20 gün önce Erkek arkadaşım beni umursamadığı bana keyfine göre davrandığı için kendini düzeltsin diye olmadığını söylediğim bi mesaj atmıştım mesajıma görüldü attı ona cevap vermemişti dün de deprem olunca bi anlık canım onu merak ettim mesaj attım iyi misin diye benimle güzel güzel konuştu benide sordu etti güzel laflar etti konuşma bitti sabahında bana mesaj atmadı ne yaptın nasıl oldun iyi misin diye çok mu ezik cepte gibi davranmışım bu durumdan nasıl kurtulurum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilin seni takmiyor ya baska kizlarla
Konustuguna eminim tam bi capkindir kesin. Sen yazmasan o yazmaz cidden sende yazma
Bende artık öyle düşünüyorum çünkü bugün de hiç nasıl oldun deme lüksüne bile girmedi ben çok mu ezik basit görünüyorumdur gözünde
Szvgilisi olarak bile gormuyodue seni baska kizlarla konusuyordue
Bu cepte durumundan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım sizce
Hanimefendi ayriliniz sevgiliniz dediginiz sahis sizi takmiyor deprem olduktan sonra bile size yazmitor halinizi sormuyor siz ona soruyorsunuz ayriliniz
Yok zaten ayrılmıştık hatta ben ayrıldım barışmak için uğraşmadı bile canımsın gibi üstüne ben mesaj attım
Safsin
Evet böyle az daha pohpohlayın ki sizi umursasin
Şimdi nasıl davranmam lazım ne yapmalıyım zaten bu durumda bile beni düşünemeyecek birini bende istemiyorum ama bu konumda olmak üzüyor beni
Komple hayatından çıkarılıp yoluna devam etmem lazım bir daha asla Kontak kurma ne olursa da olsun yazma o aylarca yazsa bile çünkü ancak boşta olunca ve canı isteyince yazan kişiden olmaz hızlı bir reaksiyon verip yeni sayfa açma vakti ona karşı da bütün yolları kapatman lazım zaten bir süre sonra o yazmaya başlar merak etme o zaman da metanetli olup trenin kaçtığını göstermelisin :")
Zaten mesajım da şöyleydi ben seni sevip umursuyorum değer veriyorum zaman ayırıyorum sen sürekli bahanelerini sıralıyorsun bu şekilde olmuyor yapamıyorum hakkında hayırlısı olsun gibi bir şey yazmıştım cevap bile vermemişti bana bende instagramdan çıkartım bi süre sonra ama dün depremde çok korktum panikledim mesaj attım
En son mesajda şöyle ben dikkat et yazmıştım sen de demişti ben görüldü yaptım bugunde ne mesaj attı ne aradı öldün mü kaldın mı diye şimdi bu cepte durumundan nasıl kurtulurum
Onu hayatının her alanından başta da aklından çıkarman gerekiyor görünüşe göre seven taraf sensin çünkü o yüzden bu reaksiyonu vermen gerekiyor bir kaç ay sonra hayatının en doğru işlerinden birini yaptığını anlayacaksın zaten biraz zaman ver kendine ona da dediğim gibi bütün hayatından çıkar gelen yolları kapat ama giden yollara da hakim ol :')
Kurtulman gereken tek durum kendisi ona da yapacak şeyler basit 2 3 hafta dayan sonrası geliyor zaten yoksa üzülen cepte olan sen olursun..
Şu an sileyim mi mesala numarasını hemen olay dün oldu biraz dursun mu
Hala duruyor olması bile saçma :') ona evet seni seviyordum ama seni hayatımdan bir anda da çıkarabilirim mesajını ver önce zaten umrumda olmaz ama bu kesin bir karar olmalı daha sonra komple aklından beyninden çıkar ve yoluna devam et :')
Tam olarak böyle yapıcam zaten yüksek ihtimalle başkalarıyla da konuşuyor
Oralara girmiyorum zaten o banko zaten aslında bu duruma gelmesinin suçlusu da sensin haddinden fazla değer ve sevgi onu bu hale getirdi küçük bir ihtimal karakteride bu olabilir 😅
Beni su an cepte gördüğü onu umursadıgımı bildiği için yazma işini de keyfine bırakıyor ı zaman ne zaman yazsam o tamam diye düşünüyor kendince ben yazdıgımda da bana kurban olurum sana dedi ağzıma bal çaldı resmen sabahında umursamadı ama
Klasik oltalama yöntemi bu sal geç uzaklaştır hemen vakit kaybı yazık zamanına
Umursamayarak
Edelim sana