Bir erkeğe çok değer vermek ve karşılığında çok değer görememek? Lütfen Acil yardım detaya gelirseniz sevinirim , teşekkürler?

Ben bir kızım 23 yaşındayım bir erkeğe çok değer verdim. Değer verdiğim erkek ben onunla ilgilendikce kendini gerçi çekti. Aslında istemiyor değil ama bilirsiniz veya biliyorsanız yardımcı olun. Hani kız bir erkeğe çok değer verirse , erkek ilgiyi keser ya yavaştan öyle bir nokta oldu. Benden hoşlanmıyor değil veya beğenmiyor değil. Ama ben çok ilgilendiğim için sanırım kendini birşey zannetti. ( ben çirkin bir kız değilim ama Bügün bazı kızlara mesaj attığını öğrendim ) umrumda değil mesaj atması sevgili değiliz ama , ben onlardan Güzelken başka kızlara mesaj atması ve benimle ilgilenmesi Çan'ımı sıktı. Ve mesaj attığı kızlarda cevap vermiyor bu adama. Nasıl bir Yol izlemeliyim? Eskisi kadar değer vermeyeceğim hatta hiç YAni. Kendimi geri çekeceğim , kendimi geri çekince elbet bir boşluğa düşer mi? Ve kendisi benim peşimden gelir mi? Sonuçta ilgiyi veren bendim ve bu yüzden uzaklaştı bence
Bir erkeğe çok değer vermek ve karşılığında çok değer görememek? Lütfen Acil yardım detaya gelirseniz sevinirim , teşekkürler?