sacma burnunu isime sokma. Tamam mi? Hadi ikile.
- +1 yıl
Erkek belli ki baska birini sevmiyordu. Sevse o kiza yuz vermezdi zaten.
Sevgilin seni coktan silmisti belli ki, sana karsi bir hissiyati olsa o kizla isi olmazdi, kendini kandirmayi kes.
Neyse kisaca, ikisi de seni mikine takmiyordur, bosuna debelenme.
Cevrendekiler de, cevrende olduklari icin seni hakli goruyordur.
O kizin cevresi de, kizi hakli goruyordur bosver - +1 yıl
Sen saniyorsun ki, o kiz dahil olmasa o eleman sana geri donecekti, kiz bilmesine ragmen araya girdi ve simdi sana donmesi gereke sevgilin onunla beraber.
Yok oyle bisey. Inan erkekleri tanimamissin hic
Soran+1 yılEvet ben erkekleri tanimiyorum. Sana soyledim mi bilmiyorum ama bu benim ilk sevgilim. Hayatima aldigim ilk insan. Ve 4 yilimi verdim ona. Ve evet. O kiz dahil olmasa sevgilim bana donucekti. Nihayet anlamaya basliyosun. Evet. Donucekti. Cunku ayrildigimizda beni seviyor ve ozluyordu. Ama o kizla konusmasini sklastirdi. Kiz ona yanasti. O da zaten iliskim bitti dedi. Kizin kuyruk sallamasina kandi. Anladin mi. Cok acik ve net.
- +1 yıl
Donmeyecekti. Donmesini yegane sebebi bosta kalinca 'hic degilse sevgilim vardi' dusuncesiyle olacakti ve donse bile hicbir faide olmayacak, ilk firsatta gene senden ayrilacakti.
Iste tanimadigin icin yanlis yorumluyorsun olayi.
Romantik hissiyatlarla degerlendirme olayi, hayat hic oyle ozlem, sevgi, baglilik zirvalarinin etrafinda donmuyor.
Ayrica erkekler iradesi olmayan mal degnekleri degiller. Az biraz sevgi olaydi icinde, bie baskasinin girdabina kapilmazdi, sirf bu yuzden bile adamin be mal oldugunu idrak etmen ve kiz herifin dogasini acik ettigi icin memnun olman lazim
Soran+1 yılİçinde sevgi yok deyişini sana soyle aciklayim. Bana beni sevmedigini soyleyerek ayrildi evet. Ama sonra buraya yazmis. Yazdiklarini buldum. Beni ozledigini soylemis. Ardindan ortak bir tanidigimiza severek ayrıldığını. Uzuldugunu soylemis. Buraya kadar tamam mi? Buraya yazdigim yazimda soyledigim gibi sorunlarimiz vardi. O da bu sorunlari yasamamak icin kendini seni sevmiyorum diye kandırmaya basladi. Beni unutabilmek icin o kiza tutundu ve kiz onu mutlu etmeye basladikca kizdan hoslandi. Bende diyorum ki. Eger kiz olmasaydi. Tutuncak bir dali olmicakti. Isten eve gittiginde yatagina uzandiginda aklina gelen ben olucaktim. Ama o simdi eve gidip uzandiginda eline telefonu alip kizla konusuyor. Iste bu yuzden bana donme ihtimali vardi ama simdiyse yok. Bende onunla barismak istedigim icin degil. Pisman olmasini istedigim icin geri donsun bana diyorum. O kizla olmasin istiyorum. Anladin mi.
- +1 yıl
Kendini kandiriyorsun, sana uzun uzun bunlarin sebebini falan izah ederdim amma isim var su an.
Yav hepsini gectim, kiz adami mutlu ediyorsa birak, gelmis 'ama bana donecekti' diyorsun.
Adamin bombos kalip baska cikis olmayinca kurkcu dukkanina doner gibi donmesini bekliyordun yani.
O kiz olmadiysa baska biri olurdu, herif ayrildiktan sonra ayni benim dedigim gibi 'ulan en azindan sevgilim vardi' psikolojisine girmis, sonra kiz bulunca aklindan ucup gitmissin.
Nasil bir sevgiymis ki bu, baska biri olmayinca mecburiyetten akilda, ama ilk sapaktan donunce zerre akla gelmiyor.
Cok ciddi gaflet ve kendini kandirma icindesin.
Soran+1 yılHayir ben sadece onu tanıyorum. Nerde ne yapacagini biliyorum. Kendimi falan kandirmiyorum. O kiz olmasa bir baskasi olmazdi. Cunku sevgilim hemen oyle sevgili yapcak biri degildir. Ama beni kalbinden ve aklindan atabilmek boslugumu doldurabilmek icin onune kuyruk sallayan biri cikinca reddetmedi.
- +1 yıl
Insa lari asla gercekten taniyamazsin.
Sabahtan beri benim sevgilim soyle, boyle diyio olayin yukunu kiza atiyorsun.
Sanki adamin hic o taraklarda bezi yoktu da obur kiz aklini celdi gibi davraniyorsun.
Seni sevse reddederdi, 4 sene boyunca biri kuyruk sallamadigi icin seninledir o bak iddoasina varim.
Velhasili kelam. En nihayetinde adam su an baskasiyla beraber.
Sen ise mali yanlis kamyona yuklenmis nakliyeci tribindesin.
En İyi Cevaplar
www.kizlarsoruyor.com/.../q7510076-benimle-cikarmiydiniz-kizlar-yakisiklimiyim linke tıklayıp iki sorumu cevaplarmısınız kızlar lütfen
00 Yorumla
Ayni olay benim basimada geldi bn 5 sene ciktim o napti o kizi kacirdi ama merak etme bigun o kiz ona tekmeyi basicak hicbi zaman mutlu olmazlar emin ol benimki Şu an evli o kadar pisman ki yapmasaydim birakmasaydim diyo simdi kopek gibi pesimde takma kafana uzgun gorurse seni daha cok seni deli eder takmamis gibi yap bak nasil doncek at gibi giden it gibi doner
014 Yorumla
Soran+1 yılBoyle yorumlar o kadar mutlu ediyo ki beni. Gercekten. Tesekkur ederim. Herkes onun sıkıldığı ve kacmaya calistigi icin kiza tutundugunu ve kizin bos bir heves oldugunu söylüyor. Bilmiyorum. Umarim oyledir ve umarim beni bırakıp gittigi kiz ona kazik atar da akli basina gelir. Cunku. Onu kimse benim gibi sevemez. Gercekten...
Soran+1 yılBende de aynilari oldu. Yani onu hem kendimden hem ailemden oteye gecirdim. Liseden beri birlikteyiz. Onunla buyudum. Birlikte buyuduk. Evet anlasamazdik pek ama her zaman cok sevdim. Anlasamiyor olmamizdan sıkıldı. Bunaldi. Ayrilirken beni sevmedigini istemedigini soylemisti. Ama ayrildigimiz ilk zamanlar buraya yazmis o da olani biteni anlatip ozluyorum demis. Ortak bir tanidigimiz konustu onunla. Severek ayrildim uzuldum demis. Bunlari bile daha yeni ogrendim. Ama yine de gecti gitti kizla ciddi dusunuyorum demis yani sevgili olmak adina. Henuz sevgili degiller ama kiz onu mutlu ediyo. Kizla bir iliski yasamak istiyo. Ilk kuyruk sallayan da kiz. Yukarda anlattigim gibi bana kazik atti.
Soran+1 yılBiz o kadar buyuk degiliz. Okuyoruz hala. Evlenmis olmasi kotu olmus. Ama bosaniyolarmis. Tabi kabul etmeyi dusunuyor musun? Bence dusunmemelisin. Bana bile etme diyolar. Seninki evlenmis bide. Kendini kucuk dusurme. Ben hep bunu yaptim. Cok pismanim.
Soran+1 yılYol ver gitsin. Tek diyebilcegim sey bu.
Soran+1 yılBanada dua et olur mu 😔 beklemekten baska carem yok. Elim kolum bagli oturmaya devam edicem. Uzaktan uzaga mutluluklarını izlicem.. ama unutmak için de cabalicam.
Soran+1 yılZaten birbirimizi engelledik. Beni takip edebilecegi falan bir yer yok. Yani ona onsuz mutlu oldugumu soyledim son konusmamizda. Cunku kendine cok güveniyor onsuz yapamicagim konusunda. Ama ben yapicam Allahin izniyle. Unutma konusuda zor olucak biliyorum. Baska care yok fakat. Yapmak zorundayız..
Soran+1 yılTeşekkür ederim sende at 😘
İlk o yüz verdi bu yüz verdi önemli değil sevgilin artık seni sevmiyor ki hemen başkasına kapılabildi. Yapabileceğin tek şey kendi hayatına bakmak, zaten ayrılmışsınız. Söz hakkın yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Hak da veriyorum soylediklerine. Ama kazik yemis olmayi sindiremiyorum. Bu yuzden intikam almak istiyorum.
Soran+1 yılhaklisin..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
+1 yılbelli ki kiz karaktersiz biriymis. senin o kizin ne kadar basit birisi oldugunu eski sevgiline kanitlaman lazim. birinin kizin aklini celmesi lazim. ona instadan veya bir yerlerden yurumesi lazim. kizla yazisip , yazismalari kopyalayip sana atmasi lazim. sende o kizin fingirdedigi yazismalari eski s evgiline atip , beni ugruna biraktigin kiza bir bak diyip yolla. tokat yemis gibi olur eski sevgilin
09 Yorumla
Soran+1 yılAslinda çok mantikli. Sevdim bunu. Tek sorun su. Sevgilimdeki ego bayaaaa bir buyukce. Onsuz yapamicagimi dusunuyo. Ben istiyorum ki onu umursadigimi bilmesin.
- +1 yıl
o zaman sende hayatina birisini sok bence. ona da egosunun yersiz oldugunu kanitla. ya da hayatina sokmiycaksanda biriyle foto falan atsana. ama tabi yakisikli bir tip olsun. erkekler , eski sevgililerini kendinden daha yakisikli bir adamla gorduklerinde cildirirlar
Soran+1 yılEvet eski sevgilim tipsizdi 😂😂😂 yani yakisikli biriyle fotograf atmam guzel. Ama herkese dediğim gibi baska birini bulmaya hazir degilim. Onun yaptigi seyi yapip onunla ayni duruma dusmus olcam. Bide hadi yaptim diyelim. Resmimi gorebilcegi bir yer yok ki. Birbirimizi engelledik. Beni rehberinden falan sildi. 😔😔
- +1 yıl
himm. o zaman ciddi anlamda hayatina birisini sok bence ya. bosver zaten degmez oyle bir adama ders vermeye. hayatina birisini sok sende onun gibi. hem zamanla seversin belki. ama yakisikli bir tip gorson hayatina. eninde sonunda sizi duyucak ya da gorucektir.
Soran+1 yılCevremde hayatima sokabilecegim kimse yok ki. Erkeklerle muhatap olan bir tip degilim ben aslinda. Zaten bu da ilk sevgilim. 4 yildir birlikteydik. Bilemiyorum. Nasil yapicam. Gercekten bilmiyorum.
- +1 yıl
tahagedikli84 instagramdan ekle beni sana anlaticam nasi yapicagini
Soran+1 yılBurdan anlatabilirsin. Instagram kullanmiyorum.
- +1 yıl
arkadasinin hesabindan falan girmeye calis. benimde senden ricsm olcsk cnku. burdan yazamiorm o yzden
Soran+1 yılBosver o zaman. Musait oldugunda yazarsın.
Öncelikle ne yaparsan yap acini dindirmicektir. 4 yillik iliski sonucta boru degil. Sevgiden ziyade alışkanlık haline gelmis. Yapman gereken allahtan evlenmeden gercek yüzünü gordum, verilmis sadakam varmis diyip kendine yeni bir sayfa acmak. Evet kabul acili sancili bir süreç yasayacaksin. Ama atlatacaksin. Ve atlattiginda kuş gibi hafifleyeceksin. Her hangi bir taarruzda bulunman seni basitlestirmekten baska bir ise yaramaz. Duygularina hakim olma vakti
03 Yorumla
Soran+1 yılCok cok cok ama cok haklisiniz. Bu yuzden bende sukrediyorum. Karsisina cikan ilk kizda bunu yaptiysa demek ki evlendigimizde beni aldatabilirmis diyorum bende. Ama ne biliyim iste. Boyle kazik yememistim daha once. Canim 5 yancaksa simdi 10 yaniyor. Ruyalarima kadar giriyor. Uyku uyuyamiyorum..
Soran+1 yılEvet. Zaten cogu insan sizin söylediklerinizi soyluyor. Unutursun. Uzak dur umursama yeter diyorlar. Ben baska birini hayatima alip hem onun gibi karaktersiz olmak hem de baskasinin duygulariyla oynamak istemiyorum. Bu yuzden sanirim sadece beklemek zorundayim. Onu unutana kadar..
+1 yılo sevgilin karaktersiz birimiş 4 yıllık sevgilin yuh be yazıklar olsun.. o kızda birşeyler buldu galiba kız çok güzel galiba ya da senden daha iyi biliyor bir erkeği ayarlamasını sende hata 4 yıldır sıkılmıştır veya senden pek ilgi görememiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Kiz cok guzel degil. Hatta guzel degil. Bizim iliskimiz biraz sorunluydu. Bu yuzden sıkıldı biraz. Ama dediğin gibi kiz erkek ayarlamasini biliyor. Ben kendisine ayiptir soylemesi o*rospu diyorum. Arkadasim dedigi kendisinden 3 yas buyuk erkegi ayartti. Daha lise sona yeni gecti ha bide. 😂😂😂
- +1 yıl
o kızda hızlı çıktı nasıl bir durumdur 😂 ayıp ya 4 yıllık sevgilin seni mutlu edeceğine daha da çok acı çektiriyor ona adam delikanlı diyenin ta... kusura bakma
Soran+1 yılYok yok ne kusuru tam aksine boyle konusman beni guldurdu ve eglendirdi. Onu hala seviyorum falan diyorum ama su intikam hirsi bir nebze de olsa ondan sogumama neden oluyor. O yuzden istedigin kadar sovebilirsin. 😂😂
+1 yılKendini bozma, normal hayatına devam et. bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar. Hislerini belli edersen daha da kötü duruma düşebilirsin, gaza getirme onları:)
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde derdim o. Yani onlarin gözünde kucuk dusmeden. Sevgilimi umursadigimi belli etmeden yapmak istiyorum her seyi. Birakamiyorum. Cunku ruyalarimda bile plan yapiyorum. Bilmiyorum. Zor durumdayim.
- +1 yıl
Biraz bekle en önemlisi o kafanı dinle plan yap ona göre hareket et 👍🏼
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🖒
- +1 yıl
Rica ederim 😉
+1 yılUzun özetmiş 😃 önerim şu; kızın geçmişini araştır illa ki eski sevgilisi falan vardır ya da bu kızı seven etrafında dönen birisi. Onun sana yaptığını sende ona yap işte
07 Yorumla
Soran+1 yılYani bir bakima sende onun gibi karaktersiz ol diyorsun? Yok. Bu yol benlik degil. Kizla ilgili super planlarim var aslinda. Ama dedigim gibi. Baglanma ihtimalleri var. Bana kesin çözüm lazim. Baglari tamamen kopmali. Hazir sevgili olmamislarken.
- +1 yıl
Git kafasına sık en namuslu karakterli yol bu aslında.
Soran+1 yılYa aslinda su vicdanim olmasa. Baglancaklar diye takmaz neler neler yapardim. Ama vicdanim beni engelliyor. Direk aralarina gircek bisey olmali. Oyle bir sey olsun ki isik hiziyla kopsunlar. 😂😂
- +1 yıl
Valla o kadarını düşünemiyorum 😊 Belki çocuk hala seni seviyodur
Soran+1 yılAslinda bu da bir ihtimal tabi. Sonucta 4 yil. Ama bundan emin de olamiyorum. Hos beni seviyo olsa bile sevmek istemedigi bir gercek. O yuzden kizin kollarina atiyo kendini.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olur inşallah 😊
Soran+1 yılAmin. Cumlemizin.
+1 yılBence hiçbişey yapma çocuk mutlu olsun bir seferlik.
016 Yorumla
Soran+1 yılEğer iliskimize saygi duyup. Insan olsaydi. Karismaz hayatima bakardim. Ama benimle iliskisini bitirmeden basladi o o*rospuyla konusmaya ve ilk yanasan kiz. Sevgilime karisan kiz. Ne o kiz ne de o serefsiz insan mutlu olmayi hak etmiyor. Ben ikisinede guvendim.
- +1 yıl
Demek ki sevmişler birbirlerini. Birlikte çok mutlu olacaklar. Sen niye karışıyon ki?
Soran+1 yılBak anlamadığınız kisim su. Biz daha ayrilmadan konusmaya basladi o kizla. Arkadasim dedi. O gozle bakmam dedi. Bakmıyorum dedi. Tamam dedim istemesemde. Ayrilinca da kizi aradim. Benim boslugumu yasayabilmesi icin ondan uzak dur dedim. Bunu yaparsan eger bana geri doner dedim. Simdi sen varsın diger arkadaslari var surekli dolu dolu geciriyo ve beni ozlemez dedim. Tamam dedi kiz. Ertesi gun. Beni her yerden engelledi. Buraya kadar tamam? Kiz bana tamam dedigi halde. Sevgilime ilk o yanasti. Bana kazik atti. Yapicam dedigi seyi yapmadi. Simdi. Onlar bana bunlari yapmisken ben neden izin veriyim birlikte olmalarina? Ki hala o adiyi seviyorum da. Mutlu olmayi hak etmiyorlar.
- +1 yıl
Demek ki çok yakışıklı baksana 2 kız adamı paylaşamıyor :D Bence bırak rahat rahat yaşasınlar birlikte evlensinler çocuk yapıp her haftasonu pikniğe gitsinler. Mutlu olmayı köküne kadar hak ediyorlar. Sen de oturup kıskançlığından çıldıracaksın bu kadar açık ve net :D
Soran+1 yılYoo valla yakisikli falan degil. Karaktersizin onde gideni. Ben kiskanmiyorum. Bana yaptiklarini odetmek istiyorum sadece. Olan sey bu. Mutlu olmak için mutlulugumu elimden aldilar. Gercekten hak ediyorlar mi?
- +1 yıl
Aşkta ve savaşta her yol mübahtır.
Soran+1 yılTamam bende savas ilan ettim.
Soran+1 yılVe mutlu olmak icin mutlulugumu elimden aldilar dedim. Sende bilirsin bunun dogru olmadigini. Biliyorsun da hatta. Hak etmiyorlar mutlu olmayi falan.
- +1 yıl
Kaybedeceğini bildiğin bir savaşa girme bile bence. Çünkü sen ne yapabilirsin ki sanki? En fazla fake hesap açıp erkeği işletirsin onda da alırsın ağzının payını. Sen ne yaparsan yap onlar ayrılmazlar.
Soran+1 yılHey. Onlar daha sevgili bile degiller. 😂 yapabilcegim cok sey var. Ama acimasiz bir insan degilim. Kizin ailesine kadar buldum. Istesem su anda hayatini bitiririm. Ama yapmak istemiyorum. Onlar gibi olmak istemiyorum. Ben kotu bir insan degilim. Sadece ve sadece tek istedigim. Birlikte olmamalari. Kopsunlar. Anladin mi. Ben kotu bir insan degilim.
- +1 yıl
Hiçbirşey yapamazsın. Kızın ailesine ulaşsan ne olacak sanki? Olaylar alevlenecek evlen bu çocukla diyecekler ve evlenecekler. Sonra yine benim dediğime geleceksin :D
Soran+1 yılNo no no. Kiz daha liseyi bitirmedi. Oglansa 20 yasinda. 😂😂😂 ailesine ulastigimda iki ihtimalden biri bu iste. Ama salak kiz bana kendi agziyla babasinin erkeklerle muhatap oldugunu sevmedigini soyledi. Aslinda bu zor bir ihtimal. Ama babasini da tanımıyorum. Diyorum ya kotu bir insan degilim. Belki babasi cok kotudur. Siddet uyguluyodur. Ne biliyim belki kizi eve hapseder. Boyle olunca kiza kıyamıyorum o kadar yaptigi seye ragmen. Insanlarin hayatini mahfetmek degil amacım. Sadece sevgilimi biraksin. Sevgilim bana geri donsun. Pisman olsun. 4 yil gecirdim ya 4. 4. Az mi? Hemen boyle bisey yapmasi agir geliyor.
- +1 yıl
Sevgilim bana geri donsun. Zaten derdim sevgilimin bana geri donmesi degil. Bu iki cümleyi de sen yazdın de mi?
Soran+1 yılDemek istediğim su. Sevgilim bana geri donsun istiyorum. Beni ozlesin. Gelsin barismak istesin. Ama benim burda yapmaya calistigim tum planlar. Onunla barismak icin degil. Bana dondugunde ondan intikamimi alabilmek icin. 4 yildir. Her seferinde her bokta ayrilan o oldu. Hep ben kostum pesinden. Biraz da o benim pesimden kossun istiyorum. O kiz olmasin. O bana donsun. Bende ona tekmeyi basiyim. Anladin?
- +1 yıl
Sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Asalak gibi istesem ayırırım falan. Ayır ayırabiliyorsan zaten bir bok yapamazsın çünkü bu hikayeyi götünden uydurdun. Şimdi s. git
Soran+1 yılO saniyor ki ben onsuz yapamam. Ama hayir. Bunu ona gostermek istiyorum. Ben onsuz da yapabilirim.
+1 yılArkadaşım adına üzüldüm kızı araştırabilirsin yamuk bir durumu varsa onu kullanabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle teşekkür ederim. Beni anlayan birilerinin olmasi cok guzel. Herkes bana kotu insan muamelesi yapiyor. Kazik yedigimi kimse anlamiyor. Kizin birkaç durumu var. Ama birbirlerine bağlanma ihtimallerinden korkuyorum.
- +1 yıl
eski sevgili durumu varsa belki onları tekrar bir araya getirsin oda kızı kandırır yani kızın unutamadigi biri mesela
Soran+1 yılKizi fazla tanimiyorum. Nasil bulabilirim ki bu tur seylerini
- +1 yıl
kızın illaki bir arkadas çevresi vardır ve tabiki sevenleri yanında sevmeyenleri vardır araştırıp bulmak lazım
Soran+1 yılEvet cok sevdigi bir arkadaşı var. Ama sorun su. Eski sevgilim o buyuk egosuyla onu sevdigimi ondan vazgecemicegimi ve onsuz yapamicagimi dusunuyor. Sevdigim kismi dogru. Ama onu geri istemiyorum. Ben o kizin arkadasina ulastigimda kiz gidip bunu o lanet insana soylediginde o da hemen sevgilime yetistircek ve sevgilim benim oldugumu anlicak. Ben istiyorum ki karda yuruyim izim kalmasin. Hala benim için savasiyo demesin.
- +1 yıl
sende araya başka bir kız şok senin konuşacağım kızla o konuşun ve sende bu arada madem geri dönsün istemiyorsun sende bir sevgili bulmuş onu unutmuş gibi düşünmesi sağla onu unuttuğumuz düşünürse kafasına dank eder beni ne çabuk unuttu diye
Soran+1 yılOlabilir aslinda. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim hersey gönlünce olsun
Soran+1 yılAmiin
gecmis olsun kus ucmus... bisi yapamazsib bekleyeceksin.. o kiz onada ilerde kazik atar herturlu... sende unutmus olursun bu konuyu zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bende onu istiyorum. Ama kendiliginden oluncaya kadar sabredebilir miyim bilmiyorum.
+1 yılsende aynisini yap dicem ama bu karaktersizlik olur.. valla bence vazgecmelisin
055 Yorumla
Soran+1 yılevet karaktersizlik olur o yuzden boylece bekliyorum sanirim vazgecmekten baska carem yok..
- +1 yıl
tabikide oyle ya her insanin basina geliyor boyle durumlar.. yasin ufak sanirim Şu an dert ettigin icin
Soran+1 yılyani iste oyle de denebilir bir bakima bilmiyorum uzuluyorum ama uzulmekten de yoruldum
- +1 yıl
zamanla gecer takma kafaya.. is guc ugrastigin bisiler yok mu yoksa aklina gelir hep zor olur
Soran+1 yılpek yok olsa bile birden bire aklima geliveriyo
- +1 yıl
zamanla gecer ya kafaya takip uzulme. dedigim gibi herkesin basindan geciyo bu gibi durumlar.. ozaman mutlu insan kalmazdi yani dimi
Soran+1 yılhaklisin ama sevince bu kadar kolay olmuyo iste. 4 yil bide. onunla buyudum bildigin. canim aciyo bu yuzden.
- +1 yıl
zor olma sebebi aliskanlik ve bagimlilik.. zamanla geciyo.. aynisini bende yasadim ama simdi ismini bile unuttum o derece.. yani uzme kendini hemen olmasada zamanla gorceksin bak unutmus olcaksin
Soran+1 yılcok amin cok.. gercekten istediğim bu. mutlu olmak istiyorum. cok istiyorum.
- +1 yıl
mutlu olmayi kim istemez ki.. cok mutluda olursun buna eminim. ama biraz şart koymus gibisin mutluluga :)
Soran+1 yılevet sanirim bu konuda haklisin 😔
- +1 yıl
oyle bir dedinki sanki mutlulugu sadece sen istiyor gibi :) ama şaka bir yana mutluluk hic ummadigin anda karsinda olabilir.. yani ayrildin diye uzulup kendini yeme.. hayat bak devam ediyor
Soran+1 yılherkes mutlu bir ben mutsuzum gibi duruyor etrafima baktigimda bide uzun zamandir mutsuz olunca o kadar icten diledim ki bende. 😔
- +1 yıl
yok ya sana oyle geliyodur herkes mutlu sen mutsuz diye.. oyle dusunme her insanin derdi tasasi var yani kimse tam mutlu degildir ki.. sende mutlu olursun yani kendine haksizlik etme sakin oyle dusunme.. yasadigin yerde mutlu dglmisin ki gezip tozsan biraz
Soran+1 yılgezip tozuyorum ama havalarda malum cok sicak o yuzden cok çıkamıyorum disariya ugrastigim birkaç bir sey var evde ama yetmiyo.
- +1 yıl
aynen oyle ya cok sicak.. ugrastigim sey derken napiosun ki evde
Soran+1 yıldizi falan izliyorum klasik 😂 boyama yapiyorum tikiniyorum surekli 😂 aslinda cok da bisey yapmiyomusum 😂😂😂
- +1 yıl
olsun ne guzel iste genelde yapilan seyler.. ne dizisi tercihin bakim :) tıkınıyomusun :)
Soran+1 yılbenim izlediklerim oyle eski diziler yayindan kalkmış final olmus falan ve evet canim sıkıldıkça yemek yiyen bir insanim 😂
- +1 yıl
eski diziler tv 8,5 damiydi bnde hic izlemem dizi en son oyle bir gecer zamankiyi izlemistim :) aaa ozaman canin sklmasin fazla yeme bak karnin agrir :)
Soran+1 yılkarnim agrisa iyi kilo aldiriyo yahu 😒
- +1 yıl
ee yersen normal yani.. kac kg sin ki..
Soran+1 yılkizlarin kilosu sorulmaz 😡
- +1 yıl
aaa kilosumudu o... ben yasi biliyordumda :) neyse oyle olsun bakalim.. ee napiosun
Soran+1 yılher ikiside sorulmaz 😒
- +1 yıl
tamam oyle olsun bakalim.. napiosun diyedemi sorulmaz
Soran+1 yılyok sorulur da biraz anlamsiz aslinda sonucta arkadaş degiliz.
- +1 yıl
morelim bozuk dedin biraz morel olmak konusarak kendini uzme falan diye konusmaya calisiyorum yanlis bisi dediysem anlamsizsa bisi diyemem ozaman sen bilirsin
Soran+1 yılyok yok teşekkür ederim sorun degil o zaman soruna cevap veriyim burda geziniyorum iste sen?
- +1 yıl
ben kafa dagit diye soruyorum hani maksat muhabbet.. burda kimse arkadasin degil sonucta yani dimi.. ama konusmak icin illa arkadas olmak gerekiyosa elimi uzatiyorum ozaman istersen.. bende cok eskiden kullaniodum burayi tekrar uye oldum yeni girdim daha tv bakiom bide
Soran+1 yılsorun degil dedim ya biraz alisik degilim boyle muhabbetlere o yuzden garipsiyorum.
- +1 yıl
bende alisik oldugum icin demedimki.. ikimizde anlasilir gibi olup iyi yazisabiliyoz diye dedim yani
Soran+1 yılokey problem yok.
- +1 yıl
iyi oyle olsun bakalim ee elim havada kaldi :)
Soran+1 yılelini uzatman icin erken
- +1 yıl
tabikide oyle. sen dedin ya arkadas degiliz neden soruyon diye. bende ozaman arkads olalim diye uzattim dedim.. bide canin sıkkın ya gül diye dedim
Soran+1 yıltesekkur ederim bu kadar cabalamana gerek yom
Soran+1 yılyok.
- +1 yıl
rica ederim. ee arkadas olmak istermisin
Soran+1 yılpek degil aslında. erkeklerle arkadaslik eden bir insan degilim
- +1 yıl
bende normalde netten kimseye bole bisi demedigim istemedigim icin bende pek degil ama sen sonucta arkadas dglz dedin diye bende iyi yazisabildigimiz icin dedim.. ben isterim olmak konusuruz boyle.
Soran+1 yılbilemiyorum..
- +1 yıl
yazmami istemez konusmak istemezsen eger soyle ozaman ne diyebilirimki.. seni zor durumda birakmak ve uzulmeni istemem sonucta.. konusulur anlasilabilir biri oldugunu dusundum bir an ondan yani dedim normalde bende demiom kimseye
Soran+1 yılanladim soylerim zaten
- +1 yıl
hmm anladim bende. okul is guc var mı
Soran+1 yılevdeyim oyle
- +1 yıl
hic bisi yapmiosun. okumuyor calismiyormusun yaz kış
Soran+1 yılyani oyle de denebilir
- +1 yıl
hmm iyi mis.. keske bende oyle olsam is hayati zor bea :)
Soran+1 yıloyledir her halde calismadigim için bilemicem
- +1 yıl
oyle valla zor keske bende evde dursam hep. ama arada cik gez he yoksa hep evde sklirsin bak
Soran+1 yılolur gezerim
- +1 yıl
sehirdemi yasiyosun ilce veya koy falanmi
- +1 yıl
ordamisin?
- +1 yıl
bisimi oldu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini okumadim ama sende bul birini. oyleleri cok sevmemistir
019 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi karaktersiz olmak istemiyorum. Zaten etrafimda erkek de yok. Yani bulmam epey zor aslinda.
Cevap sahibi+1 yılKnk buldun bilene :D cokmu uzgunsun
Soran+1 yılYani. Haliyle. 4 yildir birlikteydik cunku. Ilk sevgilimdi ve gercekten cok sevdim. Hatta hala seviyorum bile diyebilirim. 😔
Cevap sahibi+1 yılAnladik. knk baglanma hemen kimseye. ayran gonullude olma
Soran+1 yılHemen dedigin 4 yil. 4 yilda baglanmis olmam da normal ve ayran gonullu olsaydım ilk sevgilim olmazdi ki.
Cevap sahibi+1 yılBundan sonrasi icin diyorum ben. Şu an yanlis anlamaya cok musaitsn
Soran+1 yılKusura bakma. Biraz oyle olmuş. Yok oyle bir insan degilim zaten. Yani ayran gonullu degilim. Baglanma konusuna gelince de cok ciddi manada baglaniyorum sevdigim insana. Bundan nasil kurtulurum bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHii. bende oyleydim. yasin dogrumu bilmiyorum aceleci olma biraz kafani dinle bence
Soran+1 yılAcikcasi degil. Acele etmiyorum. Once onu unutmaliyim ki hayatima birini alabileyim.
Cevap sahibi+1 yılHiii. yaziyimi sana
Soran+1 yılNiye ve de nerden?
Cevap sahibi+1 yılAnkara . bilmem yazmak istedm
Soran+1 yılSu an baska biriyle olmayi dusunmuyorum eger amacin oysa. Hele de internetten birini hic istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHyr be sadece sohbet istiyorum. yaziyimi
Soran+1 yılYaz bakalim ne yazcaksan
Cevap sahibi+1 yılTakip ettim. sende edersen yazisabilirz
Soran+1 yılAma sen gizli uyesin
Cevap sahibi+1 yılEn sontakibe bakarmisn
Soran+1 yılOldu mu
+1 yılSende aynısını yap ona silahları ni kuşan😂
01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bende onun gibi karaktersiz olurum. istedigim bu degil
+1 yılcivi civiyi soker diip sen de bulcan
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o serefsiz gibi gozukmek istemiyorum. Bide cevremde kimse yok oyle sans verebilcegim.
+1 yılsende yenı bırını bul nıe dusunuyon hala onu
02 Yorumla
Soran+1 yılCunku hala seviyorum. O benim ilk sevgilim. Hayatima aldigim ilk insan. Canimdan cok sevdigim insan. Boyle bir kazik yemek canimi cok yakti. Onlarinda cani acisin. Ben onun gibi aninda yerini birini bulamam. Istemiyorum da hem. Bana plan lazim.
Soran+1 yılYeni**
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende yeni birini bul
07 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gibi karaktersiz degilim. 4 yilin ustune bu kadar basit olmamali. Onunla ayni duruma dusmek istemiyorum. Evet belki boyle sinsi planlar yapmam hos degil ama en azindan onun yaptigindan iyi.
Cevap sahibi+1 yılbence bunlarla uğraşma yolları ayır olsun bitsin
Soran+1 yılbir yapabilsem o dedigini. Her sabah bu planlar kafamda donup dururken uyaniyorum. O kadar iyi sapladilar ki o hanceri. Yerini hissetmeden yapamiyorum. Bu yuzden boyleyim ya zaten.
Cevap sahibi+1 yılzamanla alışırsın canım. bir ay gibi bir sürede unutursun.
Soran+1 yılBilmiyorum. İnşallah dedigin gibi olur. Ama su intikam istegim olmasa. Belki simdiden unutmaya baslayabilirim. Kizin yaptiklari aklima geldikce soka ugruyorum. Elim ayagim titriyor bildigin. bir taraftanda aciyorum kiza. Babasına kadar ulastim. Canini yakabilirim. Ama vicdanim izin vermiyor. Bide dedigim gibi baglanma ihtimalleri yuksek.
Cevap sahibi+1 yılintikam alma falan bunlar boş işler :) ama canlarını acıtmak isiyorsan mutlu olmayı dene. onlar seni öyle görünce köpek gibi kapına dayanır. ama sakın affetme.
Soran+1 yılIstedigim de o iste. Beni bir tek sen anlıyorsun. Pisman olup donsun istiyorum. Donsun. Kopek gibi yalvarsin beni terk ettigi icin. Beni ozledigi bensiz yapamadığı icin. Ama bu defa ben onun kicina tekmeyi basiyim. Simdi o kiz hayatinda oldugu icin. Beni dusunemiyor. Bosluga dusmuyor. Dusmemek icin bir dala tutundu. Hepsi bu. Bende o dali kirmak istiyorum. Ben kimseye kotu bisey yapmadim. Ben kotu bir insan degilim. Ben sevgilimi geri kazanmak isterken kiz kendine inandirip onu elimden aldi. Anlatabiliyor muyum. Gozunu kirpmadan hanceri sirtima sapladi. Bende simdi onun canini yakmak istiyorum. Nasil bir hata yaptigini anlasin istiyorum her ikisi içinde.
+1 yılVermezsen ayrılır tabi 😃
00 Yorumla
+1 yılboşver
01 Yorumla
Soran+1 yılBosveremiyorum. Resmen intikam hırsıyla doldum tastim. Kiza guvendigim halde boyle bir kazik yemem canimi acitti. Bu biraz da benim aptalligim kabul. Ama onun canini yakmaliyim.
Okumadım...
02 Yorumla
Soran+1 yılKeyfin bilir.
S. Et hayır gelme z
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum hayir gelmicegini. Haklisin. Ama elimde degil. S. Edemiyorum. Biseyler yapmaliyim. O serefsiz bana geri donmese de olur. Yeter ki o lanet o*rospuyla mutlu olamasin.
Soran+1 yılAy bana boyle yorumlarla gelin. O kadar mutlu oluyorum ki 🙈
Gizli Üye(36-45)+1 yılöp barışın
01 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha.
Bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılAynısını
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibi karaktersiz olmak istemiyorum.
- +1 yıl
Sende haklısın. Demekki senn kadar kaliteli değilmiş onfan bitmiş layık dğlmiş sana her işte bir hayr vardr die buna derler
Soran+1 yılCevremdeki herkes aynisini soyluyo. Basindan beri seni hak etmedi diyolar. Bilmiyorum. Ama boyle kazik yiyip oturmayi da beceremiyorum. Kizla aralarina girmek istiyorum.
- +1 yıl
Aralarına girsen onu sevgiğini sanıp dahafa şımarcak. İntikam istiyosan onun sevmediği biriyle çıkmalısın
+1 yılSende yenisini bul
028 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gibi karaktersiz degilim. 4 yilin ustune bu kadar basit olmamali. Onunla ayni duruma dusmek istemiyorum. Evet belki boyle sinsi planlar yapmam hos degil ama en azindan onun yaptigindan iyi.
- +1 yıl
Çivi çiviyi söker
Soran+1 yıl😂😂 guzel cevap. Yine de yapamam. Hazir degilim. Hem hala ona karsi biseyler hissediyorum.
- +1 yıl
Bu olanlara rağmen hala birşey hissediyorum diyorsun bence bir şans versen birine emin ol unutacaksın
Soran+1 yılKarsimda sans verebilcegim kimse de yok ki her seyi esgecip biriyle olsam. Erkeklerle muhatap olan bir insan degilim. Bilemiyorum. Onu unutmak icin bir baskasini kullanmak da ne kadar dogru bunuda bilmiyorum.
- +1 yıl
KULLAnmak degil bu biriyle konuşmaya başladığın anda o kişiyi benimseyeceksin ve unutmuş olacaksın
Soran+1 yılAma su an hala onu seviyorum. Onu severken baskasiyla konusmaya baslamam bile karsimdakine haksizlik olmaz mi. 😔
- +1 yıl
Nasıl sevebiliyorsun onu anlamıyorum bende ki haksızlık şöyle olur direk umut vererek başlaman hata olacaktır ama benimsemeyi tedbirli iletirsen hiç sorun öıkmaz
- +1 yıl
Xperim yetseydi özelden yazardım sana
Soran+1 yılBilmiyorum ya bakicam artık. Karşıma biri cikarsa hayatima bakarım belki. Ama ben kimseyi bulamam simdi bu haldeyken.
- +1 yıl
Belki gelmiştir farkında değilsin dikkatli ol sadece sen hangi şehirden
Soran+1 yılCevremde erkek yok hic. Bunu önce de soyledim sanirim. Yani gelmedi kimse.
- +1 yıl
Hm anladım özelden yazabilseydim yaZardım hangi şehir vs yaş falan
Soran+1 yılBosver napicaksin
- +1 yıl
Sen bilirsin sorduk sadece heralde ben talibim diyecek halim yok
Soran+1 yılNe deyip ne demicegini bilemiyorum. Nerde yasadigimi yasimi falan gizli tutmak istiyorum sadece.
- +1 yıl
İyi öyle olsun özelden yazacak xpere sahip olduğumda yazacağım sana
Soran+1 yılYaz bakalim.
- +1 yıl
Takipleşelim mi
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
İyi olur diye düşündüm
Soran+1 yılTamam sen et o zaman
- +1 yıl
Sert çıkmana gerek yoktu bence
Soran+1 yılSert cikmadim ki sen edebilirsin dedim hayir da diyebilirdim.
- +1 yıl
Yeni öyle ama profilin gizli ise mesaj atamam sana o yüzden demiştim
Soran+1 yılDegil degil
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım yazmak için bekliyorum sabırsızlıkla
Soran+1 yılBekle bakalim
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımla ayrıldık ve hemen yeni birini buldu ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler