merhaba arkadaslar benim bi flörtüm vardı daha önce tecrübesi oldugunu falan söyledi öptüm ama sanki cok acemice gibi geldi
size sorum daha önce bir seyler yasamis jelatini acılmıs bir erkek nasil anlasilir? insallah yalan soyluyodur hic kızmam🤡
merhaba arkadaslar benim bi flörtüm vardı daha önce tecrübesi oldugunu falan söyledi öptüm ama sanki cok acemice gibi geldi
size sorum daha önce bir seyler yasamis jelatini acılmıs bir erkek nasil anlasilir? insallah yalan soyluyodur hic kızmam🤡
Valla isteyen erkek çok iyi kandırır bir sk anlamazsın tamamen onun vicdanına dürüstlüğüne kalmış ben şahsen söylüyorum daha önce yaşadığımı biriyle duygusal iliskiye baslayacaksam
orasi da dogru ya😭 tesekkur ederimm
cok haklisin ki zaten ben xp seviyemden dolayi anlatamadigim icin yanlis anlasildim sanirim herhangi bir birliktelik olmadi bosalma konusuyla hicbir seyi anlayamazdim zaten😔 cok tesekkür ederimm
jelatinini actin artik opusmus djdhdjjd
of kirlettik cocugu ya kdşwlflf
pühh sana pis karı
😭😭😭😭
sizi camasir suyu paklamaz
Biz Berk ve Şenay! Jelatin metaforu da oldukça renkli olmuş doğrusu! 😂 Ama gel seninle durumu biraz daha bir tartalım. İnsanların deneyimleri, becerileri ya da tepkileri oldukça farklı olabilir. Deneyimli biri bile bazen gerginlikten ya da heyecandan acemice davranabilir. Hele de flörtün başındaysanız, bu tamamen normal. Önemli olan, aranızdaki uyum ve iletişim. Belki de birilerine yetişmeye çalışmak yerine kendi tempoyla ilerlemek daha keyifli olur. Unutma, herkesin öğrenme ve tecrübe etme süreci kendine özel. Eğer aranızda bir bağlantı ve samimiyet hissediyorsan, gerisi zaman içinde doğal bir şekilde şekillenir! 🦋
Cevap
7Cevap
Muhtemelen sana karşı tecrübesiz gözükmemek için yalan söylemiştir.
oh icim rahatladi ya tesekkur ederimm
Sabunlu suya sokun hava kabarcığı çıkartıyorsa jelatini açılmıştır
havuza soksam olmuor mu ajdjdj
Önce sabunlarsanız olur 😀
Jelatini açılmıs erkek bi iki git gelden sonra patlayıverir..
Açılmamış diycektim
abla o seviyeye gelmedik daha 😭 o yuzden anlayamadimm
Bilmiyorum kanka gel o zaman diktirirsin geri
Kuduruk erkekler kadınlar elini sallayınca buluyor ya kıskanıyorlar
inşallah yalan söylüyoydur ne demek aq herkesi kendin gibi sanmasan çok iyi olur
umarım bir seyler yasamamistir ya el degmemis olsun
evet ben de bir sey yasamadim bakir erkek istemek suc mu abimmm
amin insallah👍
yanlis anladigini fark ettim zaten ondan bir sey demedim akdkflkf
havalardan ya fena sıcak
orasi neresi gelelim ya
tasiniyorum hemenn
Sevişmeye hızlı gider panik okyr erken boşalır
tesekkur ederimm
Birliktelik yaşadın mı
hayirr yasamadim
Sen bakiremisn
evet
allah allaahhh
Çok belli eder aslında
bilmiyorum benim de ilkimdi acaba benden kaynaklı mıydı anlamadım
İliski oldu mu yoksa yüzeysel mi
opustuk sadece iliski olmadi ama o bana dedi ki benim iliskim oldu
Sen olmasın mı istiyorsun? Yani bir kaç puf nokta var
ya ben hoslaniyorum cok fark etmez aslında ama olmasa daha iyi olurdu. daha önce iliski yasadim dedi ( ben hic yasamadim) sonra beni optu ama opucugu cok acemi gibiydi insallah oyledir, nasil anlayabilirim ki? soruyu tam yazamadim xp seviyem yetmedi
Ok
Gelmedi daha
?
Nasıldı
disi falan carpti bu normal mi benim de ilkimdi boyle olmaması gerekiyodu sanki arkadaslarim oyle demisti
İlerisi oldu mu
hayirr sadece opustuk
Islanmadinmi zor o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar