Bir erkek neden bir kızın kulağına dokunur? Bu fazla değil mi?

Iyi anlaştığım biri. Yanıma geldi nasılsın dedi oturduk. bir kız geldi. Her tarafını açmış saçmıştı. Arkadaşlarmış. Çocuk yanımda oturdu. yaşımı sordu.8 yaş farkımız olduğunu yaşlandığını söyledi.
Başka bir zaman geldi eliyle başımı sevdi uzun uzun.
Ayaktaydım. Yanımdaki sandalyede oturdu. Benim değerli bir eşyam var. ona sarıdı. uzakta oturdum.
bir kadın çocuğa gel bu tarafta otur dedi ama o benim eşyamı korduğunu söyledi. Kızın yanına oturdu (kadın bu ikisinin arasında bir şey olduğunu hissediyomuş.) Moralim bozulmuştu. Çok geçmeden geldi yanımda oturdu.(Acaba şüphe mi ediyor bana?) Sandalyesi biraz gerideydi. Dibimdeydi. Sorular sürekli.

kulağımın arkasında bir şey olduğunu söyledi. Eliyle kulağımdan tuttu ve arkasındakini götürdü. Yeniden kulağımdan tuttu ve soğuk olduğunu söyledi. Gelecek hafta görüşemeyeceğimizi dedi.
(O kız çocuk ve ben içeriye geçiyorduk. Ayakabımı çıkarırken kız beni itti. Dolaba girdim resmen. Kızdım. Ve hemen içeriye girdim.) Iyiki bu çocuğun arkadaşıyla bir zamanlar takıldım. Gözünün önünde hemde. Acaba aynısını bana mı yapmaya çalışıyor? Tabikide hayır. Ben kimim ki zaten
Bir erkek neden bir kızın kulağına dokunur? Bu fazla değil mi?